Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Balıklı’da Lezzetin İlk Duraği İnanç's Döner

İnanç’s Döner yetkilisi Cüneyt Dönmez, hem işletmeyi hem de hedeflerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küçük Balıklı’da Lezzetin İlk Duraği  İnanç's Döner

 

Hijyene verdikleri önemi altını çizerek vurgulayan Dönmez, “Güleryüzlü hizmet vermenin karşılığını her gün artan müşteri potansiyelimizle alıyoruz” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

İnanç’s Döner yetkilisi Cüneyt Dönmez, sabah 9’da başlayıp gece 23.00 sıralarında sona eren hizmet yarışını ve İnanç’s Döneri’ şöyle anlattı:

“Özellikle paket servislerimizin hızlı bir şekilde adrese teslim edilmesi konusunda rakip tanımıyoruz. Bu konuda müşterilerimizin memnuniyeti ile karşı karşıyayız ve bu bizim için bir mutluluk kaynağıdır. Biz referans ticareti yapıyoruz. Bizim mekanımızda karınlarını doyuran müşterilerimiz mutlaka çevresindeki insanlara pozitif bir şeyler söyleyip onların da kesinlikle bu damak tadını yaşamaları gerektiğini söylemektedirler. Tabii ki bize karşı olan bu güven ve hijyen konusundaki inanç her gün yenilenmekte olan vizyonumuzu daha da başarılı işler yapmak için bizi karşılamaktadır. Müşterilerimize bu konuda teşekkürü borç biliyoruz.

 TAVUK DÖNERİ TÜRKİYE SEVDİ

Türk halkının severek tükettiği tavuk etinin faydaları saymakla bitmiyor. Protein deposu olan tavuk eti özellikle çocukların gelişim döneminde ve anne adaylarının beslenmesinde önemli bir yer tutuyor. Kalp dostu olarak koroner kalp hastalıkları riskini önemli ölçüde azaltıyor. İçeriğindeki vitaminler her yaş grubu için vücudun gelişimine ve bağışıklık sisteminin korunmasına destek oluyor. Liflerinin kısa olmasından dolayı kolay sindirilebilen ve hazmı kolay bir besin olan tavuk eti sıcak, soğuk tüketim seçeneği ve pratik olması nedeniyle de sıkça tercih edilen besinler arasında yer alıyor.

Sağlıklı ve lezzetli olmasının yanı sıra ekonomik bir besin kaynağı olması nedeniyle de sıklıkla tercih edilen tavuk etinin Türkiye’deki tüketimi 90’lı yıllardan bu yana büyük oranda artış gösterdi. 1990 yılında kişi başı toplam beyaz et tüketimi kişi başı 3,8 kg iken, 2001 yılında bu rakam 9,7 kg’a, 2013 yılında ise 20,5 kg’a ulaştı. 2013 yılı Türkiye kişi başı toplam et tüketimi olan 33,6 kg’ın 20,5 kg’ını kanatlı eti, 20 kg’ını ise tavuk eti oluşturuyor.

Daha sağlıklı ve daha dengeli bir beslenme için büyük önem taşıyan tavuk etinin tüketiminin önümüzdeki dönemde de artışını sürdüreceği ve 2025 yılında kişi başı 27 kg seviyelerine çıkacağı öngörülüyor.

MİSYONUMUZ 

- Biz dayanışma içinde çalışıp çağdaş, girişimci ve mükemmeli hedefleyenlerdeniz.
– Büyük işler başarmak için, insanüstü değil birlikte ve yan yana olmak gerekir. Biz buna dayanışma diyoruz.
– Yaşama bir şeyler katmak sorumluluk duymak demektir. Biz buna çağdaşlık diyoruz.
– Başarılı insanlar genellikle, en küçük işleri bile titizlikle yapabilme yeteneğine sahip olanlardır. Biz buna mükemmeli hedeflemek diyoruz.
– Ve her zaman başarının BEN değil BİZ ile geldiğine inanıyoruz. Biz buna takım çalışması diyoruz.

Vizyonumuz 

- Müşterilerimiz ile ve çalışanlarımız ile karşılıklı saygıyı, itibarı ve hoşgörüyü, her zaman ve her şartta muhafaza etmek.
– Yapacağımız ticari planlamalar ile yeni müşteriler kazanıp, onlara daima ürün ve hizmet kalitemizi sunarak, pazarın lider markası olmak.
– Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, hizmet ve ürünler sunarak kalite anlayışımızı devam ettirmek.

ADRES

Küçük balıklı Mah. Şanlı Cad. No:12 Osmangazi/Bursa
0224 216 05 00
0224 216 05 54

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.