Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hali Yıkamada Yeni Bir Devir Yildiz Hali Yikama

Halı ve koltuk yıkama konusunda Bursa’nın öncü firmalarından biri olan Yıldız Halı Yıkama sahibi ve Salih Yıldız sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 00:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hali Yıkamada Yeni Bir Devir Yildiz Hali Yikama


 

Yıldız halı yıkama sahibi Salih Yıldız 2005 yılında kurulan firmanın Bursa’da geniş bir portföylerinin olduğunu belirtirken 7-8 kişilik uzman bir kadroya sahip olduklarını belirtti. Ayrıca Salih Yıldız BUHAYDER Dernek Başkanı olduğunu  söylerken bizim için 2 konu çok önemli dedi. Bunlar ise:

1) Kesinlikle hijyene verdiğimiz değer tartışılmaz ve kullandığımız ürünler doğaya ve ürünlere zarar vermeyen ekolojik ürünler

 2) Tek tek yıkama yapıyoruz bu önemli bir konu diyen Yıldız başka firmalarda halıları yere serip makinayla hepsini beraber yıkamaktalar biz ise 70,000 tl civarında aldığımız makina ile tek tek Halıları yere değmeden hijyen içerisinde yıkama yapıyoruz diye belirtti. ayrıca ustalık belgesininde olduğunu belirten  YILDIZ müşterilere kesinlikle merdiven altı firmalara güvenmemeleri gerektiğini söylerken belgeli ve resmi firmaları tercih etsinler çağrısında bulundu

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

HALI YIKAMA

Evde halı yıkayarak kaybettiğiniz zaman ve aldığınız diğer riskler düşünüldüğünde, profesyonel hizmet veren halı yıkama firmaları ile irtibata geçmeniz halı yıkama dertlerinizle kısa yoldan vedalaşmanızı sağlayacaktır.

Bu noktada Yıldız Halı Yıkama’dan alacağınız profesyonel halı yıkama hizmeti ile halılarınızı temizletmekle kalmaz, aynı zamanda halılarınızdan daha uzun süreler faydalanmayı sağlarsınız. Derinlemesine halı yıkama, halınızın rengini solduran kir tabakasını uzaklaştıracağından halınızın gerçek renklerine kavuşmasına da yardımcı olmaktadır.

Ayrıca halı yıkama işlemi sırasında yalnızca halı yıkama şampuanı değil, her lekeye özel leke çıkarıcılar da kullanılır. Halı elyafı üzerinde kalıcı hale gelmeyen birçok leke, halı yıkama şampuanı ve leke çıkarıcı ürünler sayesinde halıdan tamamen çıkarılabilmektedir.

 

KOLTUK YIKAMA

Şirketimiz  Bursa’ da en iyi hizmeti sunmak için kurulmuştur. Koltuklarınızı yıkarken dikkat ettiğimiz en büyük kriter Koltuk Takımlarınızın temiz ve hijyenik olmasıdır. Bu kriteri dikkate alarak kurduğumuz şirketimizde son teknolojik makineleri kullanıyoruz. Koltuklarınızın tertemiz olması için sadece telefondan bizim ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

 

FİRMAMIZ

Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama, elde ettiği deneyim ve üstün hizmet anlayışıyla temizlik, hijyen ve dezenfekte konusundaki ihtiyaç ve sorunlarınıza zamanında, etkin, güvenilir ve ekonomik çözümler üreterek kalite ve müsteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemiştir. Oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri, fabrikalar, okullar ve idare büroları gibi hemen hemen her türlü iş ve çalışma alanlarında yapilan halı yikama Bursa'da özellikle teknoloji ürünü makinalarımız, zengin ekipmanımız, eğitimli ve deneyimli personelimizle mükemmel şekilde yerine getirmektedir.

 

 

 

Hizmette ayrıntıya önem veriyorsanız, işi Yıldız Halı ve Koltuk Yıkamaya bırakın. "Müşterilerimiz iş ortaklarımızdır" ilkesinden yola çıkan Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama hedef ve stratejileri dogrultusunda, müşterilerinin gereksinimlerini karşılamak, güvenilir temizlik hizmetlerini en iyi şekilde vermek ve tüm kaynaklarını en etkin şekilde kullanmak suretiyle hedef pazarlarda ortaklarının beklentilerini karşılayarak sürekli geliştirmek ve büyütmek misyonunu taşımaktadır.

 

Evlerimizin vazgeçilmezleri olan halı, koltuk ve yorganlarımız evlerimize renk kattığı kadar zamanında iyi temizlenmeyen halı hijyen açısından bir çok zararlar verir. Hızla büyüyen halı yıkama sektörü, halı yıkamada; su, enerji, insan gücünden tasaruff gibi olumlu artıları taşısada halı yıkama işlemi, dogru ellerde dogru makinalarla yapılmadığında hem halı deforme olacak hemde birçok olumsuzluk yaşanacaktır. Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama olarak biz halılarınızı son teknoloji makinalarımızla hijyenik bir biçimde yıkıyoruz. Yıldız Halı ve Koltuk Yıkama kalite güven yüzdeyüz müşteri memnuniyeti ile hizmet vermektedir.

 

MİSYONUMUZ

 

Maksimum temizlikteki makinaların ve hizmetin düzey yönetimini tam anlamıyla hayata geçirmek. Köklü, öncü, dürüst ve güçlü kurumsal değerlerinin ışığında; temizlik makina ve teknolojileri sektöründe sürekli yükselen değerleriyle yön vermek, müşteri odaklı hizmet anlayışını istikrarla ve başarıyla uygulamaktır

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

 

 Adres: Arabayatağı Mh. Beyazevler Sk. No:13 Yıldırım / BURSA

 

Telefon: 0 224 364 90 75 / 0 224 369 04 03

 

GSM: 0 532 442 29 05 / 0 505 408 45 69

 

E-Posta: info@yildizhaliyikama.com

 

MSN: yildiz-yikama@hotmail.com


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.