Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kaliteyi Ucuza Satıyoruz”

Selçuk Ticaret yetkilisi İrfan Selçuk, spot piyasa ile ilgili bilinmeyenleri anlattı: “Spot ürünler de servis garantilidir, bayilerde nasıl ise spot servislerde de aynıdır. Bu konuda halkımızın içinin rahat olmasını istiyoruz. Aynı ürünleri daha uygun fiyata alabilmek için bizleri tercih ederlerse, karlı çıkarlar.”

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Kaliteyi Ucuza Satıyoruz”

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK

Selçuk Ticaret yetkilisi irfan Selçuk ve kardeşleri medeni, turan ve Nuri Selçuk ile sektörü konuştuk.

 

Bize Kendinizden bahseder misiniz?

Tabii ki 1964 Muş doğumluyum. Evli ve 4 çocuk babasıyım 1974 yılında Bursa'ya geldim, ticaret hayatıma tornacılık ile başladım daha sonra tüp bayiliği yapmaya devam ettim. En sonunda da beyaz eşya ticaretine başladım 1996 yılında ilk şubemizi açtık 99 yılında ikinci şubemizi 2006 yılında üçüncü şubemizi açtık e İnşallah yakında dördüncü şubemiz açmayı hedeflemekteyiz.

Peki ,bu ticaretteki hedefiniz nedir?

Bu ticaretteki hedefim çocuklarıma iyi bir gelecek sunabilmek için daha çok çalışmak ve kurumsallaşmak ve tabii ki olmazsa olmazımız işimizde en iyi olmaya devam etmektedir.


İnsanlar neden sizi tercih ediyorlar?

Aslına bakarsanız bunun nedeni çok basit kesinlikle dürüstlük bizim için ön planda ve bunun yanı sıra ürünlerin arkasında olmamasını çok büyük bir etkisi var tabii ki ne gelen müşterimize saygınlık göstererek işimizi yapmaktayız. Bize güvendikleri için müşterilerimizin çoğu telefonda bile bize siparişler vermektedir. Bu bağlamda işimizi yaptığımız için gurur duymaktayız.

Geçmişte bu sektörde bu kadar büyüyeceğini düşünmüş müydünüz?

Tabii ki düşünmemiştim bu kadarını biz Muş'tan geldiğimizde fakir bir hayatımız vardı bir tarafta hayvanlar yatarken bir tarafta bizi yatardık ama çok hırslı idik  ve dürüst çalıştık. Ürünlerimizin arkasında durarak her geçen gün müşteri portföyümüzü büyüttük ve çok şükür bugünlere kadar geldik yine bundan sonra da çalışmalarımız bu vizyonla devam edecektir.


Halkımızın spot' a bakışı nasıl?

Güzel bir konuya değindiniz maalesef halkımız bu konuda çok fazla bilinçli değil. Spot  ürünler servis garantilidir, bayilerde nasıl ise spot servislerde de aynıdır. Bu konuda halkımızın içinin rahat olmasını istiyoruz hep aynı ürünleri hem de daha uygun fiyata alabilmek için bizleri tercih ederlerse kendileri de karlı çıkacaklardır.

Aynı zamanda biz ankastre bölümünde Çetintaş olarak ezber bozan bir firma olacağımıza inanıyoruz ve çok büyük kurumsal firmalarla çok rahatlıkla kalitemiz ile rekabet edebileceğimizi düşünüyoruz.

Vizyon

Yeni fırsatlar yaratarak bulunduğu sektörde sürekli gelişen hizmetler ve yenilikler sunan sektöründe söz sahibi bir grup olmaktır. Gerek teknolojik değişim, bilgi ve donanım ile gerekse rekabete açık, uzman yenilikçi kadrolarımızla çalışanlarını taşıdığımız ve taşıyacak olduğumuz firmaların hiçbir koşulda zaman kaybına uğramadan sorun üreten değil, sorunlarla anında kesin çözüm getiren bir anlayışla hizmet vermek temel vizyonumuzdur.


ADRES:
Merkez: İnönü Caddesi no 61 Bursa telefon 220 35 78
Şube1: Ortabağlar Mahallesi Kıbrıs Caddesi No 20/B Bursa
Telefon: 0224 367 44 80
Sube2: Erikli Mahallesi eflak Cadde No 25/B Bursa
Telefon :0224 342 42 46



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.