Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Isı yalıtımında lider firma 'Köpük İzolasyon'

Yüksek kaliteli ısı, ses, su yalıtımı uygulamalarının yanı sıra çevre ve insan ağlığına uygun ürünler kullanan Köpük İzolasyon firma sahibi Serkan Doğan sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isı yalıtımında lider firma 'Köpük İzolasyon'

Yalıtım malzemesi olan sprey poliüretan ve polyurea ile geniş alanlara ve kitlelere hizmet veren, izolasyon sektöründe kullanılan makine, pompa ve tabanca tamir bakım ve servisi bünyesinde mevcuttur.

Gaz, kurum ve toz emisyonunu azaltmak ve çevre kirliliğini önlemek için ısı yalıtımı gereklidir. Sağlıklı, rahat ve konforlu yaşam, uygun ısı ve nem şartlarına sahip olan mekanlarda mümkündür. Rutubetli alanlar küf oluşması ve çatlamalar doğru yalıtım çözümünün uygulanması ile önlenebilir.

Köpük İzolasyon firmasının sahibi Serkan Doğan, sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Ben Kayseri Pınarbaşı doğumluyum. 15 yıldır bu işle uğraşmaktayım. Türkiye’de 81 ili dolaşmış ve iş yapmış birisi olarak Bursa’yı çok sevdim. Dolayısıyla Bursa’da ikamet etmeye ve işimi de Bursa’ya taşımaya karar verdim. Şimdi de gördüğünüz gibi Bursa’dayım. 15 yıldır bu işle uğraşmaktayım. Kendi işimin başındayım. Evliyim, 3 çocuk babasıyım.

Serkan Bey, firmanızın da adını aldığı köpük izolasyon nedir?

Polyol ve isocyanat adlı iki kimyasal maddenin reaksiyona girerek oluşturdukları poliüretan, homojen ve sert köpüktür. Hücresel yapılı, kapalı hücreli, düşük yoğunluklu bir izolasyon ve inşaat malzemesidir. Son zamanlarda çok revaçta olan bir izolasyon malzemesidir. Sprey poliüretan köpük ek yersiz, yekpare uygulama ısı köprüsü oluşturmaz. Gaz, duman, benzin gibi kimyasallara dayanıklıdır. Deforme olmaz, koku yapmaz, bakteri ve böcek barındırmaz, uzun ömürlüdür. Sıvı olarak püskürtüldüğünden dolayı her türlü uygulama detayında kesin çözüm sağlar. Isıtma ve soğutma enerjisinden büyük tasarruf sağlar. Isı iletkenlik değeri binde yirmi olup, en iyi yalıtım malzemesidir.

Yatay ve düşey zeminlerde rahatlıkla uygulanır, üzerinde yürünebilir, uygulandığı yüzeyi fiziki darbelere karşı güçlendirir, uygulama hızı da oldukça yüksektir. 8 saatlik bir çalışmayla 1000 m² alanın izolasyonunu yapabiliyoruz. Su ve yağmura karşı dirençlidir. Ses geçirmeme özelliği de vardır.

Serkan Bey, köpük izolasyonun uygulama alanlarından bahseder misiniz?

İrfan Bey, uygulama alanlarımız başta çatı yalıtımı (alttan, üstten, çatı arası),

Dış cephe yalıtımı,

Katlar arası yalıtım,

İç cephe yalıtımı,

Teras yalıtımı,

Prefabrik yapı yalıtımı,

Temel yalıtımı,

Endüstriyel çatı yalıtımı,

Hayvan barınakları yalıtımı,

Soğuk hava depo yalıtımı,

Boru hattı yalıtımı,

Balıkçı gemi yalıtımı,

Kamyonet ve tır yalıtımı,

Tank, boru ve silo yalıtımı,

İki tuğla arası izolasyonu gibi alanlarda uygulamalarımızı yapıyoruz.

Püskürtme poliüretan uygulaması hızlı ve zahmetsizdir. Günde 1000 m² alanın ısı yalıtımı kaplamasını rahatlıkla yapıyoruz. İhtiyaç duyulduğunda 1500 m² alanı yapma olanağımız da vardır.

Geleneksel yalıtım uygulamalarına göre malzemenin uygulama alanına, depolanmasına işçilik maliyeti, zamandan ve enerjiden tasarruf ettirir. Sprey poliüretan köpük tamamen çevre dostudur. Elektrik, doğalgaz, fosil yakıt tüketimini azaltarak enerji tasarrufuna büyük oranda yardımcı olur.

‘KALİTEMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ’

Biz Köpük İzolasyon firması olarak kalitemizden taviz vermemiz söz konusu değildir. Yaptığımız işin her zaman arkasındayız. Başta malzeme olarak tüm kullandığımız malzemelerimiz marka malzemelerdir. Makine çok önemlidir. Bizim kullandığımız makinalar Avrupa standartlarında makinalardır. Bu işlerde usta çok önemlidir. Bizim elemanlarımız tam eğitimli elemanlardır ve en önemlisi biz müşterimizi bu konuyla ilgili tam bilgilendiririz ve işimizi ona göre yaparız. Bir başka ve en önemli şey de herhangi bir şikayet olduğunda o hata müşteriden de kaynaklı olsa bile biz bedelsiz olarak bu şikayetleri gideririz. Kalite politikamızdaki önemli şeylerden birisi de kalite, sürat, fiyat politikamızdır ve bunu koşulsuz müşteri memnuniyeti olarak tanımlarız. İşimizi zamanından önce yapar ve teslim ederiz.

Serkan Bey, son olarak birkaç cümle ile ne söyleyebilirsiniz?

Serkan Doğan: İrfan Bey, köpük izolasyon yaptırmak isteyen firmalar mutlaka iyi bir araştırma yaparak bu işi yaptırmalarını öneriyorum. Bütün halkımıza selam ve saygılarımı sunuyorum. Bursa Haber’e ve size de bizlere geniş yer verdiğiniz için teşekkürlerimiz sunarım.

Bende size teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

KİREMİTÇİ MAH. GAZCILAR CAD.

7.SAKARYA SOK. NO:13/A

OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 252 85 00

GSM: 0533 214 20 03

www.kopukizolasyon.com

 

HABER- FORTOĞRAF: İRFAN BİLEK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.