Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her Zaman Güleryüzlü Hizmet

"Bursa Makina İş Makinaları ve Yedek Parçaları" adlı şirketleriyle kısa zamanda büyük yol kat ederek kendinden bahsettiren, işletmenin kurucusu ve sahibi Gencer Küçükoğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 01:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 01:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her Zaman Güleryüzlü Hizmet

Bursa Makine, İş Makinaları Yedek Parça satışında yola çıkmış ve kendine misyon olarak müşterilerinin kendilerini güvende ve huzurlu hissedecekleri bir mekan olmayı hedeflemiş bir firmadır.

 

 HABER-FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM


Öncelikle Gencer Bey sizi tanıyabilir miyiz?

   1982 yılında Bursa, Mesken doğumluyum. 1998 yılında Yıldırım Beyazıt Lisesinden Mezun olduktan sonra, baba mesleği olan fotoğrafçılığı yaptım. Düğün çekimleri, özel çekimler derken Bursa'nın önde gelen İş Makinaları, Yedek Parça İthalat - İhracat ve satışı yapan bir firmada 12 yıl kadar çalışarak altyapımı oluşturarak 2016 yılı başlarında " Bursa Makina İş Makinaları ve Yedek Parçaları " adı altında şirketimizi kurduk.


Her zaman güleryüzlü hizmettir Bursa Makine

Bursa Makine kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Bu anlayış, kaliteyi sadece yedek parça satışında değil, satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Bunu sağlamak için her çalışanımız işini sahiplenmek, sorumluluk almak, inisiyatif kullanmak, alanında gerekli bütün bilgi ve becerilere sahip olmak zorundadır. Kalite ve hizmet kadar önemli bir değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur.

Açıklık, şeffaflık ve dürüstlük müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz.


Gencer Bey vizyonunuzla ilgili bizlere bilgi verebilir misiniz?

Vizyonumuz; Kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlayarak sektörümüze öncülük etmektir.

Misyon ve firma politikaları konusunda da bizleri aydınlatabilir misiniz?

Misyonumuz; Yüksek standartlı, kaliteli hizmet, kaliteli malzeme ile müşteri memnuniyetini en üste çıkarmak, müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, insanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmektir. Firma politikamız müşteri beklentilerini her defasında zamanında ve tam olarak karşılamak, çevreye karşı, estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunmaktır.

Hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve stabilite prensiplerine bağlı, etik değerleri olan müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir satış firması olmak ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

 

 

 

 Hangi Bölgelere dağıtım yapabiliyorsunuz?

Başta Bursa olmak üzere, Türkiye'nin 81 iline kargo ile istenilen parçaları istenilen yere gönderebilmekteyiz. Ayrıca Kredi Kartına 9 taksit yapmaktayız.

Hangi üretici firma ve şirketlerle çalışmaktasınız?

  Başta Caterpıllar, Komatsu, Hıtachı, volvo, Hyundaı, Hıdromek, Lıebherr, Kobelco, Sumıtomo olmak üzere daha bir çok dünya markaları ile çalışmaktayız. Diyerek sözlerine son verdi.

Bizlerde bu güzel sohbet tadındaki röportaj için Gencer Küçükoğlu'na ve değerli personellerine Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.


İLETİŞİM BİLGİLERİ;

ÜÇEVLER MAHALLESİ

NİLÜFER TİCARET MERKEZİ(NİLTİM)

62.SOKAK NO:22/A NİLÜFER/BURSA

TEL-FAKS:0 224 440 00 73 -222 00 73

GSM:0 535 230 11 01

www.bursamakina.com

www.bursakece.com


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.