Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hijyen Group havanızı değiştirir

Hijyen Group patronu Ayhan Akın, ‘’Temiz Pencereden Hayat Daha İyi Görünür’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hijyen Group havanızı değiştirir

Teknik temizlik (gıda temizliği) gıda alanında faaliyet gösteren firmaların üretim ve hijyen temizlikleri tekstil fabrikalarının iplik ve makine, ahşap yüzeylerin koruyucu madde ile temizlenmesi gibi bir çok alanda faaliyet gösteren Hijyen Group güven tazeliyor. 

 

Bursa Haber Gazetesi okuyucularına kendinizi tanıtır mısınız? 

İznikliyim. Bursa’ya 2004 yılında geldim. Bu sektöre Buttim’de temizlik işçisi olarak başladım. Eşim de Buttim’de bir pastanede çalışıyordu. Çalıştığım yerde personel iken, müdür oldum. Daha sonra Yeşil Şehir’de proje müdürü olarak başladım. Orada çalışan bütün personellerden, temizlik ve inşaat işlerinden sorumluydum. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi metro treninin temizlik ve güvenlik sorumluluğunu aldım. Kafamda kendi şirketimi kurmak vardı, ‘’ben bu işi kendim yapacağım’’ dedim ve malzemeciye gittiğimde param sadece vileda takımını almaya yetti. İlk malzemem bir vileda takımıydı. Eşim ‘’evde vileda var’’ dedi, bende ‘’şirket kurdum’’ dedim. Param yoktu, ofis yoktu ve şu an 186 çalışan personelimiz var. Almanya’dan getirttiğim bir makine sayesinde, vinç kullanmadan 25 metre yukardaki camı silebiliyoruz. Plazalar, Hilton, Sheraton, Baia Otel, Endülüs Park gibi büyük işletmelerin temizlik işlerini yaptık. Bütün işlemi bu makine yapıyor.

 

Bu harika makinanın ismi nedir?

İsmini ben, Hijyen Makinası koydum. Karbon fiber boruyla bütün işlemi yapabiliyor, Almanya’da gördüğüm makinayı burada yaptırdım. Marmara bölgesinde böyle bir makine yok, iş güvenliği riski olmadan, pratik hızlı, vinç gereksinimi olmadan, ekonomik temizlik yapıyor.  Dış cephe yıkama makinası asansör, merdiven, iskele ya da iple sarkmaya gerek duymadan cam, kompozit, grenitleri 6 ay kirlenmeme garantisi ile tertemiz yapıyoruz. Bursa’nın temizlik firması, Hijyen Group’tan yepyeni bir hizmet, daha kaliteli temizlik anlayışına bir yenisini daha ekliyoruz yeni cam temizleme makinasıyla Bursalıların hizmetinizdeyiz. 

 

Gerçekten büyük bir başarı hikâyesi, ilk aldığınız iş hangisiydi?

İlk olarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinin ihalesine girdim.  Öncesinde ev temizliklerine gidiyorduk. İhaleyi kazandığımda çok büyük bir risk aldığımı anladım. Yine de o imzayı atmıştım. 50 personelle hastanenin temizliğini yaptık. Gece gündüz demeden çalıştık. Şu an Burulaş ’ın metro trenlerini biz temizliyoruz. Okullarda sabit çalışan personellerimiz de var.

 

Hiç boş vaktiniz kalıyor mu?

Kalmıyor, biz gece gündüz çalışıyoruz. Tatil, hafta sonu bile dinlenmemiz yok.

 

Bundan sonra Hijyen Group için hedefleriniz nelerdir? 

İlk hedefimiz, bedelsiz franchising vermek. Müşteri memnuniyeti açısından bütün hâkimiyet bende olsun istiyorum. Apartman, site yönetimi, temizliği dahil alıyoruz. 2. Hedefim ise, Hijyen Group Güvenlik Şirketi mi kurmak olacak, ismi bile hazır ‘’İznik’’ ya da ‘’Nikea’’ Güvenlik Şirketi olarak düşündük.

 

Şehir dışına da hizmet veriyor musunuz? 

