Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Her şey çocuklarımız için'

Küçükbalıklı, Altınova ve Başaran'ın tek Spor Kulübü olmasına rağmen yeterli desteği bulamayan, yine de büyük özveriyle çalışan Küçük balıklı Başakspor Başkanı Bülent Akın amaçlarından bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Her şey çocuklarımız için'

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bunun yanında futbol altyapısını vermek birinci önceliğimiz diyen Bülent Akın ‘kenar sokaklarda kötü alışkanlıkların esiri olmuş çocukları gördüğümde çok üzülüyor ve bu duruma bizlerin bir şeyler yaparak önüne geçmeye çalışmalıyız’ dedi.

 

Başkanım öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette, 1970 Bursa, Küçükbalıklı doğumluyum. Doğma büyüme bu mahalleliyim. Doğal olarak gözüm Başak sporda açıldı diyebilirim. Çocukluğum Başakspor'un maçlarını seyrederek geçti.1963 yılında kurulmuş olan kulübümüzde, 1985 yılından 2000 yılına kadar bende Başakspor'da sağ bek olarak oynadım. Son yıllarımda hem futbolcu hem de idareci olarak görev aldığım kulübümüz,2000-2002 yılları arasında bazı nedenlerden dolayı faaliyet gösteremedi. 2002 yılında yeniden yapılanmayla birlikte yapılan genel kurulda başkan seçilerek uzun yıllardır kulübümüze verdiğim hizmetlere bundan sonra başkan olarak taçlandırma fırsatı buldum. Osmangazi Belediyemizin destekleriyle 2006 yılında kulübümüze kazandırdığımız lokalimize taşındık, Bu güzel lokal için Belediye başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Futbol dışında amaçlarınız neler acaba?

Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bunun yanında futbol altyapısını vermek birinci önceliğimiz, kenar sokaklarda kötü alışkanlıkların esiri olmuş çocukları gördüğümde çok üzülüyor ve bu duruma bizlerin bir şeyler yaparak önüne geçmeye çalışmalıyız diye düşünüyorum. Bizde burada çocuklarımızı elimizden geldiğince kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, birde yanında futbolun güzellikleriyle tanıştırdık mı ancak böyle görevimizi yapmış oluruz.

Bülent Bey, hangi kategorilerde müsabakalara çıkıyorsunuz?

U-11,  U-12,  U-13,  U-14’de 4 Kategoride müsabakalara çıkmaktayız.

Belediyelerden yeterli desteği alabiliyor musunuz?

Herkes belediyelerden destek bekliyor. Ancak bizim beklentimiz belediye kendi içinde semt takımlarına rakip olmamalı. Kulüplere destek vermeli, bu desteğin olmazsa olmazı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Taban Birlikleriyle istişare ederek Antrenörler anlamında destek olunabilir.

Gerçekten de K.Balıklı olsun, Başaran olsun, Altınova olsun büyük mahalleler ve toplam nüfusları 100 Bine yakın. Bu kadar kalabalık bir muhitte Kulübünüze destek ne düzeyde? Ayrıca 2 tane sanayi siteniz ve de orada binlerce işyeri var. Destek ne düzeyde acaba?

2 Sanayi Sitemiz binlerce sanayi kuruluşu, yine yüzlerce esnafımız olmasına rağmen maalesef 2 firma hariç destek bulamıyoruz. Ki burada onlardan mutlaka bahsetmek ve teşekkür etmek istiyorum.

 DİLMEN METAL-ABDULLAH DİLMEN

GÜNGÖR AİRBAG-GÜNGÖR USTA

Küçükbalıklı Minibüsçülerinden bir ricamız oldu, onlardan da inşallah olumlu bir yanıt beklemekteyiz. Şu unutulmamalıdır ki biz sadece burada futbol altyapısını oluşturmuyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutma çabasındayız ve bu çabada mahallelilerimizden de destek beklemek gayet doğal.

Sanayicilerimizle buluşarak yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi vererek , onlarında bu çalışmalarımıza destek olmalarını rica ediyoruz.

Gerçekten de çok donanımlı ve Spor Kulübü olmalarına rağmen, görevlerini sadece futbolla sınırlandırmayan, mahallede ve çevrede olabilecek tuzaklara çocukların düşmemesi için projeler üreten, uygulayan etraftan yeterli destek bulamamasına rağmen kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışan özverili bir başkanla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Mahalleden ve Çevreden beklediği desteklerin en kısa zamanda geleceğini ümit ediyorum. Ayrıca değerli katkılarından dolayı, kulüp yöneticilerinden, aynı zamanda kaleci antrenörlüğü de yapan Turgay Aydıner(32)'ede teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

KÜÇÜKBALIKLI MAHALLESİ

ALİ GALİP YALDIZ CADDESİ NO:118

OSMANGAZİ/BURSA

GSM: 0536 827 60 90

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.