Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalitenin Öncüsü ‘Arzum Pastaneleri’

Uzun yıllardır bu sektörün içinde olan ve çocuklarının da aynı meslekte olduğunu söyleyen Arzum Pastaneleri sahibi Mustafa Tuğrul mesleğe dair tecrübelerini ve vermiş oldukları hizmeti Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalitenin Öncüsü ‘Arzum Pastaneleri’
         

 Her gün önünden geçtiğimiz Yeşil Türbe altgeçidinin hemen girişindeki Arzum Pastaneleri'nin kaliteli ürünlerini tadmayanınız yoktur kanımca. Ömrünü bu mesleğe adamış Mustafa Tuğrul ve altı çocuğunun da aynı mesleği yaptığını başta duyduğumda çok şaşırmış, fakat sonradan mesleğe olan bağlılıklarını görünce ve işlerindeki başarı öykülerini duyunca Mustafa Tuğrul ve altı erkek evladına iyi ki bu unlu mamuller sektörüne girmişler dedim.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

HAKKINDA


1940 doğumluyum. On beş yaşından beri unlu mamuller mesleğiyle uğraşmaktayım. Etraftaki başka simitçi fırınlarında kalfalık ve ustalık yaptıktan sonra, eşimin de büyük destekleriyle 1987 yılında çarşamba semtinde ilk işletmemizi kurduk. Sırasıyla Ahmet, Ayşe, Mehmet, Reşat, Hanife, Murat, Sibel, Doğan, İsmail adlarında çocuklarım oldu dedi.

Hanımımın büyük desteği ile ve çocuklarımın gayret ve yardımları ile elimizden geldiğince şubelerimizi arttırdık ben ve altı çocuğumla beraber dört şubemizi işletmekte ve orta vadede de şube sayılarımızı arttırmanın planlamalarını yapmaktayız, diye ilave etti.

ESKİDEN ELLE YOĞURURDUK

Eskiden elle yoğurduğumuz zamanlarda işlerimiz çok zaman alıyor ve çok zorlanıyorduk 60 lı yıllardan sonra sanayi makinalarının gelmesiyle işlerimiz kolaylaştı ve hızlandı ama daima kaliteli hizmet ve kaliteli malzemelerden kaliteli ürünler insanımıza sunmaktan duyduk.

DÖRT ŞUBEMİZİDE OĞULLARIMLA İŞLETMEKTEYİZ

Sağ olsunlar çocuklarım benim yolumdan geldiler ve işlerimizi ilerleterek Bursalılara güzel ve bol çeşitli ürünlerimiz vardır.100'ün üstünde çeşidimiz var, diye ekledi.

HER ZAMAN KALİTE ÖNCELİĞİMİZDİR

1999 yılında Yeşil'e geçtik sonrasında Namazgâh, Çiftehavuzlar ve son olarak Gürsu'ya kadar uzanan işletmelerimizle üretim ve satışımız devam etmektedir. Günün zor şartlarında kurduğumuz işletmemizi bu çizgiye getirmek elbette kolay olmadı, satış politikamız ve işimize olan sevdamız bize çabuk yol katetmemizi sağladı. Odunlu fırında pişirdiğimiz simit, tahinli pide, poğaça ve böreklerimizle kısa zamanda tüm bilinçli tüketicimizin ağız tadı damak zevki olduk.

YEŞİL ŞUBEMİZ 7/24 AÇIK

         Kendimizi daha da geliştirerek ürettiğimiz çay kurabiyeleri, ev poğaçaları, su böreği, baklava çeşitleri, sütlü tatlılar ve yaş pastalarımızın kendilerimize has lezzetlerimizle herkesin ve her kesimin beğenisini kazandığımıza inanıyoruz. İşletmemiz 7/24 üretim ve satış yaptığımızdan dolayı müşterilerimiz uzak yakın demeden günün her saati işletmemizi ziyaret etmektedirler. Dedi.

VİZYONUMUZ

Arzum Pastaneleri olarak kalitemiz ve tarzımızla değerli müşterilerimize markamızı en iyi şekilde ulaştırmak.

MİSYONUMUZ

Üretim ve satış hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılarken, temizlik ve kalitenin sürekliliğini arttırmak.

 

HEDEFİMİZ

Üretim ve sistem kalitesinde mükemmele ulaşmak için tüm tedarikçilerimiz, personelimiz ve yönetimimiz ile vizyonumuza ulaşmak yolunda azimle çalışmaktadır.

Başarımızın mihenk taşı üretimin tamamını kendi imalatımızda yapıyor olmamızdı. Pastalarımız, baklavalarımız ve diğer bütün ürünlerimiz ustalarımızın özenli sunumlarıyla vitrinimize çıktı. Sabah gelen müşterilerimiz sıcacık böreklerimiz, poğaçalarımız ile mutlu ayrılırken, gün içerisinde Türk kahvesi eşliğinde tatlı bir mola olduk. En özel günlerinizde Arzum Pastaneleri dedik günlerinizde farklı bir konsept ortaya çıkardık.

Hedefimiz her zaman işletmemize gelen misafirlerimizi mutlu etmek, onları evimize gelmişler gibi ağırlamak oldu. Şuan 4 şubemizde onlarca kişiye iş imkânı sunuyoruz ve binlerce kişiye hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hedefimiz daha fazla iş istihdamı, daha fazla kişiye hizmet vermek, Arzum Pastaneleri farkını bizi tanımayan herkese tanıtmak... Tek Hedef; Kalite -Lezzet-Hizmet

 

İLETİŞİM

ARZUM PASTANELERİ MERKEZ

YEŞİL CADDESİ MÜZE KARŞISI 54/B YILDIRIM /BURSA 

           TEL:0 224 326 59 22

ARZUM UYSAL ŞUBE

NAMAZGÂH MAHALLESİ IŞIKLAR CADDESİ NO:1 YILDIRIM /BURSA

 

ARZUM İMALAT

TUNA MAHALLESİ ETİBANK CADDESİ NO:126 OSMANGAZİ /BURSA

   

       TEL:0 224 251 52 44

ARZUM GÜRSU ŞUBE

KURTULUŞ MAHALLESİ ŞEHİT CENGİZ TOPEL CADDESİ NO:78 GÜRSU/BURSA

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.