Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçkaya Turizm Güven Vermeye Devam Ediyor

Güvenli bir şekilde taşımacılık yapan ve zaman konusunu çok önemseyen Koçkaya Turizm Yetkilisi Erhan Kaya sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Koçkaya Turizm Güven Vermeye Devam Ediyor

Okul öğrenci taşımacılığında da güven verdiklerini dile getiren Erhan Kaya ‘Firmamız, geleceğimizin teminatı olan, bugünün küçükleri yarının büyükleri yavrularımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

SİZİ BİRAZ TANIYABİLİR MİYİZ?

Öncelikle, Hoşgeldiniz. 1972 Erzurum doğumluyum, 12 yaşında Bursa'ya geldim, 15 yaşından bu yana bu sektörün içerisindeyim, ilk olarak muavinlik yaparak bu sektöre adım attım. 18 yaşını geçtikten sonra ehliyetimi alıp aktif olarak şoförlük hayatım başladı 2002 yılında servis taşımacılığına başladım ve 2008 yılında Koçkaya Turizmi kurduk ve şu anda 10 araçlık filomuzla Ayriyeten isteğe bağlı araç temini de yaparak haklısın iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

NEDEN SİZİ TERCİH EDİYORLAR?

Bunun nedeni çok basit. Çünkü iyi hizmet veriyoruz, güvenli bir şekilde taşımacılık yapıyoruz, zaman konusunu çok önemsiyoruz ve tabii ki işin içerisinden geldiğimiz içinde tecrübemizle göz doldurmaya devam ediyoruz.


S PLAKASIZ ARAÇLARA ÇÖZÜM BULUNMALI

Sektörün en büyük sıkıntılarından bir tanesi S plakanın  yoğunluğundan kaynaklanan rekabetin fazla olması bunun haricinde S plaka olmayan araçların servis çekmesi ilk sıkıntıların başında gelmektedir.  Peki, bunu nasıl yapıyorlar araçları fabrikanın  üstüne gösterip, servis taşımacılığı yapıyorlar. Bu konuyla alakalı belediyenin yaptırımda bulunması gerekmektedir.

HEDEF

İnsanlara daha iyi hizmet verip iş imkânı sunmak araç sayısını yenileyerek büyütmek.

HİZMET ALANLARIMIZ

Fabrika Servisi
Personel Servisi
Okul Servisi Gezi Servisi
Seyahat Havaalanı Özel VIP Ulaşım
Özel Günler Araç Kiralama
Gezi Araç Kiralama
Düğün Araç Kiralama


OKUL ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞINDA GÜVEN VERİYORUZ

Firmamız, Güvenlik ve Disiplin şartını göz önüne alarak, geleceğimiz olan yavrularımızı en güvenli şekilde evlerinden okullarına, okullarından evlerine ulaştırmak için en güvenli ve konforlu şartları sağlamıştır. Firmamız, geleceğimizin teminatı olan, bugünün küçükleri yarının büyükleri yavrularımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Öğrenci servisi taşımacılığının rahat, konfor, huzur ve güven içinde yapılabilmesi için araçlar; kontrol edildikten, sürücüler ise titizlikle eğitildikten sonra hizmete başlamaktadır. Tamamı yeni, her türlü güvenlik şartları yerine getirilmiş araçlar ile çocuklarımızı zamanında ve güvenli bir şekilde evlerinden okullarına, okullarından evlerine ulaştırmayı amaçlamaktayız.

Bu hizmeti verirken tüm servis sürücülerimiz; Sorumluluk sahibi, sabıka ve sağlık problemi bulunmayan, trafik kurallarına azami ölçüde riayet eden. İş deneyimlerinin zirvesinde Ticari Taşıt kullanma Belgeli En az 5 yıl ehliyetli, kılık kıyafetine özen gösteren, güler yüzlü kişilerdir.

TÜM SERVİS ARAÇLARIMIZ;

Çocuklarımızın iniş binişlerinde güvenliği sağlamak için hostes bulunan koltuklarda emniyet kemeri bulunan 0-5 yaş arasında periyodik bakımları özenle ve zamanında yapılan iç ve dış temizlikleri günlük yapılan konforlu ısıtma ve soğutma sistemleri çalışan hava ve yol şartlarına göre her türlü teçhizatı bulunan mecburi teçhizat ve avadanlıklar (yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, trafik seti) eksiksiz, kullanılmaya hazır olan trafik, kasko, ihtiyari mali mesuliyet sigortası ve ferdi koltuk sigortaları yapılmış araçlardır.

Servis araçlarımız ve sürücülerimiz 14/ 06/ 2003 tarihli 25138 sayılı resmi gazetede İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği'nde belirtilen ilgili maddelerdeki şartları taşımaktadır

 ÖZEL TURLAR

Koçkaya Turizm bireysel araç taleplerinizi de düşünerek; şehir içi ve şehir dışı gezi, tur, özel günler, seminer, toplantı vb. her türlü organizasyonlarınızda en kısa süre ve uygun fiyata, alternatif araç seçenekleri ile ister toplu, ister tek, vip taşımacılıkta uzman, deneyimli, güvenli,  kadromuz ile misafirlerinizin mutlu, huzurlu bir ortamda seyahat etmelerini sağlamaktadır.  İsteğe bağlı olarak protokol taşımacılığı hizmeti de verilmektedir.



TEMEL DEĞERLERİMİZ;

Aktif, etkin, hızlı, güvenilir, emniyetli, müşteri odaklı, doğru ve zamanında çözümler takım ruhu iş ve sorumluluk bilinci topluma ve ülkeye katkı.
 
VİZYON

Yeni fırsatlar yaratarak bulunduğu sektörde sürekli gelişen hizmetler ve yenilikler sunan sektöründe söz sahibi bir grup olmaktır. Gerek teknolojik değişim, bilgi ve donanım ile gerekse rekabete açık, uzman yenilikçi kadrolarımızla çalışanlarını taşıdığımız ve taşıyacak olduğumuz firmaların hiçbir koşulda zaman kaybına uğramadan sorun üreten değil sorunlarla anında kesin çözüm getiren bir anlayışla hizmet vermek temel vizyonumuzdur.

MİSYON

Koçkaya Turizm personel taşımacılığındaki misyonu, psikoteknik testlerinden başarıyla geçmiş ve karayolu kanun ve yönetmeliklerine uygun belgelere sahip, vizyonu yüksek kadrosuyla, yaptığı işin sorumluluğunu bilen modern, konforlu ve yüksek modelli araçlarıyla sektörünün lider markası olma yolunda ilerlemektir. Koçkaya öğrenci taşımacılığındaki misyonu anne, baba ve sizler için çok değer verdiğimiz çocuklarımızın okul, dershane ve kreşlerine en güvenli konforlu şekilde evlerinden okullarına, okullarından evlerine güler yüzlü sürücü ve hosteslerimizle özen göstererek ulaştırmaktır.

 

 

 

Adres:

Mimar Sinan Mah. Girne Cad. No: 5/B Yıldırım/ Bursa

Bize Ulaşın

Telefon & Faks
0(224) 368 66 16

KOÇKAYA TURİZM YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Erhan KAYA
0(532) 407 83 08


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.