Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzetin diyarı: 'Ganita Restaurant Cafe'

Bursa’nın gözde mekanlarından olan Ganita Cafe ve Restaurant’ın sahibi İbrahim Yetim ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lezzetin diyarı: 'Ganita Restaurant Cafe'

Yeşilin en güzel yerinde, akan suyun sesi, kuşların cıvıltısı, güvenli bir ortam, Uludağ’a karşı manzarası, dere kenarında masalar, zengin yemek ve kahvaltı çeşitleri, çocuklarınızın vakit geçireceği bölümlere kadar her şey düşünülen Ganita Cafe ve Restaurant 1000 kişiye aynı anda hizmet verebiliyor.

ZENGİN SERPME KAHVALTI

Serpme kahvaltıda aradığınız, düşündüğünüz, canınızın çektiği her şeyi bulabilirsiniz. Peynir, helva, zeytin çeşitleri, domates, salatalık, sosis, salam, patates kızartması, sigara böreği, menemen kısacası aradığınız her şey… 30 çeşidin üzerinde çeşit mevcut. Yiyecek olarak düşünüp de bulamayacağınız bir şey yok gibi. Ganita Cafe ve Restaurant’a teveccüh gösteren Bursalılar, kent yaşantısının stresli temposundan ve beton yığınlarının arasından kaçarak kendilerini rahatlatmak için zaman ayıran insanların stres attıkları, hoşça vakit geçirdikleri, güldükleri, eğlendikleri bir ortam. Ayrıca yiyecekler arasında avcı böreği, paçanga böreği, elma patates, parmak patates, sigara böreği, ayrıca hamburger, tost, gözleme, makarna çeşitleri, sizin ve çocuklarınızın aradığı her şeyi Ganita Cafe ve Restaurant’ta bulabilirsiniz.

IZGARA ÇEŞİTLERİ

Izgara çeşitlerinde Ganita ızgara tabağı, karışık ızgara tabağı, kuzu  pirzola, kuzu şiş, kuzu beyti, dana bonfile, kuzu ızgara, kaşarlı köfte, piliç pirzola, piliç şiş, piliç bonfile, piliç külbastı, piliç kanat, Ganita  piliç tabağı, daha sayamadığımız çok çeşitleri ile hizmet vermektedir.

‘BURSA BİR ANADOLU ŞEHRİDİR’

Türkiye’nin bütün şehirlerinden ve yurtdışından göç alan Bursa, gerçek bir Anadolu şehridir. Osmanlı’ya başkentlik yapmış, padişahları ve evliyalarıyla ün yapmış, maneviyatıyla güçlü bir şehirdir. Dört mevsimin yaşandığı Bursa’da, bahar aylarında Uludağ’da kayak yapıp, Mudanya’da, Trilye’de denize girebilirsiniz. Kestane şekerinden, meşhur Bursa kebabına, Anadolu’nun diğer kentlerinde yapılan ünlü yemekler de Bursa’da Bursalıların hizmetine sunulmaktadır. Karadeniz, Doğu, Güneydoğu, batıda Edirne, İstanbul, İzmir hangi bölgeyi sayarsanız sayın bu bölgelerimizin kültürü aynı zamanda yemek çeşitlerini de Bursa’da bulabilmek mümkündür. Ganita Cafe ve Restaurant’ta bu güzelliklere ayrı bir güzellik ve lezzet katarak hizmetinize sunmaktan gurur duymaktadır.

GANİTA ÇOCUKLARI DA UNUTMADI

Çocukların lunaparkta eğlenebileceği bir ortam hazırlanmış, anne-babalar evlerine dönmeye karar verdiklerinde çocukları eve dönmek istemiyor. Ayrıyeten çocukların güven içinde midilli atlarına binip eğlenebileceği bir alan düzenlenmiş. Çocuklar burada hem ata binmeyi öğreniyor hem de koşup oynayarak da spor yapmış oluyorlar. Çocuklar doğanın kucağında, cennet gibi bir yerde gönüllerince eğleniyorlar.

Ganita Cafe ve Restaurant’ta yeni ilave edilmiş olan pide fırını ile hem lezzetli ve meşhur Karadeniz pideleri hem de Ganita Cafe ve Restaurant’ta ihtiyaç olan ekmekleri taze ve sıcak bir şekilde, çok deneyimli ustalarla kendileri yapıyor. Ganita Cafe ve Restaurant’ı mutlaka görmek ve yaşamak gerekir.

 

 

ŞİRKET YEMEKLERİ, GRUP YEMEKLERİ İÇİN TERCİH EDİLEN MEKAN GANİTA

Turizm şirketleri, Bursa’yı gezdirdiğiniz turistler Ganita Cafe ve Restaurant’ı görmeliler, yoksa Bursa’yı eksik görmüş olurlar.

Şirket yemekleri, grup yemekleri, özel gün toplantıları, Ganita Cafe ve Restaurant tam size göre. Huzur, mutluluk, güvenli ortam, doğanın kucağında, doğadaki eviniz, her şey tam istediğiniz gibi şık, rahat ve keyifli bir ortam. Ganita Cafe ve Restaurant, doğadaki eviniz, sizleri bekliyor.

 

‘15 TEMMUZ’DAKİ DARBE KALKIŞMASINA TEPKİ’

İrfan Bilek: Sayın İbrahim Yetim’in, 15 Temmuz darbe kalkışmasına 20 Temmuz’da verdiği tepki ve Ganita Cafe ve Restaurant’a Bursa’nın en büyük bayrağını asmasıyla iz bırakmıştır.

15 Temmuz 2016 Cuma günü Kahraman Türk Ordumuzun içerisine sızmış bir avuç Vatan haini Milletimize karşı darbe yapmak için harekete geçmiş, Milletimizin alın teriyle yurt savunması için alınmış silahları Aziz Milletimize çevrilmiş ve insafsızca, şerefsizce tetiğe basmıştırlar. Yapmak istedikleri hainliği Milletimizin gözünden kaçırarak kamufle etmek maksadı ile, bunu AK Parti iktidarına karşı yapılan hareket olarak göstermek suretiyle bir taşta iki kuş vurmak istemişlerdir. 
Oysaki bu yapılan darbe, Yüce Türk Devletine Ve Yüce Türk Milletine karşı yapılmış planlı bir ihanettir. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Yüce Türk Milleti İktidarı ve Muhalefeti ile Tek Vücut, Tek Yürek olmuş canları pahasına darbecileri kıskıvrak yakalayıp Yüce Türk Adaletine teslim etmiştir. Bundan sonra hak ettikleri cezayı Yüce Türk Adaleti verecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesile ile öteden beri içimizden bastırılamaz bir duygu ile gelen Türk Bayrağı’mızı işyerimizde dalgalandırma arzusu harekete geçmiştir. Siparişimizi acilen vererek ve hızlandırarak Bursa Doburca adresindeki Ganita Cafe  ve Restaurant isimli iş yerimizde personelimiz eşliğinde dualarla ve İstiklal Marşı’mızı okuyarak 40 metre yüksekliğindeki rengini Şehitlerimizin Kanından alan Türk Bayrağı’mızı Göndere Çektik, huzurluyuz ve mutluyuz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SAYGILARIMLA İbrahim YETİM

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DOBURCA MAH. AKDEMİR CAD.

1.KADİFE SOK. NO:3

OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 0 224 239 46 46

GSM: 0 533 084 50 50

www.ganitacafe.com.tr

HABER- FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.