Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzetin adresi: 'Yesevi Kebap'

Yesevi Kebap (mesnevi kebap) yetkilileri Mehmet Çelikten ve Müslüm Biçim Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lezzetin adresi: 'Yesevi Kebap'

Bursa’nın muhtelif yerlerinden müşteri kitlesi olan Yesevi (Mesnevi)  kebap kalitenin yani sırada uygun fiyatlarıyla ve ikramlarıyla dikkat çekiyor. Her tür kebap çeşidinin yanında harikulade eşsiz  künefe lezzetiyle de müşterilerini kendine hayran bırakıyor.

HAKKINDA

1978 den bu yana Bursa’da lezzet durağı olan Yesevi kebap yeni sahipleri ve farklı hizmet anlayışı ile Yesevi’den Mesnevi ismine dönüşmeye hazırlanıyor.  İşin mutfağından gelen Mehmet Bey ve Müslüm Bey zamanında işçilik yaptıkları firmada artık  işletme sahibi olarak görev yapıyorlar.  Hijyen ve kalite anlayışı konusunda tam puan toplayan ortaklar mütevazi kişilikleriyle de gönülleri fethetmeyi başarmışlar. 
 

HEDEFİMİZ KALİTE

Hedeflerinin ne olduğunu sorduğumuzda Mehmet bey ve Müslüm bey aynı kalitede müşterilerimize hizmet vermeye devam etmek ve kalıcı müşteri vizyonuyla her geçen gün ismimizin daha fazla duyulması diye ifade ettiler.

 

MİSYONUMUZ

Sektörde kurumsal anlayışımız ile edindiğimiz farklı yerimizi genişleterek korumak ve sektöre öncülük etmek…

 

VİZYONUMUZ

Verdiğimiz hizmetlerde güvenilirlik ve dürüstlüğü ön planda tutarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden fark etmek, katma değer yaratarak, yüksek düzeyde müşteri tatmini sağlamak…

 

HİJYEN POLİTİKAMIZ

Mekan temizliği, ürün temizliği, malzeme temizliği ve insan temizliği. Konusu yemek olan bir müessese için asla olmazsa olmaz kuraldır. Tüm personelimize Periyodik Hijyen Eğitimleri verilmektedir. 
Yönetici Personelimiz  tarafından yapılan denetimler ile de firmamızda hijyen bir ortam 
sağlanmaktadır.
Sağlık, temizlik yani hijyen temel prensibimizdir. Mekanı insanlarla bir bütün olarak düşündüğümüz için en rahat ortamın temiz ortam ile mümkün kılındığını biliyor ve müşterilerimize bu düstur ile hizmet vermeye çalışıyoruz.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Yesevi kebap olarak kurulduğumuz günden bu yana ana ilkemiz, sürekli gelişim. Bunu sağlamak için, tüm çalışanlarımızla birlikte iki konudan asla ödün vermiyoruz; hizmet kalitemiz ve ürünlerimizin lezzeti. Bu şekilde müşteri memnuniyetini sağlayacağımızı ve ancak bundan sonra gelişim göstereceğimizi biliyoruz.

Hizmet kalitesi söz konusu olduğunda her bir çalışanımızın birey olarak katacağı değerin bilincindeyiz. Kalite standardımızı korumak adına onlar için eğitim programları düzenliyoruz.
Gıda güvenliğine ve sağlıklı gıdaya verdiğimiz önem aynı zamanda müşterilerimize verdiğimiz önemi gösteriyor. Bu konuda sektörümüzde hep örnek olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Bizim için ürün çeşitlerimizin lezzeti kadar müşterilerimize yöresel yemekleri tanıtmak da önemli. Temsilcisi olduğumuz zengin yemek kültürünü, aslını koruyarak sunmak amaçlarımızdan bir diğeri.

Hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimizin bizde geçirdikleri sürede huzurlu, konforlu ve mutlu olmaları bizim için çok önemli. Bunu sağlayabilmek adına, yetişkin ya da çocuk, tüm müşterilerimizle yakından ilgileniyoruz.

İLETİŞİM:

ADRES: ARABAYATAĞI MAH. ANKARA CAD NO: 369 YILDIRIM/ BURSA

TEL: 0542 717 55 19- 367 99 48

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.