Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEZZETİN ADRESİ ‘Dürümcü Ramazan Usta’

"Dürümcü Ramazan Usta" ya hem adını hem de ruhunu veren Sayın Ramazan Odabaşı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEZZETİN ADRESİ ‘Dürümcü Ramazan Usta’

Tat ve lezzetiyle resmen parmak ısırtan bir dürümcü olan Dürümcü Ramazan Usta kaliteli ve herkesin damat tadına uygun lezzetleriyle göz dolduruyor.

Öncelikle Ramazan Bey, sizi tanıyabilir miyiz?

  1970 Şanlıurfa-Siverek doğumluyum. Daha çocukluk yaşlarımdan itibaren dürüme, hamur işlerine ve yemek yapmaya büyük ilgim vardı. Daha o zamanlardan dürüm ustası olacağım sanki belliymiş. 1990 yılında askerliğim dolayısıyla Bursa'ya geldim. 18 ay boyunca Çekirge Askeri Hastanesinde askerliğimi yaptım. Geldiğim an itibarıyla Bursa'yı çok sevdim. Buranın halkına,  şehrine, tarihine, doğasına bayıldım ve burada temelli kalmaya karar verdim. Resmen Bursa'ya aşık oldum diyebilirim. Bir tek evlenmek için memleketime gittim, eşimi de aldım geldim. İlk işyerimi Başarı ve Tatlısöz Pide Salonu'nu Gazi Akdemir’de 90 yılların sonlarında açtım. 5-6 yıl kadar orada hizmet verdikten sonra Küçük Sanayi'de seyyar tezgâh ve minibüs üzerinde satışlar yaptım, hatta o minibüsteki hizmetlerimizde halen devam etmektedir. 2009 yılında "Dürümcü Ramazan Usta "adıyla ilk işyerimizi Görükle'de açtık, ilerleyen zamanda oradan şuanda bulunduğumuz eski adıyla İmtihan Sahası, yeni adıyla Ahıska Caddesinin hemen başladığı yerdeki yerimize geçtik ve halen hizmetlerimize aynı noktada devam etmekteyiz. İki katlı olan salonumuz ve bahçemizle birlikte, aynı anda 90 kişiye hizmet verebildiğimiz gibi, üst katımızı aile salonu olarak kullanmaktayız. İki vardiyada toplam 15 kişinin ekmek parasını kazandığı işyerimizin patentini de almış durumdayız. Francaising sistemiyle gelebilecek, şubeleşme tekliflerine de açık bulunmaktayız.

Ramazan Bey, menünüz lezzetleriniz gerçekten de göz kamaştırıcı. Bizlere biraz değişik lezzetlerinizden bahseder misiniz?

Urfa Kebap

Adana Kebap

Ciğer Şiş

Kuzu Şiş

Pideli Köfte

Tavuk Şiş

Kanat

Çiğ Köfte

Adana Dürüm

Urfa Dürüm

Kuzu Şiş

Tavuk Şiş

Ciğer Şiş

İçli Köfte

Kuzu Kokoreçi sayabilirim.

Peki, bizlere çalışma misyonunuzu ve niçin tercih edildiğinizi anlatır mısınız?

  Her zaman en kaliteli ürünlerden, kaliteli lezzetler üretileceğinden, emin olduğumuzdan bizde hizmetlerimizi bu yönde sürdürmekteyiz. Yılların tecrübesi ile her zaman en iyi ürünü sunmayı hedeflemiş olan firmamız, sektörün öncü firmalarından biri olmayı başarmıştır. Özel gün ve toplantılara da salonumuzda ev sahipliği yapabilmekteyiz.

Bu güzel lezzetleri üretirken etlerinizi nereden temin ediyorsunuz?

  Etlerimiz kullanılacağı yere göre en iyisinden günlük ve taze olarak piliçlerimizi Banvit'ten, etlerimizi ise yine Bursa'nın tanınmış, köklü et tedarikçilerinden Sude-Et' ten temin etmekteyiz.

Ev ve işyerlerine paket servisleriniz saat kaçta başlar ve biter,  ayrıca hangi mahallelere kadar servis yapabilmektesiniz?

Sabah saat 11.00'de başlayan servislerimiz, gece 01.00'e kadar devam etmektedir.

Küçük Sanayi, Üçevler, Çalı, Beşevler, Konak, Demirci, Ataevler, Ata Bulvarı, Kültür, 100.Yıl mahallelerine ve Organize Sanayi Bölgelerine aracımızla özel olarak servis edilmektedir.

Paket servis numaralarınızı bizimle paylaşır mısınız?

0850 477 98 02 ve 0535 467 24 21'dir.

Benim şahsi numaram ise 0532 490 33 74'tür.

Bu güzel röportaj vesilesiyle Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak Ramazan Usta'ya bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ADRES: ÜÇEVLER MAHALLESİ BAYRAKTEPE SK. NO:12 NİLÜFER/ BURSA (GARANTİ BANKASI YANI) 

PAKET SERVİS: 0850 477-98-02 / 0535 467 24 21

GSM: 0532 490 33 74

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.