Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpeknur Modaevi

Ayşe Koç ve Nuray Kodalak'ın birlikte işlettiği İpeknur Modaevi, düğün ve cemiyetlerinizde gerekli olacak tüm kıyafetler için müşteri taleplerini karşılamaya odaklanmış bir işletme.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İpeknur Modaevi

 

Müşteriler, modelini, tasarımını, malzemelerini kendi belirlemiş olduğu abiye kıyafetlerini de burada diktirebiliyor, diktirdikten sonra ister satın alabiliyor, isterse kiralayabiliyorlar.

 

HABER VE FOTOĞRAF:ÖZKAN YILDIRIM

 

 

Nalbantoğlu Mahallesindeki Eserkirazlı Alışveriş Merkezi’nde faaliyetini sürdüren İpeknur Moda Evinin iki bayan işletmecisi Ayşe Koç ve Nuray Kodalak'a işyerlerinde konuk oluyoruz.

HAKKIMIZDA

AYŞE KOÇ

1976 yılında başlayan yaşamında, gelinlik, tuvalet, kaftan ve abiye kıyafet imalatı önemli bir yer etmiştir. 20 yılı aşkındır aynı sektörlerde değişik işyerlerinde çalıştıktan sonra 2014 Ocak ayından beri Nalbantoğlu'nda. Evli ve 7 yaşında bir kızı var. Gelinlik, Nişanlık, Kaftan ve kına Geceleri için özel dikim ve kıyafetlerle müşterilerinin hizmetinde.

Ayşe Koç, modaevini ve çalışmalarını şöyle anlattı:

 

GELİN GÖRÜMCE İŞYERİMİZİ BÜYÜTME ÇABASINDAYIZ

Gelin, görümce birlikte sırt sırta verdik çalışıyoruz. Nuray Hanım evde otururken bu hayata atıldı. Kısa bir sürede sadece iki yılda profesyonel imalatçı oldu. Benden gerçekten çok şey öğrendi fakat gerçekten kendini çok geliştirdi. Birlikte açtığımız işyerimizi daha çok müşteri potansiyeliyle geliştirme çabasındayız.

KIYAFETLERİMİZ

·         GELİNLİK

·         NİŞANLIK

·         ABİYE KIYAFETLER

·         KINA KIYAFETLERİ

·         ÖZEL TASARIM DİKİMLER

 

GELİNLİK VE TUVALET BİRLİKTE ALANA KAFTAN HEDİYEMİZ

Gelinlik ve Tuvaletlerini bizden alana işyerimizden kaftanını hediye ediyoruz, bu şekilde müşterilerimizi daha mutlu ederek yüzlerindeki tebessümü gördüğümüzde gerçekten de biz onlardan daha mutlu oluyoruz.

MERDİVEN ALTI İŞLETMELERİ BÜYÜK PROBLEM

Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de merdiven altı denilen kayıtdışı, vergi ödemeyen işyerleri türedi, Bu işyerleri piyasanın altında fiyata iş yapmış olabilir ama çok kalitesiz rüküş kıyafetler ortaya çıkartıyorlar. Düğün sahipleri ömürlerinin en önemli gecelerinde zor durumda kalmamaları için mutlaka kayıtlı olan bizim gibi işyerlerini tercih ederlerse daha memnun ve mutlu olurlar. Çünkü biz hem kendimiz hem de çalışanlarımızla hem kayıt altındayız, hem vergimizi ödüyoruz, hem stopajımızı ödüyoruz yani devletimize olan vecibelerimizi yerine getiriyoruz. Ama merdiven altı tabir edilen atölyelerde hiçbir şey yok ve yetkililerin bu konularda önlem almasını sabırsızlıkla beklemekteyiz bu da bizim hakkımız olsa gerek.

MÜŞTERİLERİMİZ KENDİ MODELİNİ,KENDİ TASARIMINI YAPTIRABİLİYOR

Müşterilerimiz modelini, tasarımını, malzemelerini kendi belirlemiş olduğu abiye kıyafetlerini bize diktirdiği gibi,diktirdikten sonra ister satın alabiliyorlar isterse kiralayabiliyorlar.

HER KESİME HİTAP EDEN FİYATLARIMIZ MEVCUTTUR

Bütün ürünlerimizde geniş fiyat aralığında her kesime hitap ediyoruz.Fiyatlar en alt 1000 TL den başlayarak yukarı doğru gitmektedir. Ayrıca bütün ürünlerimizde kiralamada yapabilmekteyiz,dar gelirli insanlarımıza da elimizden geldiğince yardım ediyoruz.


KÜTAHYA’DAN, TAVŞANLI’DAN MÜŞTERİLERİMİZ GELİYOR

Uzun yıllar önce Kütahya'dan,Tavşanlı'dan gelen birkaç müşteriden sonra memnun kalan müşterilerimiz sayesinde artarak gelen müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Şehir dışından gelen bu müşterilerimiz bizleri memnun etmekle beraber bizlere daha azimli bir şekilde çalışma kuvveti veriyor.

FSM BULVARINDA ŞUBE DÜŞÜNÜYORUZ

Orta vadede FSM Bölgesinde şube düşünmekteyiz .

HİNT İŞİ KULLANIYORUZ

Abiyelerimizde ve kaftanlarımızda hint işi kullanmaktayız.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Nalbantoğlu Mahallesi Eserkirazlı Alışveriş Merkezi Giriş Kat No:9 Osmangazi/BURSA

AYŞE KOÇ

0 533 445 94 28

NURAY KODALAK

0 538 389 07 03


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.