Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Her Marka Araca Bakım Hizmeti Burada”

Aynı zamanda Şentürkler A.Ş. yönetim Kurulu üyesi olan Bosch Car Service Yöneticisi Sefa Şentürk, otomotiv sektöründeki çalışmalarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Her Marka Araca Bakım Hizmeti Burada”

 


Bosch Car Service’in  İzmir Yolu üzerindeki Şentürkler Plaza'nın alt katında faaliyet gösterdiğini hatırlatan Şentürk, müşteri araçlarına randevulu sistemle hizmet verildiğinin altını çizdi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR:ÖZKAN YILDIRIM

 

Bugün Bosch Car Service'nin işletmecisi aynı zamanda Şentürkler A.Ş.Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Şentürk'e işyerlerine konuk olduk. Genç iş adamı Sefa Şentürk 1993 doğumlu ve mezuniyeti yine mesleği ile ilgili, İstanbul Aydın Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Bölümü mezunu.
Şentürk işletmeyi şöyle anlattı:

HAKKIMIZDA

Babam ve rahmetli amcam, 1981 yılında Trabzon Of'dan Bursa'ya gelmeleriyle başlayan iş hayatında önce 1994 senesine kadar Marangoz Makinaları ve hırdavat Malzemeleri sektöründe hizmet vermişler. 1994'de ilk Hyundai Bayiliği ile ilk otomotiv sektörüne girilmiş, sonrasında 1999 yılında Ford Bayiliği ve akabinde 2004’de İsuzu Bayiliği ile devam eden hizmetlerimize ilave olarak, 2006 yılında da Kia Bayiliği ile bayilik çalışmalarımız tamamlanmıştır.


Bayilik çalışmalarından sonra diğer markalarla olan çalışamama durumunu 2015 sonları itibariyle Bosch Car Service ile doldurmaya başladık. Bayilik yapmış olduğumuz markaların haricindeki bütün araçları da servislerimize çeker olduk.

RANDEVULU SİSTEMLE PLANLI ÇALIŞIYORUZ

Servisimizde randevulu sistemle çalışarak insanlara zamanının değerli olduğunu hatırlatıp düzenli bir çalışma düzeni uygulamaktayız ve böylelikle insanların fazladan beklemelerini önlemeye çalışarak zaman israfına yol açmamaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere Bosch dünyada çok büyük bir tedarikçidir. Ev beyaz eşyalarından araçların sensörleri, beyinleri, buji sistemleri ve haricinde filtre grupları ile balataları ve diğer parçaları üreten bir tedarikçi olarak dünyada söz sahibi bir kuruluştur.

BOSCH CAR SERVİCE ADI ALTINDA
ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Bizde Bosch Car servisi adı altında müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HERŞEYİN BAŞINDA GELİR

Bizler Bosch Car serviste Bursalılara komplike hizmet veriyoruz. Zaten bu hizmetimiz insanlarımızdan da güzel hizmet buluyor. Biraz konuyu açarsak servisimize gelmiş olan araçlar her türlü bakımlarından ve servis durumlarından olabilecek bütün arızalarını servisimizde yapmaktayız. Değiştirilecek parçalarla ilgili araç sahiplerinden onay alarak değiştiriyor ve böylelikle araç sahiplerinin memnuniyetini kazanmaya çalışıyoruz. Servislerimizde bulunan bekleme odalarında araç sahipleri bekleyebiliyor sıcak ve soğuk ikramlarımızla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ayrıca müşterilerimizin lavabo gerektiğinde ibadet edecekleri etme yeri, soru sorulduğunda muhatap alacağı kişide bulundurmaktayız.

HİZMETLERİMİZ

Şirketimiz, bünyesinde ISUZU yetkili servisi ve Bosch Car servisini barındırmakta olup, Bosch Car Servisimizde araç marka model gözetmeksizin her türlü Binek ve Hafif Ticari araçların servis bakım, onarım, kaporta boya ve yedek parça hizmetlerini sunmaktadır.

PERİYODİK BAKIMLAR MUTLAKA ZAMANINDA YAPTIRILMALI

Sektörel sorunlarımıza gelince bilinçsiz müşterilerle bazen sorunlar olabiliyor. Kullanılan malzemenin orijinal olmaması ya da yetersiz olması ile ayrıca zamanında periyodik bakımlara uymayınca sorunlar üst üste binip otomobilin diğer aksamlarına da yayılabiliyor. İlk aşamada ufak tefek olabilecek sorunlar periyodik bakımlarla halledilebilirken yapılmıyor ileriki zamanlarda sorunlar büyüyünce tamir süreci uzuyor ve böylelikle araç sahipleri daha büyük meblalar ödemek zorunda kalıyor. O yüzden bizim araç sahiplerinden ricamız mutlaka araçlarının periyodik bakımlarını zamanında yaptırmasıdır.

ŞENTÜRKLER PLAZA'NIN ALT KATINDAYIZ

Bosch Car Service bilindiği üzere İzmir Yolu üzerindeki Şentürkler Plaza'nın alt katında hizmet vermeye devam etmektedir. Bu güzel röportaj için Bosch Car Service Yöneticisi ve Şentürkler A.Ş. yönetim Kurulu üyesi Sefa Şentürk'e teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Ekipman Parkuru 

. 10 Adet Lift bunların 5 adeti Binek araçlar için 5 Adet ise Hafif
ticari araçlara uygun olarak dizayn edilmiştir.
. Tüm araçların tanımlı olduğu arıza tanımlama ve çözme Bilgisayarı
(IDS,WDS cihazı).
. Tüm ekipmanları ile birlikte Şasi çektirme cihazı.
. Akü ölçme ve akü şarj cihazları,
. Diagnistic alanı ve ekipmanları,
. Far ayar cihazı,
. Klima cihazı,
. Boya fırını ve Astar kabini,
. Tüm araçlar için özel takım alet ve ekipmanları,



Personel Yapısı
Personelimiz kendi branşlarında eğitimli olup güncel eğitimlerine de
devam etmektedirler.
İdari
. Servis Müdürü
. Mekanik Servis Danışmanı
. Kaporta Servis danışmanı
. Yedek parça sorumlusu

Servis
. Elektrik elektronik teknisyeni
. Mekanik Teknisyenleri
. Boya Teknisyenleri
. Kaporta teknisyenleri
. Ön düzen Teknisyeni

Servis yapısı ;

. Müşteri karşılama salonu 
. Yedek Parça deposu
. Müşteri bekleme salonu
. Vezne
. Araç kabul alanı
Servisimizin, havalandırma ve ısıtma sistemi yapılmış 4000 m2 kapalı alanı
olup bir o kadar da geniş otoparkı mevcuttur. Ayrıca kalite ve hizmet
anlayışı olarak her hangi bir yetkili servisten farksız olmasına rağmen
fiyat uygulamalarında çok gerilerinde kalmaktadır.

BOSCH CAR SERVİCE NASIL ULAŞIRIZ?
Adres: İzmir Yolu 10.Km Nilüfer/Bursa
Tel:0224 413 20 00 Fax: 0224 413 20 01
e-posta:senturksan@boschservice.com.tr

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.