Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalite Sizin De Hakkınız

Bursa’nın eni iyi Bay ve Bayan Kuaförlerinden biri olan MİSCEREN Bay ve Bayan Kuaförünün işletme sahiplerinden Serkan Ceren sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalite Sizin De Hakkınız

Kaliteli malzemelerden ve işini bilen personellerden daima iyi işler çıkarmaya çalışmaktayız diye ifade eden Serkan Ceren ‘Bay, Bayan saç bakımları, güzellik bölümümüzde epilasyon, cilt bakımı v.s  gibi uygulamalar dışında, bay, bayan manikür, pedikür güzelliğe dair ne varsa onun hizmetini veriyoruz’ dedi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

HAKKIMIZDA

1963 yılında Ayhan Ceren tarafından Samsun'da bayan kuaförü olarak kurulmuştur. Sakarya ve İstanbul'dan sonra 1981 yılında Bursa'da Yüksek Kalitede Güzellik, Kuaför Ekip Ve Ekipmanları ile iddialı bir salon kuran CEREN, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, teknolojiye ve insana yatırım yapmıştır. Misceren, 2000 yılı itibarı ile kurumsallaşarak 3 katlı kendi binasında toplamda 240 m2' lik salonları ile faaliyetlerine devam etmiştir. Firmalara özgün çözümler üreterek ileri teknolojisini Bursa'ya getiren Misceren birçok ilke imza atmayı da başarmıştır.

Misceren koleksiyonu katalog, poster ve broşürler halinde Bursa'daki birçok salonda sunulmaktadır. Müşterlerimiz Misceren çalışanlarından ayrıcalıklı olmayı, hızlı ve profesyonel servis almayı,  anlattığının anlaşılması ve istediğinin yakışır hale getirilmesini ister.

Misceren çalışanları müşterilerinin bu beklentisini bilgi ve becerileri ile karşılayıp, Tecrübeleri ile başarıya ulaştırırlar.


Serkan Bey, Kısaca Misceren hakkında bilgilendikten sonra, kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

1976 Bursa doğumluyum. Uludağ Üniversitesi Otomotiv Bölümünü 1997 yılında bitirdim. Anadolu Üniversitesi ,  Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünü 2003 yılında bitirdim. Halen daha MİSCEREN' i bulunduğu seviyelerinde yukarısına çıkartma hedefindeyiz.

MİSCEREN gerçekten de bir marka, bu markayı nasıl ortaya çıkardınız?

Markalaşma çalışmalarımıza 2000'li yıllarda hız verdik ve bir ajans kurduk. Parantez adındaki ajansımızla beraber markalaşma sürecimiz çok hızlandı. Parantez bir taraftan MİSCEREN' in markalaşması ile ilgili çalışmalar yaparken diğer taraftan dışarıdan da işler alarak kendi  işlerini de geliştirdi.

Markalaşma çalışmalarından sonra, başarılar, ödüller neler anlatmak istersiniz?

2003 yılında, Türkiye Kuaförler Federasyonunuz düzenlediği Trend ve Moda Yarışmasında birinci olduktan sonra, yurtdışında da yarışmalara katıldık. 2009 yılında İtalya'da Avrupa üçüncüsü, 2011' de Çin Şanghay'da Asya Birincisi olduktan sonra, her yıl ortalama 3 ya da 4 yarışmada jüri üyeliğine davet ediliyoruz.

Ne tür hizmetler, çalışmalar yapıyorsunuz?

GÜZELLİĞE DAİR HERŞEY BURADA

Bay, Bayan saç bakımları, güzellik bölümümüzde epilasyon, cilt bakımı v.s  gibi uygulamalar dışında, bay, bayan manikür, pedikür güzelliğe dair ne varsa onun hizmetini veriyoruz. Tabi unutulmamalıdır ki Kaliteli malzemelerden ve işini bilen personellerden daima iyi işler çıkarmaya çalışmaktayız.

Bayan bölümümüzün işletmeciliğini yine kardeşimiz Elif Ceren yapmaktadır.

 

Serkan Bey, sektörel sorunlarınız var mı?

Yetişmiş personel sıkıntısı hat safhada, eskiden çıraklık okullarında bütün sınıflar dolarken, son yıllarda az olan sınıflar bile dolmamaktadır. Gelecekte işimiz kıymetlenmesi durumunda bile yetişmiş eleman sıkıntısının daha da artması beklenmektedir. Bu duruma bir an evvel yetkililerce çözüm arayışlarına başlanmalıdır.

        Elimizden geldiğince bütün vecibelerimizi yerine getirdiğimiz halde, maalesef kentimizde prosedürlere uymayan birçok işletme bulunmaktadır. Yapılmayan ya da çok az yapılan denetimler neticesinde, prosedürlere uymayan işletmelerin yararına olmakta bu durum sektörde haksız rekabete yol açmaktadır. Denetimlerin sıklaştırılarak herkesin kurallara uyması sağlanmalıdır.

Serkan Bey, röportajımızın sonuna yaklaşırken, daha başka neler eklemek istersiniz?

Bazı müşterilerimiz, yapılan hizmetler sonrasında, dışarıda çok daha yüksek fiyatlara hizmet aldığından bahsederek, aslında çok yüksek olmayan rakamları abarta biliyorlar, bu durum bize gelmek isteyen müşterilerimizin önünü kesebiliyor, diyerek sözlerine son verdi.

Bu güzel sohbet tadındaki röportaj için Serkan Bey 'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CEMAL NADİR CADDESİ

NO:39 ALTIPARMAK

OSMANGAZİ/BURSA

TEL:0 224 221 2 999

       0 224 224 8 244

GSM:0 532 334 82 96

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.