Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite ve lezzetin adresi 'Necati Usta'

Necati Usta'nın Geçit Şube Sorumlusu Muharrem Danışan Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalite ve lezzetin adresi 'Necati Usta'

Bursa’da 10 şubesi bulunan meşhur börekçi Necati Usta kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini önem veriyor.

Muharrem Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

1979 Malatya doğumluyum,9 yaşında Bursa'ya geldim, 14 yaşında Unlu Mamuller sektörüyle tanıştım ve hala çalışmalarıma devam etmekteyim.

 

Muharrem Bey, Necati Usta'nın tarihçesiyle ilgili okuyucularımızı bilgilendirir misiniz?

   Elbette, Börekçi Necati Usta 32 yılın birikimi olan markalaşmış bir müessesedir. 1987 yılında Osmangazi Okçular Çarşısında ilk şubesi ile işe başlayan Necati Usta Uzun yılların bilgi birikimi ile 10. Şubesine ulaşmıştır. Necati usta 1971 doğumlu genç bir müteşebbis, başladığı ilk günün heyecanını hala yaşamakta. İlk günkü damak tadını koruyup, geliştirmiş, zirvesine ulaştırmış sembol haline gelmiş kurumlarına isim olmuştur Necati Usta.

       Necati Usta ağabeyimizdir, genç yaşına rağmen yıllardır sanatını icra etti. Kaliteyi bozmadan müşteri memnuniyetini sağlayarak, günün ticari müşteri yapısını doğru anlayıp, ürün standardını ve müşteri portföyünü edindi, bizlere de hem gerçek, hem de mecaz anlamda ağabeylik yaptı. Bizler onun çizdiği yolda, gösterdiği hedefe sevda derecesinde kilitlendik. 6 kardeşiz hepimiz ağabeyimizi izliyoruz. Mudanya'da 2 şubemiz, Güzelyalı'da 2 şubemiz, Bademli ‘de 1 şubemiz, Geçit ‘de 1 şubemiz, Osmangazi'de de 4 şubemiz olmak üzere 10 şubeyi tamamladık. 6 şubemizde 6 kardeşimizin sorumluluğunda çalışmakta, diğer 4 şubemizde de yetkili eleman çalıştırıyoruz.

       Biz Geçit’te hizmet veriyoruz, şubemiz sabah 04.30’da bütün ürünleriyle günü karşılıyor. Sabahın erken saatlerinde müşterilerimiz bizimle güne başlıyor, yeni yerleşim yeri olması, Bursa'nın parlayan yıldızları Balat ve Bademli ‘nin bizi kullanıyor olması bizi önemli kılıyor. Aynı zamanda İstanbul feribot geçiş güzergâhı olması tüm bu yolu kullanan insanların bizden hizmet almasını sağlıyor, böylece bütün insanlara hizmet veriyor üstü kapalı bir turizm hizmeti yapmış oluyoruz. Türk mutfağının damak tadını tattırmış oluyoruz. Yolu düşüp uğrayanlar zaman içinde müşterimiz oluyor. Toplamda 10 şubemizle ve 150'ye yaklaşan çalışanımızla hizmet vermekteyiz.

 

Peki, Muharrem Bey sektörel sıkıntılarınız var mı acaba?

  En büyük sıkıntılarımızın başında kalifiye eleman bulamama geliyor.

 

Malzemelerinizi nerelerden tedarik ediyorsunuz?

   Malzeme kullanımında oldukça hassas davranıyoruz. Mümkün olduğu kadar yörelerin kendi ürünlerini doğal olarak kullanmaya özen gösteriyoruz. Balıkesir'in tereyağını, Mihaliç'in lorunu ve yine Balıkesir'in etini üretimden alıyoruz, kendimiz kestirip işliyoruz. Patates, soğan ve sebzede Bursa-Karacabey'i tercih ediyoruz.

 

Şubeleriniz nerelerde acaba?

Şube 1: Okçular Çarşısı No:18                                          Tel:0224 224 81 34

Şube 2: Tuzpazarı Bayathane Cad. No:62                      Tel:0224 223 09 55

Şube 3: Cumhuriyet Cad.No:62                                       Tel:0224 225 21 32

Şube 4: Güzelyalı Minibüs Durağı Yanı                           Tel:0224 554 69 63

Şube 5: Erdoğdu Mah. Akbank Karşısı                           Tel:0224 544 66 67

Şube 6: Mudanya Yolu. Geçit Mevkii                             Tel:0224 244 85 58

Şube 7: Demirtaşpaşa Mah. C.Bayar Cad.No:2/A       Tel:0224 271 41 64

Şube 8: Bademli girişi No:31 (Gümüş Raket Kar)        Tel:0224 549 19 49

Şube 9: Güzelyalı lokanta ve sulu yemek şubesi         Tel:0224 554 55 50

Şube10: Çorba, pide ve ızgara salonu şubesi               Tel:0224 554 69 63

 

Daha başka neler eklemek istersiniz?

  Bizim için önemli olan kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti, ilk kez bize uğrayanda, defalarca bizi tercih edende aynı damak tadını alır. 32 yıllık müşteri çevremiz böyle oluştu. Biz kendimize daima daha iyi ne yapabiliriz? Nasıl yapabiliriz? Sorularını soruyoruz.

Hedefimiz oluşturmuş olduğumuz markamızı yurt içinde ve dışında sektörde yerimizi almak.

Ürün çeşitlerimizi şubelerimizin bulunduğu bölgelere göre uyarlıyoruz. Bugüne kadar bizi tercih eden eş-dost sayesinde buralardayız. Onlar için daha güzel şeyler yapacağımıza da inanıyoruz. Tüm bizi tercih eden insanlarımıza sağlıklı mutlu günler diliyoruz.

     Börekçi Necati Usta'nın kardeşi ve bir çalışanı olarak ondan aldığım feyz-i, bilgi ve görgüyü daha ilerilere taşıyacağım. Amacım, bu damak tadını herkese tattırmak. Diyerek sözlerini tamamladı.

Birbirinden güzel ürünleriyle 32 yıldır Bursa'nın damak tadının oluşmasında dahi büyük katkıları olan Necati Usta'nın ellerine sağlık diyor. Bu güzel sohbet tadındaki röportaj içinde Muharrem Beye Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliyoruz.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.