Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite ve güvenin adresi 'Simge Çelik Kapı'

Ankara Yolu üzeri, Gökdere Kavşağındaki konum olarak çok güzel bir yerde bulunan Simge Çelik Kapı’nın sahibi Muhittin Güntay ile sektörü konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalite ve güvenin adresi 'Simge Çelik Kapı'

Simge Çelik Kapı şehit ve gazi ailelerine Çelik Kapı satışlarında %50 indirim uygulamaktadır. 

Muhittin Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette,1954 Kayseri Doğumluyum. Kayseri Sümer Ortaokulunu bitirdikten sonra iş hayatına atıldım. 1990 yılında Bursa'ya yerleştik. Hayatımda Tekstil İmalatı, Plastik Sanayii gibi sektörlerde çalışmalarda bulundum. Ünal Plastik’te üretim, İthalat, İhracat işleri yapan şirketimiz İstanbul 'da halen faaliyetlerini sürdürmektedir. Son 10 yıldır "Simge Çelik Kapı "adı altında Bursa'da çelik Kapı İmalat ve satışları yapmaktayız.

 

Muhittin Bey, daha içeri girer girmez gördüğüm o büyük panoda" şehit ve gazi ailelerine %50 indirim" yazısını gördüm. Öncelikle Bu güzel duyarlılığınız için size çok teşekkür ederim Bu konuda neler söylemek istersiniz?

Uzun yıllardır ülkemizde yaşanan terör olaylarında maalesef askerimiz, polisimiz vatan için millet için şehit olmaktadır. Onların yerine bizde şehit olabilirdik. Bu yüzden onlar için ne yapsak azdır.

Bizde burada Allah rızası için şehit ve gazi ailelerine Çelik Kapı satışlarımızda %50 indirim uygulamaktayız.

 

Ne zamandan beri bu sosyal sorumluluk projenizi uyguluyorsunuz?

Son üç aydır böyle bir çalışma yapmaktayız.

 

Muhittin Bey, vizyon ve misyonunuzla ilgili neler söylersiniz?

Simge Çelik Kapı tüm faaliyetlerini; müşterilerinin talep, beklenti ve isteklerini tam ve eksiksiz sağlayıp karşılayacak şekilde düzenler, Simge Çelik Kapı iş yaptığı sektörlerde yeni ürünler araştırıp, tasarlayıp meydana çıkararak, etkili hizmet üreterek güvenilir bir firma olmayı, bu doğrultuda farklılık yaratarak büyümeyi hedefler.

Simge Çelik Kapı, hedeflerini gerçekleştirirken süreç yönetimi temeline dayalı kalite yönetim sistemini uygular, kalite sistemi uygulamalarının süreçlerinin performansları doğrultusunda sistemin etkinliğini gözden geçirip ölçer ve sistemin gelişmesi için çalışmalarda bulunur. Ayrıca müşteri memnuniyeti, dakik montaj garantisi olmazsa olmazımızdır.

 

Çelik Kapı hariç ne tür çalışmalar yapmaktasınız?

Çelik Kapılarımızın yanı sıra Amerikan Ara Kapılar, Yer Parke Çalışmalarımızda ilaveten hizmetlerimiz arasındadır.

 

Bu güzel sohbet tadındaki röportaj için Muhittin Bey'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkür ederiz. Ayrıca Şehit ve Gazi Ailelerine gönlünü açarak, onların çelik kapı ihtiyaçlarında fiyatı yarı yarıya düşürdüğü içinde çok daha büyük bir teşekkürü hak ettiği kanısındayım. Bu güzel çalışmalarının diğer sektörlerdeki işverenlere de yayılarak devam etmesi umuyorum.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ZAFER MAHALLESİ

ANKARA CADDESİ NO:23 (GÖKDERE KAVŞAĞI)

OSMANGAZİ / BURSA

TEL: 0 224 252 00 38

GSM:0 544 300 38 38

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.