Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırımda ‘Egemen Grup’

İnşaat, Gayrimenkul ve yatırım sektörü denildi mi akla gelen ilk işletmelerden olan ve yapmış olduğu bütün projeleri başarı ile tamamlayarak ,alıcılarına teslim eden Bursa'da sektörün lider firmalarından biri olan "Egemen Grup"a konuk oluyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırımda ‘Egemen Grup’


 

Bursa'da arsa ve arazi fiyatlarının aşırı yüksek olmasından dolayı ve de gelir gider tablolarını aştığından dolayı adım atamamaktayız diyen Hakan Menteşe  ‘Arsa ve Arazi fiyatlarının makul seviyelere gelmesi durumunda kaliteli malzeme ve işçilikle inşa ettiğimiz binalarımızı değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyacağız’ dedi.

HABER – FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

HAKKIMIZDA:

Hakan Menteşe; Otomotiv Sektöründe uzun yıllar Galericilik yaptıktan sonra, İbrahim Erdoğan ve eski Bursaspor Başkanlarından Recep Günay ile birlikte "Bursa'nın Sesi" gazetesini çıkarttık. Sonrasında Şükrü Öner ve Neşet Öner'le birlikte "Bursa Gündem" gazetesini üç yıl kadar çıkarttık.


Daha sonra İnşaat ve Yatırım alanında olanaklarımızı kullanmaya başlayarak Egemen Grup'u kurduk. Erikli’de 16 Dairelik olmak üzere, Mudanya'da 20 dairelik ve yine Erikli' de 36 Dairelik ve 7 işyeri olan site ve apartmanları inşa ve satış işlemlerini tamamlamış bulunmaktayız.

ARSA VE ARAZİ FİYATLARI UÇUŞA GEÇTİ

Bursa'da arsa ve arazi fiyatlarının aşırı yüksek olmasından dolayı ve de gelir gider tablolarını aştığından dolayı adım atamamaktayız. Arsa ve Arazi fiyatlarının makul seviyelere gelmesi durumunda kaliteli malzeme ve işçilikle inşa ettiğimiz binalarımızı değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyacağız.



İSTANBUL'LU YATIRIMCILAR BİZDEN ÖNCE DUYUYOR.

Ne hikmetse Bursa ve çevresinde İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol geçiş güzergahları ve çevre inşaat alanlarının önceden haberi olan İstanbullu girişimci ve yatırımcıların bizden önce hareket edip arazileri toplamaya başladığı görülüyor.

BURSA EMLAK MÜŞAVİRLERİ ODASI ÜYESİ OLMAYANLARA İTİBAR ETMEYİN

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi'yi çalışmalarından ve uygulamalarından dolayı kutluyor, zor ve meşakkatli işinde başarılar diliyorum. Çünkü onlarında işleri kolay değil .Odaya kayıtlı 600 işletme varken, kayıt dışı çalışan çantacı diye tabir edilen kamu emeklisi, erken emekliler, bakkallar, merdiven altı çantacılar ve böyle aşagı yukarı Bursa'da 4000 civarı kaçak emlakçı bulunmaktadır. Bu tür geneli itibarı ile çantacı denen emlakçılara güvenilemediği gibi yaptığı işlere ve işleyişlerine de güvenilmez.

 

EGEMEN GRUP'TAN YATIRIMCILARA TAVSİYELER

Durum böyle olduğu halde hala piyasada çantacılar iş yapmaktadır. Emlakçılarla iş yapacak olan kimselerin mutlaka işyerlerinde "BEMO"yani "Bursa Emlak Müşavirleri Odası"arması olup almadığını mutlaka kontrol etmesi, gerekli görürse Odayı arayarak soruşturması ve böyle bir adreste bulunan emlakçının kayıtlı olup olmadığını öğrendikten sonra onlara güvenerek iş yapabilirler. Alacakları daire, arsa ve arazileri araştırmalarını, güvendikleri emlakçılarla çalışıp bilgi alışverişinde bulunmaları resmi dairelerden bilgi alıp ondan son tasarrufta bulunmaları çok önemlidir.

 

NİLÜFER BÖLGESİNDE OFİS DÜŞÜNMEKTEYİZ

Bursa Erikli'de iki ofisimiz bulunmakla birlikte orta vadede Nilüfer ilçesinde bir ofis daha açmak projelerimiz arasındadır.

 

GÜVEN ESASLI BİR SEKTÖRÜMÜZ VAR

Bütün ticaret dallarında olduğu gibi sektörümüzde de sıcak para ilişkileri ve alışveriş hareketlerinden dolayı insani değerler ve ilişkiler çok önemlidir. Ve tabi ki güven güvenmek insanların için en önemli değerlerinden biridir. Bu güveni kötü kullanıp insanları dolandıran çantacı emlakçılarla çalışmamak .Bilinen, tanınan, güvenilen, BEMO üyesi emlakçılarla çalışılmalıdır.

SAHİBİNDEN.COM DA İLGİNÇ UYGULAMALARA İMZA ATIYOR

Sahibinden.Com sektörle alakası olmayan kişi ve kuruluşlara üyelik vermesi bizleri ve sektörü zor durumda bırakabilmektedir.

BELEDİYELERİN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRMASI LAZIM

Belediyelerin Kentsel Dönüşümün önünü açarak hızlandırması Emsal artışında muteahhit firmaları yardımcı olması ve zaten arsa ve arazi fiyatları tavan yapmış durumda. İnşaat sektörü şu an Türk ekonomisi için lokomotif pozisyondadır Emlak sektörü de bunu yatırımcısına ulaştıran köprü görevi üstlenmektedir. Dolayısı ile bu iki sektöre önem verilmelidir.

YABANCI YATIRIMCIYI ÜRKÜTMEYELİM

2015 yılında 1500 civarı satışla Yabancı   Türkiye'de en çok daire ve gayrimenkul aldıkları beşinci şehir olan Bursa'ya yabancı yatırımcıların daha fazla gelmesi için şartların daha da olgunlaştırılması ve teşvik edilmesi gerekmektedir.

Yine 2015 yılında Bursa'da  50.000 civarı konut satılmış bu satışların %57 si erkekler tarafından ,%31 i bayanlar ,%3ü yabancılara geri kalanları ise şirket ve kurumlar vasıtası ile yapılmıştır. Görüldüğü gibi bayanların payı konut alımları da artmaktadır.

Söyleşide değerli katkılarından dolayı şirket Genel Müdürü Faruk TAŞTAN(38) başta olmak üzere, yine Şirket Yatırım Danışmanı ve Uzmanı Emin KARSLIOĞLU'na(29),Satış Temsilcileri Oğuzhan MENTEŞE'ye(22),Ayhan ALTUN'a(38), Sait FARUK KUŞASLAN'a(22) ve Volkan MENTEŞE'ye(22) yardımlarından ve konuk severliklerinden dolayı Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Erikli Mahallesi

Eflak Caddesi No:11/25

Yıldırım /BURSA

Esenevler Mahallesi

Erikli Caddesi No:105/D YILDIRIM/BURSA

 

TEL:0 224 341 69 65

GSM:0 532 490 73 16

          0 530 312 93 17



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.