Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzetin Adresi ‘Ganita Cafe Restaurant’

Bursalıların en çok tercih ettiği mekanlardan biri olan Ganita Cafe & Restaurant herkesin damak zevkine uygun yemekleriyle de göz dolduruyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lezzetin Adresi ‘Ganita Cafe Restaurant’

Kahvaltı, aperatif yemekler, ızgara birden çok çeşidiyle hizmet veren Ganita Cafe & Restaurant’ın bulunduğu mekan da oldukça dikkat çekiyor.

HABER VE FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

HAKKINDA

Yukarıda görmüş olduğunuz adres doğanın kucağında, yeşilin en güzel yerinde, akan suyun sesi, kuşların cıvıltısı, her şey tam istediğiniz gibi, güvenli bir ortam. Uludağ’a karşı manzarası, dere kenarında masalar, yeşilin içinde, şehre yakınlığı, zengin yemek ve kahvaltı çeşitleri, güvenli ortam, çocuklarınızın vakit geçireceği bölümlere kadar her şey düşünülmüş, gerçekten gözde bir mekan. Ramazan’da yeşillikler içinde orucunu bozmanın, iftarını bu mekanda açmanın, kapalı, açık ve dere kenarı seçenekleri olan, araç park sorunu olmayan, trafik sorunu olmayan, 400 kişiye aynı anda hizmet verebilen, Yeşil Bursa’mızın gözde mekanlarından Ganita Cafe & Restaurant tercih edilen mekanlardan. Nazik ve değer verdiğiniz misafirlerinizi Ganita Cafe & Restaurant da ağırlayabilirsiniz. Bursa’da yaşıyorsanız mutlaka görülmesi gereken bir yer Ganita.


SERPME KAHVALTI

Serpme kahvaltıda yok yok. Aradığınız, düşündüğünüz, canınızın çektiği her şey var. Peynir, helva, zeytin çeşitleri, domates, salatalık, sosis, salam, patates kızartması, sigara böreği, menemen kısacası aradığınız her şey masada…


TABAK KAHVALTI

Tabak kahvaltıda 15 kahvaltılık çeşidi bulabilirsiniz.

ANTRELER

Avcı böreği, paçanga böreği, elma patates, parmak patates, sigara böreği ayrıca hamburger, tost, gözleme, makarna çeşitleri, sizin ve çocuklarınızın aradığı her şeyi Ganita’da bulabilirsiniz.

SPECİAL YEMEKLER           

Kuzu haşlama, Cafe’de Paris soslu bonfile, tavuk fajita, Ganita tava special…

IZGARA ÇEŞİTLERİ

GANİTA ızgara tabağı, karışık ızgara tabağı, kuzu pirzola, kuzu şiş, kuzu beyti, dana bonfile, kuzu ızgara, kaşarlı köfte, piliç pirzola, piliç şiş, piliç bonfile, piliç külbastı, piliç kanat, Ganita piliç tabağı…

 

 

SALATA ÇEŞİTLERİ

İstenilen her türlü salata çeşidi

Ganita’yı mutlaka görmek ve yaşamak gerekir.

Turizm şirketleri size şunu söylemek istiyorum. Bursa’yı gezdirdiğiniz turistler Ganita’yı görmeliler. Yoksa Bursa’yı eksik görmüş olurlar.

Şirket yemekleri, grup yemekleri, özel gün toplantıları… Ganita tam size göre.

Huzur, mutluluk, güvenli ortam, doğanın kucağında, doğadaki eviniz, her şey tam istediğiniz gibi, şık, rahat ve keyifli bir ortam.

Ganita Restaurant Cafe doğadaki eviniz, sizi çağırıyor.

ADRES: Dobruca Mah. Akdemir Cad. 1.Kadife Sokak NO:3 Osmangazi/BURSA

www.ganitacafe.com.tr

TEL: 0533 084 50 50 – 0224 239 46 46

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.