Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEZZETİN ADRESİ ‘PAŞA DÖNER’

Yurt genelindeki 136.Şubesini Bursa-Setbaşı'nda açan "Paşa Döner" lezzetiyle göz dolduruyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEZZETİN ADRESİ ‘PAŞA DÖNER’

Üretim kalitesi ve lezzetiyle, halkımızın vazgeçilmez buluşma noktası olmayı başaran Paşa Döner;

2009 yılı başından itibaren geleneksel ve endüstriyel döner üretimi ile ilgili ar-ge çalışmalarına başladı, 2011 yılsonu itibari ile yatırımlarını tamamlamış ve üretime başlamıştır.

Geçen kısa zaman içinde, modern üretim tesisleri, tamamen kendi bünyesindeki ham madde üretimi ve ürün kalitesi ile de kendisini kanıtlayan Dönersan sektörün lideri olma konusunda yoluna emin adımlarla devam etmektedir.   

HAKKINDA

Şirketimiz, daha önceleri sektörde üretilmemiş % 100 piliç but eti döner ile geleneksel Türk Döneri imajını farklı bir tada dönüştürmüş ve bu lezzet de halkımız tarafından çok sevilerek büyük beğeni toplamıştır." Paşa Döner, Türkiye' yi %100 Tavuk Budu lezzeti ile tanıştıran marka evet yanlış duymadınız Türkiye'yi %100 Tavuk Budu Döner Lezzeti ile tanıştıran bir marka "Paşa Döner".

Şirketin Vizyon ve Misyonuna gelirsek; "

VİZYON

 Türkiye’nin önde gelen döner markalarından birisi olarak başarımızı yurt dışında da sürdürmek ve ülkemizde kazandığımız prestiji dünya genelinde devam ettirmektir hedeflerimiz arasındadır. Büyüme grafiğimizi ulusal ve uluslararası gereklilikler doğrultusunda sağlayarak yatırımlarımızın ülke içinde ve ülke dışında devamını sağlamak öncelikli vizyonumuzdur.

MİSYON

İlk şubemizi açtığımız günden beri lezzet, kalite, sağlık ve hijyen standartlarına uygun bir hizmeti her yaştan tüketiciye sunmak ve sektörün getirdiği yenilikleri takip ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak öncelikli misyonumuzdur.

Bursa'ya değişik bir hava katan ve  % 100 Tavuk Budu Döner Lezzetiyle tanıştıran Paşa  Döner'in müthiş lezzetlerinden tatmaya bütün Bursalıları gönül rahatlığıyla davet ediyorum.

İletişim Bilgileri :

Sipariş Hattı

TEL : 0224 224 06 69

Selçukhatun Mahallesi

Atatürk  Caddesi

(Setbaşı Köprüsü Yakını )

Bursa

Haber ve fotoğraf

Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.