Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalitenin Adresi ‘Uludağ Color Dijital Fotoğrafçılık’

Bursa'da mezuniyet çekimleri, katalog çekimleri, mekan çekimleri dendiğinde akla ilk gelen kuruluşlardan olan "Uludağ Color Dijital Fotoğrafçılık" sahibi Mehmet Girgin ve eşi Ayşe Girgin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalitenin Adresi ‘Uludağ Color Dijital Fotoğrafçılık’

Müşteri memnuniyetini çok önem veren, en önce kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen Uludağ Color Bursa olmak üzere, İstanbul, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Manisa ve İzmir gibi daha birçok ilde hizmet vermektedir.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : ÖZKAN YILDIRIM   

 

Mehmet Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

  1974 yılında Bursa'nın Mustafa Kemal Paşa ilçesinde doğdum. Karacabey Endüstri Meslek Lisesinden 1991 yılında mezun olduktan sonra, Tofaş ve Hyundai gibi otomotiv sektöründe 6 yıl çalıştıktan sonra, ilk başta eşim için 1998 yılında Erikli' de fotoğraf stüdyosu açtım. Kısa zamanda okul çalışmaları,5 yıldızlı otel çalışmalarımızın hızlanmasıyla, stüdyomuzu Heykel' e taşıdık. Heykel ve çevresindeki yoğun trafikten de etkilenerek FSM' ye geçtik ve şimdi Acıbadem Hastanesinin hemen yanındaki geniş ve ferah mekanımızda müşterilerimize en mükemmel hizmeti ve kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz.

HAKKIMIZDA:

Uludağ Color 1998 Yılında bir aile şirketi olarak sektörde yerini almıştır. Kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen misyonuyla ve yenilikçi vizyonuyla başarılı çalışmalar ortaya koymuştur. Yıldırım mevkiin de ilk işletmemiz olan " Uludağ Color " fotoğraf stüdyomuzu günümüzde Fatih Sultan Mehmet Bulvarında Acıbadem Hastanesinin yanındaki yeni işyerimizde fotoğraf, video, canlı yayın üniteleri, jimjip kurulumu prodüksiyon başlıkları altında hizmet veren bir işletmeye çevirmeyi başarmıştır. Bundan sonraki süreçte ilkelerinden taviz vermeyen düğün, okul, doğum, öykü fotoğrafçılığı ve video prodüksiyon çalışmasını devam ettirmektedir.

Müşterileriniz niçin sizi tercih etmeli?

  Öncelikle en önce kalite dedik. Ne olursa olsun öncelikle personel eğitimlerine önem verdik, çünkü işini bilen profesyonel 5 daimi ve onun üzerinde Part-Time çalışan işini çok iyi bilen personelimiz mevcuttur.

Vermiş olduğunuz hizmetlerle ilgili bilgi verir misiniz?

  Mezuniyet çekimlerimizi başta Bursa olmak üzere, İstanbul, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Manisa ve İzmir gibi daha bir çok ilde bulunan Devlet, Askeri ve Polis okullarının çekimlerini de uzman kadrolarımız tarafından yapmaktayız.

Okul fotoğraf çekimlerinde Türkiye'de 5 firma varsa, bunlardan biride mutlaka "Uludağ Color" dur. Öyle ki birçok firma bizim verdiğimiz teklifleri gördükten sonra onlarda tekliflerini veriyorlar, bir anlamda bizi takip ediyorlar.

 

 

 

Okul Mezuniyet Fotolarında Uludağ Color' u Görmemek imkansız gibi. Neler söylemek istersiniz ?

Aynen öğle Özkan Bey, Anaokullarından Üniversiteye kadar bazı öğrencilerin bütün okul çekimlerinde Uludağ Color' u görebilme anılarımızda azımsanmayacak kadar çoktur.

Kesinlikle Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır.

Mekân ve Katalog çekimlerinizi nasıl yapıyorsunuz?

 Mekân Çekimciliğin de Bursa'nın üst düzey mekânlarında ve önde gelen otellerinde her türlü çekimleri yapabilmekteyiz.

  Hatta şunu da söyleyebilirim ki 27-40 yaş arasında olan manken, fotomodel, Türkiye Güzeli olmuş olan bir çok model muhakkak objektiflerimize takılmıştır.

Her yıl düzenlemiş olduğunuz ve artık gelenekselleşen yemeklerinizin 17.ünlü bir konuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam.

 Doğru geçen yıl, kasım ayında düzenlediğimiz geleneksel yemeğimizde ,Daha önceki yıllarda da çeşitli konuklarımız olmuştu bu seferkinde de ünlü sanatçı Hüner Çoşkuner' in katılımı ile konuklarımızla kutladık.

Özellikle Stüdyo Fotoğrafçılığında çok iddialıyız. Bursa'nın önde gelen cemiyetlerinin organizasyonlarını da gerçekleştirmiştir.

Ayrıca; Yerel Kanallara prodüksiyon hizmetleri de vermekteyiz.

Mehmet Bey Sosyal Projelere yaklaşımınız nasıl acaba?

  En önem verdiğimiz konuların başında sosyal projelerimiz ve sponsorluklarımız var. Türkiye genelinde okul sporları ölçeğinde başta Futbol, Basketbol , Voleybol, Hentbol ,Güreş olmak üzere daha birçok spor branşında sponsorluğunu yaptığımız 50’nin üzerinde okulla birçok şampiyonada şampiyonluklar yaşadık. TÜFAD Bursa Şöhretler Turnuvasının 10 yıldır müdavimiyiz. En popüler kadromuzla her zaman turnuvaya katılıyoruz. Bursalı futbol severlere güzel ve heyecanlı maçlar seyrettiriyoruz. Uludağ Color olarak Antalya İnternacional Futbol Turnuvasında da her zaman popüler ve en çok konuşulan takımlardan biri olduk.

 Bursaspor’umuz hangi şehre giderse gitsin, her şehirde karşılayacak yavru timsahlar olacak. Çünkü biz o şehirlerdeki okullara daima sponsor desteği sağlıyoruz ve Yeşil -Beyaz Formalarla mücadele ettirip timsah yürüyüşünü yaptırıyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bu güzel sohbet tadında ki söyleşi için başta Mehmet Beye ve değerli eşleri Ayşe Hanıma ilaveten güleryüzlü personellerine Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Ayrıca Bursaspor sevgisini Bursa içinde ve dışında bulunan okullarda bu şekilde aşıladığı için ekstra bir teşekkürü de hak ediyor kanısındayım.

 

 

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

BARIŞ MAHALLESİ

FSM BULVARI CADDESİ

ASDENİZ APT. NO:1 NİLÜFER/BURSA (ACIBADEM HASTANESİ YANI)

TEL: 0 224 234 71 48

GSM:0 537 373 52 34

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.