Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalitenin Öncüsü ‘İmaj Dekorasyon’

Ekip çalışmasını ön plana çıkararak, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel alan İmaj Dekorasyon yetkilisi Yunus Öksüz İle dekorasyon hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalitenin Öncüsü ‘İmaj Dekorasyon’

‘Sözümüz kalitemizdir’ sloganıyla çalışma tarzı edindiklerini dile getiren Yunus Öksüz ‘Kaliteli ürünleri, üstün hizmet anlayışı ile sunarak müşterilerimizi memnun etmek amacımız’ dedi.

 

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK


HAKKINDA

1990 yılında Bursa’da doğan imaj dekor sahibi Yunus Öksüz 15 yıldır sektörde olduğunu belirtirken sözümüz kalitemizdir sloganıyla çalışma tarzı edildiğini belirtti. Kullandığı ürünlerin yüzde seksenini Alman ürünlerin oluşturduğu belirtirken yaptığı bütün çalışmalarında arkasında olduğunu ifade etti. Çalışma alanlarının İnşaat olsaydı toplu konutlar kamu kurumları hastaneler askeriye ve benzeri tarzda alanlarda faaliyet gösterdiğini dile getirirken iç dekorasyon Dizayn ve tadilat yaptığını ifade etti. Telefonunun 24 saat açık olduğunu dile getiren Yunus Öksüz müşterileriyle Sürekli irtibat halinde olduğunu ifade ederken güvene dayalı bir çalışma sistemi oluşturduğunu söyledi. Yaptığı bütün çalışmalardan sonra müşterilerini memnun bir şekilde kendisini teşekkür ederek mutluluklarını dile  getirmesinden dolayı yaptığı işlerin kalitesinin ön plana çıktığını vurguladı. Referanslarının  Bir Hayli büyük firmalardan oluştuğunu dile getiren Yunus Öksüz bunlardan birkaçını Almira Hotel, Balat Ergin evleri, Altın Ceylan gibi kuruluşlar olduğunu  belirtti.



DEKORASYON HAKKINDA DİPNOT

Dekorasyon İngilizcede decoration mimarlık işi ile yapıların ve konutların içinde veya dışında uygulanan bir süsleme işidir. Yapıların içi derken odalar, salonlar, cami içleri ve saraylar zevkli özverili bir biçimde yenilenmesi de dekorasyon konusunun içine girer. Dekorasyon, iç dizayn ve dış dizayn olarak iki kısma ayrılır. Bunlardan dış dizayn adı altında yine iki kısma ayırabiliriz. Bunlardan dış dizayn daha çok mimarlıkta kullanılır. İç dizayn ise insanların en alt seviyede rahat ve huzur içinde  yaşayabilmeleri isteğini uygun bir şekilde bir araya getirebilmektir.


KALİTE POLİTİKAMIZ

Kaliteli ürünleri, üstün hizmet anlayışı ile sunarak müşterilerimizi memnun etmek, hizmet standartlarına uyarak, iş güvenliği, çevre ve insan sağlığına gereken özeni göstermek çalışanlarımızın gelişimini sürekli takip ederek hep bir adım ileriyi hedeflemek güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih eden bir anlayışı rehber edinerek imaj Dekorasyon =Güven kavramına uygun davranmak.

VİZYON

Ekip çalışmasını ön plana çıkararak, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel alan, çalışanları ile birlikte yeniliğe ve gelişime açık, rekabet gücü yüksek bir kurum olmak.”


MİSYON

Hizmet sunduğumuz her alanda yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteli ürünler, uygun fiyat ve güleryüzlü hizmet seçenekleri ile karşılamak. 

Adres
Mimar Sinan mahallesi Mimar Sinan Cad. no:74 Bursa
Tel. 0224 360 01 00

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.