Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZZET-İ İKRAM PİDELİ KÖFTE DE EZBER BOZUYOR

Bursalıları lezzetine hayran bırakmaya devam eden meşhur İzzet-i İkram Pideli Köfte Kayhan’da klasik lezzet geleneğini çoktan aşmış gözüküyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İZZET-İ İKRAM PİDELİ KÖFTE DE EZBER BOZUYOR

1988 yılından bu yana hizmet veren İzzet-i İkram yetkilisi Sezgin Kahraman Bey’e neden İzzet-i İkram diye sorduğumuzda ‘insanlar en güzel sunuma layık olduğu için’ cevabını verirken hedefinin ise yine aynı hizmet anlayışı ile devam ederken kalitemizi korumak hedefimiz diye belirtti. 

Hakkımızda

Bursa’da pideli köftenin ayrı bir yeri ve önemi vardır. İzzet-i İkram, 1988 yılından beri Bursa’da Kayhan çarşısında müşterilerine hizmet vermektedir. Kurulduğundan bu yana İzzet-i İkram ürünlerinde kullanılan 1.sınıf malzemeler daima aynı yöreden temin edilmiştir.

Etlerimiz Balıkesir ve Bursa yörelerinden temin edilmektedir. Et temini ile ilgili olarak hayvanın yaşı, sağlık durumu, beslenmesi ve yetiştirilme ortamındaki hijyen koşulları kesintisiz olarak kontrol edilir. Kesimler usta eller tarafından gerçekleştirilir ve etler soğuk zincir prensibiyle dinlendirilir. Masanıza gelene kadar birçok kontrol noktasından geçen malzemeler hünerli eller tarafından sofranızın benzersiz lezzeti haline getirilirler.

Tereyağımız Karadeniz ve Balıkesir’in yaylalarından gelmektedir. Etine ve malzemesine güvenen İzzet-i İkram size onu en yalın haliyle sunar ve pideli köftenin tadına varırsınız.

İzzet-i İkram şeffaf mutfağıyla, yaklaşımıyla, güler yüzlü personeliyle, fiyatlarıyla, lezzetiyle ve ikramlarıyla size mükemmel bir lezzet sunar.

Tam 27 yıldır…

 

Misyonumuz

Sektörde kurumsal anlayışımız ile edindiğimiz farklı yerimizi genişleterek korumak ve sektöre öncülük etmek…

 

Vizyonumuz

Verdiğimiz hizmetlerde güvenilirlik ve dürüstlüğü ön planda tutarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden fark etmek, katma değer yaratarak, yüksek düzeyde müşteri tatmini sağlamak…

İLETİŞİM

ADRES: KAYHAN CAD. GİRİŞİ NO: 12 OSMANGAZİ/ BURSA

TEL: (0224) 221 09 29

ZAFER KAHRAMAN GSM: 0535 779 74 77

SEZGİN CENGİZ GSM:  0507 116 66 26

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.