Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Her yaşa ve bedene hitap ediyoruz'

Bursa'da bayan giyiminde kalitenin öncü butiklerinden olan "SEDA KAYA "nın kurucusu ve işletmecisi genç girişimci Seda Kaya ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Her yaşa ve bedene hitap ediyoruz'

Yeşilyayla, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'ndeki kendi deyimiyle farklı çeşitleri ve müşterileriyle kısa zamanda adını duyuran Seda Kaya ‘Butiğimizin amacı ihraç fazlası ve ithal ürünleri müşterimizle buluşturmak’ dedi.

HAKKIMIZDA

1984 başlamış olan hayatımda tekstil ve bilhassa Bayan giyim ile daima iç içe oldum.10 yaşında bir oğlum var. Giyim tarzım ve kombinlerimle çevremdeki insanların giyim tarzımdan etkilendiklerini fark ettim, sürekli yardım istiyorlar. Bu yakıştı mı şu oldu mu diye soruyorlardı, bende bu durumlarda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum. Daha sonra bu durumu daha eğlenceli ve profesyonel hale getirmek için bu butiği açtım.2014' te açtığımız butiğimizde kısa zamanda güzel satış rakamlarına ulaşarak müşteri portföyümüzü genişleterek bu durumlara geldik.

‘DAİMA MÜŞTERİLERİMİZLE BİREBİR İLGİLENİYORUZ’

Daima müşterilerimizle birebir ilgilendiğimiz ve üstlerinde denediğimiz için her zaman onlarla birebir karşı karşıyayım. Benim için her zaman İnsanların yüzünde taşıdığı ifade, kıyafetten daha önemlidir. O yüzden ben ve personelim insanlara güler yüzle hitap ederek ürünlerimizden alsalar da, almasalar da yüzlerindeki o güzel ifadeyi yakalamak istiyoruz. Bütün toplum kesimlerinden olan müşterilerimde uzun zamanımızı onlarla ilgilenerek çeşitli önerilerde bulunuyorum sadece bir alışveriş değil, muhabbet ve diyalogla birebir ilgileniyoruz. Böylelikle doğru ürünleri ve kıyafetleri almalarını sağlayarak kendilerini iyi hissetmelerini sağlamaya çalışıyorum.

‘İHRAÇ FAZLASI VE İTHAL ÜRÜNLERİMİZİ ÖNERİYORUZ’

Butiğimizin amacı ihraç fazlası ve ithal ürünleri müşterimizle buluşturmak. Her zaman bulabileceği kıyafetlerden alacağına ihraç fazlası ithal ürünleri bulduklarında 1 parça değil 4 parça alarak kaliteli ürünlerden faydalanabilmeleri butiklerde mümkündür.

"SEDA KAYA EXCLUSİVE"ADINI MARKALAŞTIRDIK

Patentini aldığımız" Seda Kaya Exclusive"ile markalaşma sürecini de tamamlamış bulunuyoruz.

‘SİZİN VİTRİNİNİZ KIYAFETİNİZDİR’

Sizin vitrininiz kıyafetinizdir ve her yerde her koşulda bununla ağırlanacaksınız dediğimizden ötürü butiğimizde her türlü beden ölçülerinde trend, spor giyim, tesettür kıyafetleri, büyük bedenler, aksesuar ve ayakkabılar satışa sunulmaktadır. Ayrıca ihraç fazlası ürünler ve aksesuarlarda raflarımızda bulunmaktadır.

EN BÜYÜK REKLAM ‘MÜŞTERİLERİM’

Butiğimizde uygun fiyat politikaları uygulamaya çalışmaktayız. Uygun fiyat birebir üzerlerine titreyerek ilerlettiğimiz diyaloglar sayesinde müşterilerimizin diğer müşterilerimize aktarımı ile reklam bir sarmal şeklinde yayılmaktadır. Bu reklamın en iyi reklam çeşidi kalıcı etkisinin olduğu görüşündeyim. Tabiri caizse uygulamalı reklam olduğunu düşünüyorum.

‘VİTRİNLERİMİZİ HERGÜN YENİDEN DÜZENLİYORUZ’

Her hafta düzenli olarak İstanbul'dan yeni ürünlerin tedariğinde ve sunumunda ve hatta raf düzenine kadar ilgileniyorum, amaç daima en iyiyi, en güzeli müşterilerimize sunmak. O yüzden her gün vitrinimiz düzenleniyor, yeni ürünlerimiz sunuluyor, o yüzden bayanlar butiğimizin önünden her geçtiklerinde yeni ürünleri soruyor bilgi almaya çalışıyorlar, onlarla böyle güzel iletişimimizde olabiliyor. Ufak bir butik olmama rağmen sorumluluklarım ve emeğim çok büyük müşterilerimiz memnun kaldıkça bizlerde daha fazla çalışarak ve ürün yelpazemizi daha da genişleterek büyümeye çalışacağım.

Değerli Bursalılara ve halkımıza son söylemek istediğim şey ; Hayatınızda Yeniye Yer Verin…

İş disiplini, profesyonelliği, herkese eşit mesafeden duruşu ve işine mesleğine aşık genç bir işkadını ve tam bir hanımefendi Seda Hanım ve bu özellikleriyle gerçekten övgüyü hak ediyor kanısındayım. Bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak Seda Kaya'ya bundan sonra ki iş hayatında da üstün başarılarının devamını diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

YEŞİLYAYLA MAHALLESİ

T.M.ALİ CADDESİ NO:152/B

YILDIRIM /BURSA

TEL: 0 224 360 64 60

GSM:0 534 604 47 38

İNSTAGRAM: sedakaya_exclusive


HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.