Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İnşaat sektöründe iddialıyız"

Saffa İnşaat’ın genç, Mısırlı ve girişimci işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"İnşaat sektöründe iddialıyız"
Saffa İnşaat, Yerli ve çeşitli ülkelerden müşterilerimizle güçlü ve uzun soluklu ilişkiler kurmak ve bizim çeşitli ülkelerdeki inşaat, tasarım, danışmanlık, perakende satış ve anahtar teslimi projelerindeki küresel tecrübelerimize dayanarak nihayet burada kurulmuş bir inşaat firmasıdır.

Ahmed Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?
43 yaşındayım. Kahire Üniversitesi Mimarlık Fakültesini ve Uluslararası Proje yönetimi bölümünü bitirdim. 2003 yılında Mısır'da kurmuş olduğumuz şirketimizle son iki yılda Bursa'da yatırımlar yapıyoruz.

Mostafa Bey, sizi de tanıyabilir miyiz?
Bende 43 yaşındayım. Kahire Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve ilaveten İşletme fakültesini de bitirdim. 2014'den itibaren Bursa'da projelerimizi gerçekleştiriyoruz.

İlk sorumuzu bu sefer Mostafa Beye sormak istiyorum. Vizyon ve misyonunuzla ilgili ne söylersiniz ve ayrıca ne tür çalışmalar ve inşaatlar yapıyorsunuz?
Vizyonumuz ve misyonumuz Dürüstlük, Şeffaflık, kaliteli ve sağlam bir iş anlayışı ile siz değerli müşterilerimizin yüksek beklentilerini ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan nadide projelere imza atmaktır.

Uygun bulduğumuz arsalara inşaatlar yapıyoruz. Biz projelerimiz de özel ve güzel mimari özellikli projeler üretme çabasındayız, ayrıca Rezidans, lüks konutlar yaptığımız gibi Görükle ‘deki projemizde; ki proje ismimiz Görükle-Elit'tir. Orada 2+1,3+1,4+1 konutlarımız da mevcuttur.

Ahmed Bey, peki neden Bursa’yı seçtiniz?
Bursa'ya çok özel bir ilgi duyuyoruz. Öncelikle çok sevdik. Bizim Bursa'yı sevdiğimiz gibi Arap yatırımcılarında ilgisini çok daha fazla çekeceğinden şüphemiz yok. Yeşil alanları olsun, kaplıca avantajları olsun, Uludağ'ın hemen yanında olması ve denize de çok yakın olmuş olması Bursa'nın Arap yatırımcısının da gözüne gireceğini düşünüyoruz ve ona göre Bursa'da çeşitli inşaat projelerimizi başlattık.

Mostafa Bey, Bursalı yerel şirketlerle çeşitli ortaklıklara nasıl bakıyorsunuz?
Proje bazında ortaklıklara daima açığız. Bu durum bizim işlerimizi yerel bazda kolaylaştırabilir.

Ahmed Bey, Bursa haricinde Türkiye'de başka şehirlerde de projeleriniz var mı?
Bizim bu dönemde Bursa'da projelerimiz hızla devam etmekte. Şuan İçin Bursa dışında projelerimiz yok fakat gelecekte diğer şehirlerde de proje çalışmalarımız olabilir.

Mostafa Bey, Bursa'daki meslektaşlarınıza mesajınız var mı? Bu konuda neler söylemek istersiniz? Onlara sıkı bir rakip misiniz?
Rakip demeyelim de, Deneyimlerimiz ile sektöre yön verme çabasındayız.

Ahmed Bey, Mudanya Elit Projeniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Gerçekten de çok hoş ve mükemmel bir proje?
Mudanya-Elit; İhtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilecek size uygun(normal dairelerde 4 dubleks dairelerinde 7) farklı tasarım çeşidi sunar. Mudanya-Elit, Muhteşem peyzajı ve 600 metrekarelik çok amaçlı kapalı alanı ile 21.Yüzyıl modern tarzına uygun şekilde planlanmış eşsiz bir Saffa İnşaat Projesidir. Arap ülkelerinde ve Türkiye’de bize güvenerek bizimle çalışan bütün firmalara teşekkür ederiz.

Bursa yerel yönetiminden isteğimiz, Bursa’da bir ilki gerçekleştireceğimiz Yabancı dille Eğitim veren Uluslararası okulun açılması hususunu ve Arap kardeşlerimize hitap edecek Hastahane kurulma ruhsatının verilmesinde yardımcı olmalarını talep ederiz.

Mostafa Bey, Mudanya-Elit takriben ne zaman tamamlanacak acaba?
Şuanda %40'ı bitmiş olan projemizi, 1 yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz.

Gerçekten de görkemli ve özel tasarım projeleriyle kısa zamanda Bursa ve Türkiye'de adını çok duyacağımızı tahmin ettiğim Saffa İnşaat'ın değerli yöneticileri Mostafa Bey ve Ahmed Beye bu güzel sohbet tadındaki Röportaj için Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ayrıca Tercümede yardımcı olan Hadil Hanıma da katkılarından dolayı teşekkür ederim.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
ODUNLUK MAHALLESİ
AKADEMİ CADDESİ
ZENO İŞ MERKEZİ
2/C KAT:1 NO:4
NİLÜFER /BURSA
GSM:0544 220 16 21
0544 220 16 31
www.saffainsaat.com
m.nassif@saffainsaat.com
a.talaat@saffainsaat.com

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.