Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsomaxterm İle Bu Kiş Isınacaksınız

2016-2017 kışına şimdiden hazırlık yapmak isteyenler için birebir çözüm olan ISOMAXterm uygulaması ile sizde rahat edeceksiniz. ‘Duvarlar ısınmadan sen ısınamazsın’ sloganıyla yola çıkan Murat Acar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 01:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 01:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İsomaxterm İle Bu Kiş Isınacaksınız

 

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

ALMER A.Ş bünyesindeki İsomaxterm uygulamasıyla mantolama yaparak bir kışta paranızı amorti ederek nasıl ısınabilirsiniz.

 

Almer A.Ş yetkilisi Murat Acar İsomaxterm ürünüyle mantolama yaparak bir kışta müşterilerimiz paralarını amorti yaparak 10 yıl boyunca ücretsiz ısınabilirler ifadesini kullanırken Bu ürünün her cebe uygun fiyatının da altını çizerken metrekare fiyatının sadece 8 TL olduğunu belirtti renklendirilir özelliği de bulunan Bu ürünün üretiminin Almanya olduğunu belirtirken Bursa'da yaptıkları uygulamalardan sonra kendilerine teşekkür telefonları geldiğini ifade ederken yaptıkları uygulamanın içeriden montalama şeklinde olduğunu belirtti yansıtma özelliği bulunan Bu ürünün en büyük özelliğinin Öncelikle duvarları ısıtma olduğunu belirtirken duvarlar ısınmadan sen ısınamazsın sloganıyla çalıştıklarını ifade eden Murat Acar isomaxterm 'in Doğa çil olduğunu belirtirken sağlık için çok önemli bir malzeme olduğunu belirtti.

 

 

İSOMAX TERM 'İ BİZE ANLATIR MISINIZ?

 

IsomaxTERM su bazlı dekoratif ısı yalıtım kaplamasıdır. Ürün, kıvamı, ambalajı, uygulama teknolojisi ve dekoratif özelliklerine göre yüksek kalitedeki akrilik boyalara benzer, fakat aynı zamanda içerdiği özel mikroküreler sayesinde, uygulanan yüzeylerin yalıtım özelliklerini iyileştirir.

 

IsomaxTERM’in ısı geçirgenlik oranı sıradan bir lateks kaplamanınkinden 11 kat daha düşüktür.

Düşük ısı geçirgenliği, kış mevsiminde, odaların duvar yüzeylerine, özellikle de dış duvarlarının iç yüzeylerine yüksek temas ısısını sağlar. Ayrıca, kaplamanın nemlenmeme ve enerji tasarrufu özellikleri için çok önemlidir.

 

PEKİ NERELERDE KULLANABİLİRİZ?

 

IsomaxTERM konutlarda, kamu, sanayi ve ticari binalarda, depolarda, idari ve ofis binalarında, tarımsal binalarda v.s. iç yalıtım ile yeni ve eski duvar ve tavan dekorasyonu için imal edilmiştir.

 

SAĞLIK VE ÇEVRESEL ETKİLERİ

 

Duvarların IsomaxTERM ile kaplandıktan sonra yüzey sıcaklığı artar ve rutubet ihtimali azalır, böylece küf engellenip sağlıklı yaşam şartları sağlanılır

Hakkımızda

 

ALMER Ambalaj, Gıda,Makina İthalat İhracat San.Tic.A.Ş. Türkiye'deki ticaret hayatına 2014 Ocak ayında başlamıştır. Büyüyen Türkiye pazarında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere ALMER A.Ş. Bursa'daki ofisini açtı. ALMER A.Ş. büyüme stratejisini paralelinde bugün Bursa ve çevre şehirlerde geniş müşteri portföyüne sahip bulunmaktadır. ALMER A.Ş. Cam şişe ve Kavanoz,Yalitim urunleri,Plastik kırıcı makinalar,Gıda ürünleri ve yardımcı malzemeleri,bunlara bağlı tüm ihtiyaç maddelerinin ithalatı ve ihracatı konularında hizmet vermektedir.

 

ALMER A.Ş. Merkezi Bulgaristan Sofya'da olup Makedonya,Yunanistan,Sırbistan ve Romanya da ofisleri bulunmaktadır.

 

MİSYONUMUZ

Faaliyet de bulunduğumuz Ambalaj Makina Gıda sektöründe sahip olduğumuz teknolojimiz ve eğitilmiş iş gücümüz ile sürekli kaliteli ve en iyi çözümleri yaratmak ve bizimle çalışan herkese değer katmak için varız.

 

VİZYONUMUZ

Türkiye ve yakın coğrafyası için; Ambalaj Makina Gıda sektöründe kaliteli ürün,iyi servis ve uygun fiyat özelliği ile müşterilerin öncelikli tercih ettiği lider bir kurum olmaktır.

 

NASIL ULAŞIRIZ?

Alaaddin Bey Mh. Nilüfer Tic. Merkezi 636 Sk. Sarp Plaza No:9 Nilüfer/BURSA

Telefon:

+90 (224) 443 79 02 - 03

Faks:

+90 (224) 443 79 04

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.