Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalitenin Adresi ‘Ebruli Butik’

Üçüz çocukları olmasına rağmen başarılı bir iş kadını olan Ebru Çamlıdağ başarı hikayesini Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalitenin Adresi ‘Ebruli Butik’

Modanın kalp atışlarına göre gündem ürünlerden oluşan aksesuar takı çeşitlerinin yanında kişiye özel sınırlı sayılarda getirdiği kombin ürünleri ile Ebruli Butik sektörde  tecrübe ve kalitesiyle öne çıkıyor.

 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

Bize firmanızı ve nasıl kurulduğunu anlatır mısınız?

Halkla ilişkiler bölümünden mezun olduktan sonra insan kaynakları ve yönetici asistanlığı departmanlarında iş tecrübelerim oldu. Ancak en büyük hayallerim arasında olan kendi ismim ile sahibi olacağım bir takı ve butik  dükkânımın olmasıydı. Mağazamı açmaya karar verdiğimde en büyük destekçim ailem dışındaki en yakınlarım ve sektör tecrübesi olan birçok insanın başarısız olacağımı düşünmeleri benim hedefimin ne kadarda doğru olduğuna inanmama sebep oldu. Çok kısa bir süre sonra Can'ım kızım dükkanın hayırlı olsun bundan sonra başarı hedefin olsun diyen sürpriz bir telefon ile 2009 yılında ismimi verdiğim mağazam Ebruli Aksesuar ı açmış oldum.


Sizin için zor bir adım olmuş

Tabi ki bundan sonrası kesinlikle çok zor olacaktı. Ama hayatta başarılı olmanın anahtarı kesinlikle kendinize inanmanızdır. Hedef kitlemi ve müşterilerimin beklentilerini belirledim. Çok uzun çalışma saatleri ile feragat ettiğim bir çok şeyden sonra artık Kombin fikirleri ve takı alışverişleri için tercih edilmeye başlandım. Her geçen süre içerisinde  benden istenen kombin fikirleri ile müşterilerimin beklentilerinden yola çıkarak Ebruli aksesuar alanında açmış olduğum mağazamı Ebruli butik aksesuar olarak kombin alanında istenen tüm parçaları tek bir mağazada toplamaya karar verdim. Modanın kalp atışlarına göre gündem ürünlerden oluşan aksesuar takı çeşitlerimizin yanında kişiye özel sınırlı sayılarda getirdiğimiz Kombin ürünlerimiz ile butik bölümümüz , renk model ve özel numara (33-41) seçenekleri ile AYAKKABI sektöründe  tecrübe ve kalitesiyle öne çıkan  ustalarımla beraber ebruli ismi ile Stilettolarımızın önce atölyemizde imalatına sonrada mağazamızda kıyafetlerimizin yanında yerini almaya başladı. Mağazamızda bulunan Stiletto ayakkabılarımızın kombin tamamlayıcı çantalarını isteyen müşterilerimiz için  portföy modellerini de özel olarak yaptırıyoruz. 

Özel kombin

Özel gün ve geceler için yapılan hazırlıklarda müşterilerimiz ile iletişim içerisinde bulunarak istekleri doğrultusunda kendilerine özel  Kombinleri hazırlıyoruz.


Kapıda ödeme imkanı

Mağazamızda sunduğumuz tüm hizmetlerimizi KAPIDA ödeme güvencesi ile  isteyen herkese özel olarak  gönderimini yapıyoruz

Hedefiniz nedir?

Mağazam ürünlerim ve Kombinlerim ile marka haline gelmek  Ayakkabı Aksesuar ve Butik sektöründe ki ürün çeşitliliği ile kişiye özel Kombinlerimizi hem mağazamızda hem de sosyal paylaşım sitelerinde daha fazla geniş kitleye duyurmak

Misyonumuz 
- Biz dayanışma içinde çalışıp çağdaş, girişimci ve mükemmeli hedefleyenlerdeniz.
– Büyük işler başarmak için,insanüstü değil birlikte ve yan yana olmak gerekir. Biz buna dayanışma diyoruz.
– Yaşama bir şeyler katmak sorumluluk duymak demektir. Biz buna çağdaşlık diyoruz.
– Başarılı insanlar genellikle, en küçük işleri bile titizlikle yapabilme yeteneğine sahip olanlardır. Biz buna mükemmeli hedeflemek diyoruz.
– Ve her zaman başarının BEN değil BİZ ile geldiğine inanıyoruz. Biz buna takım çalışması diyoruz.

Vizyonumuz 
- Müşterilerimiz ile ve çalışanlarımız ile karşılıklı saygıyı, itibarı ve hoşgörüyü, her zaman ve her şartta muhafaza etmek.
– Yapacağımız ticari planlamalar ile yeni müşteriler kazanıp, onlara daima ürün ve hizmet kalitemizi sunarak, pazarın lider markası olmak.
– Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, hizmet ve ürünler sunarak kalite anlayışımızı devam ettirmek.

Kalite Politikamız

- Kalitemiz, teknik destek ve satış sonrası hizmetlerimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak,
- Kaliteli ürün, kaliteli hizmet, erişilebilir fiyat birlikteliğini güçlendirerek kalitenin devamlılığını ve sürekli gelişimini ön planda tutmak,

Moda ve insan

Barınma beslenme ve giyim insanların temel gereksinimidir. Giyinmeye duyulan gereksinimin eski çağlarda insanların vücutlarını doğanın etkilerinden koruma düşüncesinden doğmuştur. Dünyada insanlar dışında bütün canlıların dış etkenlerden korunması için değişik korunma etkenlere sahiptirler. Örneğin Ayılarda Post olduğu gibi.

 İnsanların güzel görünme ve dikkatleri üzerine çekme arzu ve istekleri daha iyi ve daha güzeli arama çabaları ile iyi giyim deyimi ortaya çıkmıştır. Daha iyi ve güzeli arama duygusu yıpranan eskiyen giysinin yerine aynısını değil de farklısını edinme isteği ile moda olayı başlamıştır.

 

İnsanoğlu örtünmek değil de giyinmek istediği anda belki de bilinçsizce de olsa moda kavramını yaratmış oluyordu aslın da moda da amaç giysinin ille de yararlı ve gerekli olması değil farklı olmasıdır. Yani temel de ısınmak veya korunmak için modaya ihtiyacımız yoktur. Ama insanoğlunun güzel ve çekici olmaya kişiliğine ve stiline giydiği şeylerle belirtmeye olan ihtiyacını moda karşılar.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Hürriyet Mah. 4. Orta Sok. No 15 Osmangazi/Bursa
Tel: 0530 606 07 83

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.