Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzetin adresi: 'Umut Çağ Döner'

Küçük bir ocakla işe başlayan Umut Cağ Döner şimdilerde Bursalıların uğrak mekanı haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lezzetin adresi: 'Umut Çağ Döner'

2000 yılında ufak bir el arabası ile işe başlayan Sedat Demirci ‘İlk başta 25 kişiye yemek yapmayla başlayan yolculuğum insanların yoğun ısrarı üzerine 1 günle başladığım Çağ döner işini 2 gün, 3 gün derken her gün yapmaya başladım. Yoğunluk üzerine iş yeri açtım ve şuanda Bursa’nın her yerinden gelen müşterilerimize burada hizmet veriyoruz’ dedi.

Hedefimiz daha iyi hizmet vermeye devam etmek diyen Sedat Demirci neden sizi tercih ediyorlar sorumuza ise ‘Burada aile atmosferi var, insanlar kendini evinde gibi hissediyor ve samimi davranmamız da  bunda büyük etken’ diye konuştu.

ÇAĞ DÖNER

Çağ dönerin tarihçesi belli olmayıp asırlar öncesine dayanmaktadır. Elektrik ve televizyon olmadığı dönemlerde Erzurum yöresinde yaşayan insanlar bir araya gelerek akşamları köy odalarında cağ döner yapar ve sohbet ortamında yedikleri yöremizin bu en güzel yemeğini misafirlerine ikram ederlerdi. Asırlar öncesinden gelen bu lezzeti Umut Cağ Döner salonunda siz müşterilerimize tarihi bir lezzeti aynı kıvamda sunmaktayız.

HAZIRLANIŞI;

Kuzu etinden hiç bir katkı maddesi kullanmadan kendi tadında 1 gün bekletilerek, odun ateşinde pişirilerek sıcak bir şekilde servis edilir.

FARKI;

Doğal ortamda yetiştirilen Kuzu etiyle hazırlanır. Ek hiç bir katkı maddesi ve baharat kullanılmaz. Odun ateşinde, ateşi arkasına alarak pişirilir. Sıcak bir şekilde servis edilir. Müşterilerin isteğine göre farklı servis seçenekleri bulunur. Türk kültürüne ait geçmişten günümüze değişmeden gelmiş bir lezzettir.

MİSYONUMUZ:
Biz, önceliğimiz olan müşterilerimize her konuda en yüksek kalitede hizmet sunmak, en üst düzeyde müşteri memnuniyeti oluşturmak, güven ve dostluğu kazanmayı başarmak, kaliteli standartları ve etik değerler doğrultusunda hizmet anlayışımızdan ödün vermemek ve hayatınıza renk ve mutluluk katmak için varız.    

VİZYONUMUZ
 

Kalite hizmet, hijyen ve temizlikten ödün vermeden, "Koşulsuz müşteri memnuniyeti" ilkesini öncelikli tutarak; insan sağlığına olan saygımızla üretimdeki Gıda Kalitesini sürekli kılmak, kendi değer ve hedeflerimizde özgün olma anlayışımızla donanım ve ürün çeşitliğinde kendimizi yenilemek ve en iyi hizmeti vermektir...

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DİKKALDIRIM MAH. STAD CAD.

ARDA SOK. N:18 OSMANGAZİ/BURSA

GSM: 0533345 21 73

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.