Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef 2.lig

Hem futbol hem de basketbolda mücadele eden Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın basketbolda hedeflerinin 2. lig olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hedef 2.lig

2015 1 Ağustos'ta başkan seçilen Cumhur Aydın  ‘Cengiz Bıyıklı ve Serkan Sevilmiş hoca ile birlikte ciddi transferler yaptık ve görüşmelerimiz devam ediyor. Özellikle basketbolda çok büyük hedeflerimiz var ikinci lige yükselmeyi düşünüyoruz ifadesini kullandı.

‘BORCUMUZ YOK’

Belediye Spor da  göreve geldiğimde  kulübün ciddi bir borcu vardı ve bütün borcu kendisinin ödediğini ifade eden Cumhur Aydın ‘Aslında Gemlik sporun adının değişikliği Cumhur spor olması gerekmektedir’ diye esprili bir dil kullandı. Tenis ranzaların paralarını dahi ben verdim. Belediyeden bugüne kadar hiçbir destek görmedik diye de ekledi.

‘HEP DEPLASMANDAYIZ’

Sahalarının olmadığı için bütün maçlarını deplasmanda oynadıklarını ifade eden Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın cebimizden paralarını vermek şartıyla taraftarlarımızı feribotla Mudanya'ya dahi maçlara Biz kendimiz götürdük ifadesini kullandı.

‘KÜREK TAKIMI 2017’DE’
Başarıyı yakalayacağımıza alanlardan bir tanesi de kürek takımı olacak ve bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. 2017 yılında kürek takımımız start vermiş olacak diyen Aydın, kürek ilk temsilcisi İbrahim İnce ile çalışmalarımız devam ediyor ifadesini kullandı.

‘SPONSOR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’

Sponsorluk için pek çok firma ile görüştüğünü dile getiren Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın henüz hiçbir firma ile anlaşma sağlayamadık. Görüşmelerimiz undan sonra da devam edecektir diye belirtti.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.