Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İŞADAMI İRFAN KOÇ’UN DOĞDUĞU SARIKAMIŞ’A MESAJI!

“Sarıkamış olarak 90 bin Şehidimize Şampiyonluk Borcumuz Var!”

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İŞADAMI İRFAN KOÇ’UN DOĞDUĞU SARIKAMIŞ’A MESAJI!

Yıl 1914, Yer Sarıkamış Allahu Ekber Dağları, 90 bin Mehmet aldıkları emirle dondurucu soğukta yol almaya başlayınca Şehitlik mertebesine giden bir yolculuk olduğunu belki de tahmin etmediler. Ama bugün itibarı ile tarihe kazınmış vatan evlatlarını bugün bile unutmadığımızın ve anma törenleri düzenlediğimiz serhat şehri Kars’a bağlı Sarıkamış, 3-4 kutlama törenlerinde ülkemizin her yerinden binlerce konukla doldu taştı.

Bursa’dan da bu törenlere aslen Sarıkamış’lı olan Bursa’mızın başarılı işadamlarından İrfan Koç düzenlediği organizasyonla bir gruba ev sahipliği yaptı. Manevi duygularıyla tanınan işadamı Koç bilindiği gibi aynı zamanda bir Bursaspor aşığı ve spor adamıdır.

Doyduğu topraklarda spor yöneticiliği olarak Bursaspor’un 2009-2010 yılı şampiyonluğunda imzası olan işadamı İrfan Koç, Sarıkamış Şehitleri anma programı için gittiği Sarıkamış’ta bu kez doğduğu toprakların sporuna desteğini her zamanki gibi esirgemedi.

SARIKAMIŞ BELEDİYESPOR’A ZİYARET

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarıkamış Belediyespor şu anda grupta bir maç eksiği ve 2 puan farkla ikinci sırada yer alıyor. Takımı tesislerde ziyaret eden işadamı İrfan Koç yaptığı konuşma ile Sarıkamışlı yönetici ve futbolculara, Bursaspor’un 16 Mayıs 2010 ruhunu aşılamaya çalışarak “Hedefsiz bir takım sorunsuz bir takımdır, hiçbir şeyi dert edinmez ama Sarıkamış Belediyespor’un bir hedefi var yani bir derdi var. Bu dert Sarıkamış’tır yani Sarıkamış halkıdır bu sebeple gerek yönetici arkadaşlarım gerekse futbolcu kardeşlerimin 3.lig hedefine sezon sonunda ulaşacağına inanıyorum”

90 BİN ŞEHİDİMİZE EN İYİ ARMAĞAN!

Sarıkamış’ın isminin artık 90 bin şehitlerle birlikte spordaki başarılarla da anılması gerektiğine inandığını belirten İrfan Koç sözlerine şöyle devam etti; “Gerçekten tarihimizden ve 90 bin şehidimizden aldığımız manevi desteklere karşılık olarak bizlerde günümüzde sporda kazanacağımız başarıları şehitlerimize armağan etmemiz gerekiyor. Sarıkamış’ın adını önümüzdeki sene 3. Ligde temsil etmek için elinizden geleni yapacağınızdan kimsenin şüphesi yok ve bu inancı hepinizde görüyorum”

ALAY EDENLER OLMUŞTU!

“2010 yılında Bursaspor’da bu işe baş koyduğumuzda kimse inanmak istemedi hatta şampiyon olacağız dediğimizde alay edenler bile olmuştu. Ama biz hedefimizi inançla koymuştuk ve sonuna kadar gitmeye kararlıydık bu sebeple her şeye kulak tıkadık sonunda Allah’ımızın da yardımıyla başardık. Şimdi aynı duyguları sizlerin gözünüzde de görüyorum ve başaracağınıza inanıyorum”

SARIKAMIŞLI İŞADAMLARININ GÖREV ZAMANI!

“Ben buralarda doğmuş bir işadamı olarak üzerime düşen desteğe her zaman hazırım hatta kulüp başkanımıza hedefe yürüyecek kadroya takviye yapması için maddi desteğimi de ilettim. Unutmayalım ki; Sarıkamış ülkemizin aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetimizin bir gecede en çok şehidi bağrına basmış bir şirin ilçemizdir. Ama sporun barış ve kardeşlikle daha fazla milyonlara ulaştırmak için Sarıkamış ismi şimdi sizlerle yükselecektir. Sarıkamışlı tüm işadamlarınızın da sizlerin arakasında olması hepinize güç verecektir”

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ADNAN ALP 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.