Memleketim İznik’ in tarihi çinisi ve zeytini meşhur,  İzmit, Gebze, İstanbul faaliyet alanımız içinde, Çanakkale, Biga Belediyeleriyle çalışıyoruz. Mustafa Kemapaşa Devlet Hastanesi, İznik ve Karacabey Devlet Hastaneleri Beşevler de açılan Diş Hastanesi temizliklerini de Hijyen Group olarak bizler yapıyoruz. 

 

 

 

Başka ne gibi hizmetleriniz var?

Alanında uzman ekibimizle, inşaat sonrası ev temizliği hizmeti, perde, duvar silme, oda temizlikleri, banyo, wc, cam silme, yangın, sel, afet sonrası temizlik hizmetleri veriyoruz. 

Dış cephe cam ve kompozit temizliği, 1 yıl kirlenmeme garantili, özel nano teknoloji ile camlarınız 1 yıl tertemiz dış cephe camlar, mağaza, plaza, fabrika, cam ve kompozit temizliği büyük bina ve otellerin dış cephe cam temizliği ve bakımı yapılıyor. İş yeri fabrika temizlikleri, atölye küçük ve orta  ölçekli işletmelerinizin temizliği isteğe göre teknik temizlik, gıda ve tekstil atölyelerinin ofislerinin, idari kısım ve iç dış temizliklerini yapıyoruz.

Bunun yanında teknik temizlik (gıda temizliği) gıda alanında faaliyet gösteren firmaların üretim ve hijyen temizlikleri tekstil fabrikalarının iplik ve makine, ahşap yüzeylerin koruyucu madde ile temizlenmesi ve sektörlere özel temizlikler yapıyoruz.

 

Apartman temizlikleri yapıyor musunuz?

Özel apartmanlara güvenlik elemanı, bahçıvan, temizlik personeli, kapıcı, sağlamaktayız, iş gücü temini ve teknik bordrolama isteğe göre fabrikalarınız iş yerlerine 24/365 esasına göre eleman temin edilebilmektedir. 

 

Bu sektörün en büyük sorunları nelerdir?

Bizim şu anda birinci sorunumuz personel istihdamı. Çalışan personel bulamıyoruz. 186 personelden tam performansıyla çalışan personel sayısı 50 ya da 60‘dır. 

 

Başarılı insanların burcunu hep merak etmişimdir. Burcunuz nedir?

Kova burcuyum fakat özelliklerini çok bilmiyorum. Deneyselliğin, özgünlüğün ve önsezinin burcudur kova. Kova burcu insanları hem idealizmi hem de pragmatizmin değerlerini bir araya getirmeye çalışır. Havai davranışları olabilir ancak ayakları da her zaman yere basmasını iyi bilir. Bunu da kendilerine özgü bir şekilde yaparlar. Kova burcu insanları genellikle çevresindeki insanlara yardım etmek için hareket eder. Ayrıca özgürlüğüne de aşıktır. Kova burcu için özgürlük, yaşamın değişmeyen yegâne kuralıdır. Özgürlük olmadan hiçbir şey gerçekleşmez. Özgürlük olduğunda ise, sınır sonsuzluktur. Oldukça zekidir. Enerjileri her zaman üst seviyededir. Onlar sürekli değişmek ve gelişmek ister. Özgürlükçü, bilge ve yaratıcı ruhludur. Ancak bunların hepsi gerçeklik ve akıl üzerine kuruludur. Karar verme konusunda sabit düşüncelere sahiptir. Bir karar aldığında, onu bu karardan döndürmek oldukça zordur. Kova burcu akılcıdır. Bunun yanında hem sezgilerini hem de hayal dünyalarını kullanırlar. Bu özellikler bir araya geldiğinde Kovanın istediğine ulaşması çokta zor olmaz. Bu durum onlar için büyük avantajdır. Sürekli olarak yeni bilgiler edinmek, yeni bilgilerin sahibi olmak isterler. Ancak her öğrendiği bildiği direkt olarak kabullenmezler. Öncelikle kendi içinde bir süzgeçten geçirir. Daha sonra fikir sahibi olurlar.

Bursa Haber Gazetesi okuyucuları adına bana değerli vaktinizden ayırdığınız için teşekkür ederim.

 

İLETİŞİM:

ADRES: NİLÜFER TİCARET MERKEZİ 81. SK. NO: 8/B NİLÜFER / BURSA
GSM: 0532 364 85 16

 

HABER VE FOTOĞRAF: DENİZ YILDIZ


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.