Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzetin yeni adresi: 'Burcum Ev Yemekleri'

Farklı yemek konsepti ve lezzetleriyle tercih edilen Burcum Ev Yemekleri’nin sahibi Burcu Eda Erpolat çalışmalarını Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lezzetin yeni adresi: 'Burcum Ev Yemekleri'

Bursa bölgesinde sanayi yemeği yemek istemeyen fabrikalara en iyi şekilde beklentileri doğrultusunda hizmet yapabilmeyi amaç edinen Burcum Ev Yemekleri, sanayi yemeği yemek istemeyenlere taşıma ev yemeği hizmeti veriyor.

Burcu Hanım, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette, 1976 İzmir Karşıyaka doğumluyum. Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi Ekonometri bölümünde okudum. Okul hayatımdan itibaren çok uzun seneler kalite sistem yöneticisi olarak makine sektöründe faaliyet gösterdim. Daha sonra bir otomasyon şirketinde idari işler yöneticiliği yaptım. Tüm bu iş hayatımdan sonra kendi işimi yapmaya karar verdim.

Bu sektöre nasıl girdiniz?

Yemek sektöründe bir ortaklıkla başlayan ticaret hayatıma 16 ayın sonunda 2014 yılının eylül ayından itibaren tek başıma devam etmeye başladım.

 2014 Eylül ayında 7 masalık bir yer ve iki ayrı firma olarak başlayıp 9 ayın sonunda binada ki üst firma ve ortak firmanın gidişiyle perakende den çok toplu tüketim adına bütün binayı tutarak 18 iş günlük bir tadilata başladım. Bu değişim sonunda Burcum Ev Yemekleri 19 masalık lokantası olan, 2000 kişilik mutfak kapasitesi olan butik bir yemek sanayi haline geldi.

Hedefiniz nedir peki?

Hedefimiz; kaliteden kesinlikle ödün vermeyerek, alt yapısı hazır olan kapasiteyi doldurmak.

Misyonumuz; müşteri beklentileri doğrultusunda toplu tüketim, salon hizmeti ve paket hizmetinde kaliteden ödün vermeyerek, hijyen ve iş güvenliği konusunda oldukça titiz davranarak, özveriyle müşteri memnuniyetini sağlamak.

Vizyonunuz nedir?

  Bursa bölgesinde sanayi yemeği yemek istemeyen fabrikalara en iyi şekilde beklentileri doğrultusunda hizmet yapabilmek ve çok büyümeden, butik bir yemek şirketi olarak isim yapabilmek. Tüm bunların yanında kaliteden ödün vermeden doğru, zamanında ve eksiksiz ürün hizmeti sunmak Burcum Ev Yemeklerinin vizyonudur.

‘BİR LOKANTADAN ÖTESİ’

 Bünyemizde 4 ayrı faaliyet söz konusudur. Sanayi yemeği yemek istemeyenlere taşıma ev yemeği hizmeti veriyoruz. Ofislerinden ayrılamayanlara paket hizmeti sunuyoruz. Cemiyet, açılış gibi organizasyonlarınızda yemekleriniz ile ilgili tüm hazırlıkları yaparak konuklarınızı memnun ediyoruz. Ve son olarak iş yerinden yemek için çıktığınızda yemeklerimiz ve güler yüzümüzle salonumuzda sizi en güzel şekilde ağırlıyoruz.

Hijyen konusundaki çalışmalarınız neler?

Şirket olarak hijyen ve iş güvenliği konusunda da son derece titiz davranıyoruz. İşletmemiz düzenli olarak Tarım Bakanlığı, Belediye ve Sağlık Müdürlüğü tarafından her ay denetlenmektedir. Bu denetlemeler sonucunda hiçbir zaman bir uygunsuzluğa rastlanmamıştır. İş güvenliği konusunda da gerekli belgeleri almış ve sistemi kurmuş durumdayız. Firmamızın bünyesinde iş yeri hekimi çalışmaktadır. Ayrıca da AHCİP Belgesi ve İSO9001 alımı için tüm çalışmaları başlatmış bulunmaktayız.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

NİLÜFER TİCARET MERKEZİ

63. SOK NO: 21 NİLÜFER/BURSA

TEL: 0 224 441 07 77 GSM: 0 541 550 00 90


HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.