Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamazak hizmet bekliyor

2014 yılından bu yana Karamazak Mahallesi’nde muhtarlık yapan Cevdet Bayram Karamazak Mahallesinin kapılarını Bursa Haber’e açtı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 01:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 01:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamazak hizmet bekliyor

 Karamazak Mahallesi’nin eksiklerinden bahseden mahalle muhtarı Cevdet Bayram ‘Onca nüfusumuza rağmen mahallemizde maalesef, bir mahalle konağımız yok’ dedi.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

Muhtarım öncelikle sizi tanıya bilir miyiz?

1958 Kırcaali/Bulgaristan doğumluyum. İlkokulu Kırcaali'de ,Ortaokulu Bursa'da bitirdim.1970 yılında Bursa'ya yerleştik. Tekstilin hızlı olduğu yıllarda 1974 yılında tekstil işi yapmaya başladık.1990 yılında tekstildeki krizden de oldukça etkilendiğimizden dolayı tekstil sektörünü bırakmak zorunda kaldık. Sonrasında Süt ve Süt Mamulleri İmalat ve satışına başladık.2005 yılında iplik alım satım işleri yaptım,2013 yılına kadar bu şekilde hayatımı idame ettim. 2014 yılında 3 adayın aday olduğu seçimlerde Karamazak Mahallesi Muhtarı oldum.

Muhtarım, azalarınızda bizlere tanıtır mısınız?

    --Tahsin ESKİ    --Şemsettin HACIOSMANOĞLU    --Emine KARAŞIN   --Halit KARGIN



Mahallenizde eksiklikler ve sorunlar var mı acaba?

Sokaklarımız çok dar olduğundan, mahallelinin araçlarını park edecekleri park alanlarımız yok. Aynı zamanda çocuklarımızın oynayacağı çocuk parkı yok denecek kadar azdır. Şuan Karamazak Mahallesi Kültür Sokaktaki küçük çocuk parkının olduğu yerde ve çevresinde yaklaşık 1,5 dönümlük arazide 3 katlı otopark ve pazar yeri olarak yapılmasını ve Çarşamba Pazarınında oraya taşınmasını, halihazırda bu konuyu Yıldırım Belediye Başkanıyla istişare etmiş olduğumuz halde pek yol alınamamıştır ,bu konunun hızlandırılmasını ve ivedilikle bir hal çaresine ulaştırılması Karamazak Mahallesi sakinleri olarak beklemekteyiz.Asfaltları çok bozuk olan sokaklarımızın mutlaka elden geçmesini, elektrik hatları yeraltına alınırken 2 sokağımızın elektrik hatlarının yeraltına alımı tamamlanmamıştı ,o iki sokağımızın da hatlarının mutlaka yeraltına çekilmesini beklemekteyiz.

Cevdet Bey, Mahallenizin toplam nüfusu ne kadar?

6000'e yakın nüfusumuz vardır.

Daha başka neler eklemek istersiniz?

Onca nüfusumuza rağmen mahallemizde maalesef, bir mahalle konağımız yok, iki camimiz var, ama söylediğim gibi cami cemaatinin hep birlikte oturup çay içeceği bir çay ocağımız bile yok. Mahallemize bir Mahalle Konağı kazandırdığımızda, hem eski muhtarlığımızı da oraya taşıyıp, hem de mahalle sakinlerinin yararlanabilecekleri mekanlar oluşturularak insanlarımızın yaşam kaliteleri arttırılmış olur. Belediye Meclisinden geçmiş olan 3.Yayla sokağın, biran evvel hızlandırılarak hizmete girmesini beklemekteyiz.

Çocuklarımızın top, oyun oynayabileceği bir yerimiz bile yok, başkanımızın bizzat şahit olduğu çocuklar hala zaman zaman benim de önümü kesip, Muhtar Amca ne oldu bizim saha diye soruyorlar.


Mübarek Ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, halkımıza esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerine son verdi.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

KARAMAZAK MAHALLESİ MUHTARLIĞI

KARAMAZAK MAHALLESİ

YILDIRIM/BURSA

TEL: 0 224 329 89 83

GSM:0 535 700 18 02



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.