Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘İnşaat Sektöründe Ezber Bozuyoruz’

Bilim İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bilim sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘İnşaat Sektöründe Ezber Bozuyoruz’

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.

Yaşanabilir bir şehirde yaşanan konutlar üretip müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı hedef edindiklerini söyleyen Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

SİZİ KISACA TANIYABİLİR MİYİZ?

Öncelikle  hoş geldiniz. Ben 1962 yılında Siirt'te doğdum. 2000 yılında Bursa'da Bilim Otomotiv’in arkasından 2008 yılında Bilim İnşaatı kurduk. Bilim İnşaat’ın ilk kuruluş tarihi 1991 yılında Siirt'te start verilmiştir. Bilim  İnşaat olarak Bursa'da 2011 yılında Ata Bulvarı'nda 80 dairelik göz dolduran bir projeye imza attık.

YAPILARINIZDA NELERE ÖNEM VERİRSİNİZ?

Öncelikle ödün  vermeyeceğim konuların başında bugüne kadar hiç bozmadığınız çizgimizi bundan  sonra olduğu şekilde korumak var. Yapılarımızda da dayanıklılık ön planda  olmuştur. Kaliteli yapılar yapmamızın yanı sıra kullanışlı ve her zevke hitap edebilecek olması da bizim için önemlidir.


Bursa'da konut açığı devam etmektedir. Devamlı göç alan dinamik bir ilimiz var.  Bu bağlamda da konut ve inşaat sektöründe katkıda bulunarak kaliteli ve modern yapılar yapmaya devam etmek birinci hedefimizdir

ŞUAN DEVAM EDEN PROJELERİNİZ VAR MI?

Elbette şu an Bursa'da üç bölgede devam eden ciddi projelerimiz var. Tabii bunlar da sınırlı kalmayacak müşteri memnuniyetini önemseyerek şehrin değişik lokasyonların da her bütçeye uygun alternatifler sunarak inşaatlar yapmaya devam edeceğiz


TOKİ İLE ORTAK ÇALIŞMALARINIZ OLDU MU?

Şu ana kadar ortak çalışmamız olmadı. Ancak bugün bir talep geldiği takdirde TOKİ ile de ortak çalışmalar yapıp halkımız için en iyisini sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BELEDİYENİN ARACI OLMASI LAZIM!

Bizim İnşaat  yetkilisi Kemal Bilim kentsel dönüşüm ile alakalı belediyenin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederken ‘müteahhitlerle ortak çalışma yapılması lazım’ ifadesini kullandı. Biz de elimizi taşın altına koymaya hazırız diye belirten Kemal Bilim  ‘Müteahhitlerle ev sahipleri arasında belediyenin köprü olması gerekmektedir’ ifadesini kullandı.

BİLİM OTOMOTİV VE EKSPERTİZ

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.

Bilim otomatik olarak araç filosu sigorta şirketlerinin temsilcilikleri ikinci el satış oto kiralama her marka genel servis bakım onarım ve oto ekspertiz hizmetleri de sunan bilim  Otomotiv bu alanda da inşaat sektöründe olduğu gibi güvene dayalı çalışma vizyonunu benimsemiştir.

HEDEFİNİZ NEDİR?

Hedefimiz yaşanabilir bir şehirde yaşanan konutlar üretip müşterilerinin memnuniyetini sağlamak diye ifade eden Kemal bilim ‘Biz yaptığımız bütün yapılarda empati kuruyoruz kendimiz yaşayacakmış gibi binalar inşa ederken en büyük amacım iyi eserler bırakmak’ ifadesini kullandı.


PROJELERİMİZ

BİLİMKENT ATABULVARI 80 DAİRE
BİLİMKENT MEŞE EVLERİ 44 DAİRE 
BİLİMKENT ÇINAR EVLERİ 113 DAİRE

Bilim İnşaat firması, Bilim Otomotiv ve Bilim Sigorta firmalarının yanında Bilim Grup'u oluşturan Şirketlerden biridir.

Beklentilerinin üzerinde yaratıcı hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren bilim inşaat, kuruluşundan bu yana kaliteye ve müşteri memnuniyetine odaklı bir hizmet anlayışı benimsemiştir. Bilim inşaat tüm çalışanları tarafından sahiplenen dürüstlük ve güvenirlik ilkellerinin yanı sıra müşteri isteklerinin tam anlamıyla tatmini noktasında sınır tanımadan ama aynı zamanda kalite ve güvenilirlikten ödün vermeden bu kuralları tüm iş süreçlerine yansıtarak gelişmenin ve büyümenin haklı gururunu yaşamaktadır.

MİSYONUMUZ

Bilim inşaat, inşaat sektöründe doğru ve güvenilir projeler üreterek müşteri memnuniyeti anlamında ulaşılmaz noktalara kadar çıtamızı yükseltmiş, sektörün en iyi noktalarına gelmeye aday firmamız ile müşterilerimizi kalite ve konforlu konutlar üretmek aynı zamanda güvenilir projelere imza atmaktır. Ürettiğimiz konut ve işyeri mekânlarıyla hem müşterilerimize yeni yaşam alanları oluşturmak ve bu alanlarda yeni bir hayata başlamalarını sağlamak için uğraşı vermektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

BİLİM İNŞAAT  VE MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
SATIŞ OFİSİ: MİLLET MAH.  DERYA CAD. 2087. SK NO:9 /BURSA

TEL: 0 224 549 29 29 

GSM: 0549 765 25 01

MERKEZ: ERTUĞRUL MAH. İZMİR YOLU.12.KM NO:434 NİLÜFER/BURSA
TEL: 0224 413 86 86 DAHİLİ: 139
FAKS: 0224 413 88 80
www.biliminsaat.com.tr

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.