Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite Ve Lezzetin Adresi ‘Bekir Usta’

Hayatını gıda sektörünün değişik dallarında geçirmiş ve büyük bir tecrübe birikiminden sonra "Bekir Usta Pasta ve Unlu Mamuller ’i sahibi Bekir Cuci ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 00:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalite Ve Lezzetin Adresi ‘Bekir Usta’

Ürünlerin tümünde Gıda Kodekslerine uygun ürünler kullanılmaktadır diyen Bekir Cuci ‘Bizim için Temizlik, Hijyen ve Kalite olmazsa olmazımızdır’ dedi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

Bekir Bey öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

    1978 yılında, Kütahya doğdum.  1991 yılında, iş hayatıma İstanbul -Bakırköy'de dondurmacılık yaparak başladım, bu durum 1998 yılına kadar sürdü. 2000 yılında askerden geldikten sonra  Bursa-Kestel'e yerleştim. Evliyim, iki erkek ve bir kız çocuğu sahibiyim. Kestel'e gelince Roma Dondurmacısını orada açtım. 2005 yılından itibaren "BEKİR USTA PASTA VE UNLU MAMULLERİ" adı altında işlerimize devam ettik.

Bekir Bey, pasta imalat bölümleriniz olsun, poğaça-börek imalat bölümleriniz olsun her yer tertemiz gezdik, gördük. Bu Konuda neler söylersiniz?

 Tüm üretim belgeleri eksiksiz bulunan işletmemizin mutfağı başta olmak üzere her alanında hijyen kurallarına uyulmaktadır.

Ürünlerimizin tümünde Gıda Kodekslerine uygun ürünler kullanılmaktadır. İmalatımız için gerekli olan malzemeler son derece titizlikle seçilmektedir. Bizim için Temizlik, Hijyen ve Kalite olmazsa olmazımızdır.

HAKKIMIZDA:          

2005 yılından itibaren pastane ve Unlu Mamullerde edindiğimiz tecrübelerle siz değerli tüketicilerimize hizmet vermekteyiz. Öncelikli amacımız sizlere hijyenik, sağlıklı, lezzetli ürünlerle ve pastalarda özgün tasarımlarımızla hayatınıza fark katmaktır. Pasta, unlu mamuller ve diğer çeşitlerimizle klasik ürünlerin dışında görsel ve lezzet olarak fark yaratmak için sürekli kendimizi yenileyerek ürün yelpazemizi genişletmekteyiz. Geleneksel Türk damak tadına uygun ve her geçen yıl kendimizi daha da geliştirerek farklı lezzetlerle de çağımıza ayak uydurarak uzun yıllar sizlerle birlikte, sizlerin hayatına değişik tatlar katmayı umuyoruz.

Bekir Bey, ürün çeşitleriniz hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz?

UNLU MAMÜLLERİMİZ

ŞERBETLİ TATLILAR

SÜTLÜ TATLILAR

KURU PASTALAR

YAŞ PASTALAR

SOĞUK PASTALAR

BUTİK PASTALAR

ŞARLOT PASTA ÇEŞİTLERİ

 

Bekir Bey gelecek planlarınız hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz?                                     

   Gelecek planlarımızın arasında Nilüfer taraflarında "BİSTRO" tarzında işyeri açmayı planlamaktayız. Güzel ürünlerimizden o bölgelerin insanlarının da tatmalarını planlamaktayız.

Sabah servislerinize kaçta başlıyorsunuz?

 Sabahları saat 4 gibi açılan işyerimizde servislerimiz 5' de başlıyor. Çeşit çeşit sıcak ürünlerimizi müşterilerimizin ayak alışkanlıklarından dolayı erken saatlerde satışa sunuyoruz. Çünkü müşterilerimiz bilmektedirler ki her sabah erken saatlerde alıştıkları tatları onlar için hazırlıyoruz.

Ancak şunu da burada belirtmeden geçemeyeceğim. Kalifiye ve yetişmiş eleman bulmakta zorlanıyoruz. İşe aldığımız elemanlar kısa sürede çalışıp çıkıyorlar. Bir kaç ayda kendilerinin piştiğini, işi öğrendiğini sanan kişiler usta olduklarını sanıyorlar, ama o kadar kısa sürede usta olmayı bırakın, kalfa bile olamazlar. Çünkü bu o kadar kolay değil. Biz ustalarımızdan önceden çok daha sevgi ve saygı çerçevesinde usta, çırak ilişkileri gördüğümüzden şimdi yaşanan bu durumdan gerçekten de çok rahatsız oluyoruz.

Bekir Bey, başka ilave etmek istedikleriniz var mı?

  Her zaman müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürünlerimizi çeşitlendiriyoruz. Daima aynı kalitede ve lezzette olan ürünlerimizi beğenerek alan ve tüketen tüm müşterilerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bu güzel söyleşi için Bekir Cuci' ye ve güleryüzlü Personellerine Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ARABAYATAĞI MAHALLESİ

BÜYÜKFIRIN CADDESİ NO:7

YILDIRIM/BURSA

TEL: 0 224 367 77 71

GSM:0 532 357 09 59

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.