Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KALİTELİ ÜRÜNÜN DOĞRU ADRESİ ŞANLI AVM

Bursa Kanalboyu Mahallesinde, Demirtaş Mahallesinde 2 şube ve Yalova’da ki şubesiyle 4 koldan hizmet veren Şanlı AVM’nin yetkilisi Mustafa Şanlı çalışmalarından bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KALİTELİ ÜRÜNÜN DOĞRU ADRESİ ŞANLI AVM

Ürün yelpazesi bir hayli geniş olan Şanlı AVM’de oturma grupları, koltuk takımları, halı çeşitleri, ev tekstili, küçük ev aletleri, zücaciye çeşitleri, genç bebe grupları ve evlenecek çiftlerin a’dan z’ye tüm ihtiyaçları bulunmakta.

 

VİZYON 
Sektörün getirdiği tüm yenilikleri takip ederek, her kesim müşteri profiline hitap eden, benimsemiş olduğu güvenirlilik ve müşteri memnuniyeti ilkesini en üst seviyede tutarak Türkiye’de tek, yenilikçi projeleri ile Dünya’ya örnek alışveriş merkezi olmaktır.

 

MİSYON 
Müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaşam alanları için gerekli olan; ev ve ofis mobilyaları, dayanıklı tüketim malları, küçük ev aletleri, aydınlatma, ev tekstili, mefruşat ve tüm iç mekân dekorasyon malzemelerinin satışını yapan, kaliteli hizmete minimum çaba ile ulaşılması için, Türkiye’nin ve Dünya’nın seçkin markalarını aynı çatı altında toplamak.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Güvenli, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile müşterilerimize hizmet sağlayarak tüm paydaşlar için değer yaratmakta temel politikamız; hızlı, temiz, güvenli, zamanında ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla gerekli tüm proseslerin kurulması ve yürütülmesini sağlamaktır.
Faaliyet gösterdiğimiz her alanda, kusursuz ürün ve hizmetleri; zamanında ve müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini ve güvenini sağlayacak şekilde, doğa ve çevreye saygı, topluma hizmet anlayışı ile sunmak öncelikli amacımız ve görevimizdir.

 

İLETİŞİM

ADRES: DEMİRTAŞ CUMHURİYET MAH. OSMANGAZİ CAD. NO:9 OSMANGAZİ/ BURSA

GSM: 0532 358 09 44

TEL: (0224) 262 50 05


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.