Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keyifli bir mola ' Cafe Mediloft'

Cafe Mediloft sahibi Özcan Alpay ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Keyifli bir mola ' Cafe Mediloft'

Cafe Mediloft müşteri memnuniyetini, güvenilir, kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli hizmetler sunabilmeyi temel prensibi olarak benimsemiştir.

Sizi biraz tanıyabilir miyiz? 

Elbette öncelikle hoş geldiniz. 1980 Bursa doğumluyum 2015 yılında cafe işletmeciliğine başladım ve halen müşteri memnuniyeti üzerine devam etmekteyim.

 

Sizi neden tercih ediyorlar?

Bunun birçok nedeni var samimiyet öncelikle olmazsa olmaz bunun yanı sıra sohbet ilgi alaka ve rahat bir ortam sunuyoruz ve en önemlisi işimizi layıkıyla ve temiz yapıyoruz.

 

‘KAHVE VE TOSTTA İDDİALIYIM’

Kahvemizin bir sırrı var diyen Özcan Alpay ‘elbette sevgimizi de katıyoruz diye belirtirken özellikle tost konusunda iddialıyım ifadesini kullandı. Sırf bizim tostumuzu yemek için Bursa’nın çeşitli yerlerinden gelenler var derken, tost yemek gençlik anılarımızı tazeler ve bu yüzden kullanılan malzemelerde seçiciyiz diye belirten Özcan Bey aynı kalite anlayışı ilerde devam edeceğiz ‘ vurgusunda bulundu.

 

Hedefiniz nedir?

Hedefimiz yine butik konseptinde devam etmek ve ilk günkü lezzet anlayışında devam etmek ve müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam etmektir.

 

Misyonumuz;

Müşteri memnuniyetini temel prensibi benimseyerek, güvenilir, kaliteli, sağlıklı, hijyenik ve lezzetli hizmetler sunabilmektir.

 

Vizyonumuz;

Kalite ve hizmet anlayışından vazgeçmeden, sürekli yenilenen ve gelişen, sektöründeki yerini koruyan, müşteri memnuniyetini devamlı kılan lider firma olmaktır.

 

Kalite Politikamız;

Mediloft Cafe’nin hedefi, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayacak ürünleri ve hizmeti sunarak, ilk tercih edilen marka olmaktır. Yönetim ve tüm çalışanlar, belirledikleri bu hedefe eğitimlerin devamlılığında, üreticileri ve tedarikçileriyle birlikte büyüyerek, kârlılığı ve verimliliği arttırarak, toplam kalite yönetim anlayışını benimseyerek, ulaşabileceklerine inanmaktadırlar.

 

İLETİŞİM:

ADRES: BAĞLARBAŞI MAH. 1. SEDİR SK. NO: 15 EVKE BİNALARI OSMANGAZİ/ BURSA

TEL: (0224) 245 10 70

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.