Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalitenin adresi 'Arıkan Konfeksiyon'

Tahtakale’de eski esnaflar arasında bulunan erkek giyim ürünlerinin kaliteli adresi Arıkan Konfeksiyon sahibi İsmail Arıkan tekstil sektöründen bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalitenin adresi 'Arıkan Konfeksiyon'

Takım elbise, pantolon, gömlek gibi erkek giyim ürünleri satan Arıkan Konfeksiyon’da okulların açıldığı zamanda okul kıyafetleri mevcuttur.

İsmail Arıkan kimdir?

1961 Bursa doğumluyum. 1958’de açılan dükkanımızda yıllardan beri baba mesleği olan tekstil (konfeksiyon) işleri ile uğraşmaktayım. Hep aynı yerde faaliyet göstermekteyim. Evliyim, üç çocuk babasıyım. Eşim ev hanımı olmasına rağmen çok büyük destek alıyorum. Ağabeyim Salih Arıkan ile beraber çalışıyoruz. Birlikte baba mesleğini devam ettiriyoruz.

ARIKAN KONFEKSİYON KALİTE DEMEKTİR

Biz, Tahtakale esnafı olarak büyüklerimizden ve babamızdan, önce dürüstlüğü, doğruluğu, terbiyeyi, maneviyatı, fazileti öğrendik. Tahtakale esnafında bu saydıklarım bir gelenektir. Sattığımız ürünler de kalitelidir. Buradaki esnafların işyerleri AVM dediğimiz çok büyük işyerlerinden oluşmuyor. Mütevazı dükkanlar var ama satılan ürünlerin tamamı kalitelidir. Biz 60 yıllık bir esnafız. Belli müşterilerimiz var. Bu müşterilerimiz uzun yıllardır bizden giyinirler. Dolayısıyla bu mekanda kalitesiz mal satamayız.

ERKEK GİYİMDE; TAKIM ELBİSE, GÖMLEK, PANTOLON

Arıkan Konfeksiyon’da erkek giyim ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünlerimiz başta takım elbise, gömlek, pantolon gibi ürünlerimiz mevcuttur. Yazlık ve kışlık ürünlerimizin yanında sezonluk ürünlerimiz de bulunmaktadır. Kış mevsiminde mont üretimlerimiz var, pardösü çeşitlerimiz var.

Takım elbise veya pantolon alan müşterilerimizin bunlarla giyeceği bir de gömleğe ihtiyacı olur. Dolayısıyla bizim sattığımız takım elbise ve pantolonlara uygun gömleklerimiz var, bunları da önemli buluyoruz. Sattığımız gömlek, takım elbise veya pantolona hem renk olarak hem de kalite olarak uyum sağlaması gerekiyor. Bunları düşünerek ve ona göre ürün bulunduruyoruz.

OKUL KIYAFETLERİ

Okullar açıldığında okul kıyafetleri bulunduruyoruz. Bazı okullarla anlaşmalarımız oluyor, bu kıyafetleri kendimiz imal ediyoruz, fiyat olarak öğrenci kardeşlerimiz ve aileleri için de çok avantajlı oluyor. Hem kaliteli ürün almış oluyorlar hem de daha ucuza temin etmiş oluyorlar. Biz kaliteli ürünleri ucuza satıyoruz. Niçin kaliteyi ucuza satıyoruz? Çünkü dükkan kirası ödemiyoruz. Dükkanımız kendi dükkanımızdır. Dolayısıyla kira gibi bir derdimiz yok. Biraz az kazanıyoruz, bu yüzden kaliteyi ucuza satabiliyoruz.

Sayın İsmail Arıkan, birkaç cümle ile sohbetimizi bitirelim.

İrfan Bey, son olarak ne söylemek istersiniz diye sordunuz. Biz 60 yıllık bir esnafız, aynı adreste işimizi devam ettiriyoruz. Kaliteli mal satıyoruz, takım elbise, pantolon, gömlek ihtiyacı olan kardeşlerimiz bu ihtiyaçlarını bizi ziyaret etmeden almasınlar diyorum. Kaliteyi daha ucuza almaları için mutlaka bizi ziyaret etmeleri yeterli diyor ve Bursa’da yaşayan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bursa Haber’e ve size de çok teşekkür ediyorum.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

MERKEZ: TAHTAKALE VEZİRİ CAD. NO:4 BURSA

TEL: 0224 221 09 89

ŞUBE: BELEDİYE DÜKKANLARI NO:198 YALOVA

HABER- FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.