Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜZEL DESTEKLER NETİCESİNDE MÜTHİŞ BAŞARILAR

Orbay Spor Kulübü, Kurucu Başkanı Sayın Özdoğan Orbay'la keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜZEL DESTEKLER NETİCESİNDE MÜTHİŞ BAŞARILAR

Orbay Spor Kulübü2014 yılında kurulmuştur. Kulüp bünyesinde bulunan 2 adet Fitnes-Center Kestel gençlerine her türlü spor aletleriyle hizmet vermektedir.

Öncelikle, Özdoğan Bey sizi tanıyabilir miyiz?

   1980 yılında Bingöl'ün Kiği İlçesinde doğdum. 1988 yılında Bursa'nın Kestel ilçesine taşındık. 1992'de tekvando sporuyla tanıştım. Kestel Hasan Coşkun Lisesi'nden mezun oldum. 2000 yılından bu yana tekvando antrenörlüğü yapmaktayım. Eğitimime halen Açıköğretim Üniversitesinde Spor Yöneticiliği Bölümünde devam etmekteyim. Evliyim ve bir erkek çocuğu babasıyım.

Kulübünüz de toplam kaç sporcunuz var acaba?

   Tekvando branşında 200 lisanslı sporcumuz bulunmakta ve bu lisanslı sporcularımızın 73’ü aktif olarak müsabakalara katılmaktadır. Ayrıca Kulüp bünyemizde 2 adet Fitnes-Center'imiz de Kestel gençlerine her türlü spor aletleriyle hizmet vermektedir.

Kulübünüz kaç yılında kuruldu?

 Kulübümüz 2014 yılında kurulmuştur. Kurucu başkanı ve hâlihazırda 3 yıldır başkanlığı yürütmekteyim.

Kulübünüzün çalışmaları ve başarıları dillerden dile dolaşıyor. Bizlere bu konularda neler söylersiniz?

    Bu sene Tekvando Milli Takımına, Genç Bayanlar 49.Kg sporcumuz İrem Albayrak'ı gönderdik. Türkiye 3. olup Milli Takım Adına İstanbul İsmet Iraz, Boğaziçi Uluslararası Şampiyonada elemeleri geçerek Çeyrek Finalde İranlı rakibine yenilerek 8. olmuştur. Yine bu yıl Tekirdağ-Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Tekvando Turnuvasında 55.kg Genç Erkeklerde İbrahim Yusuf ve 54.Kg Büyük Erkeklerde Mehmet Mıtıoğlu 3. olarak Kestel'imize gurur yaşatmıştır. Bu turnuvalara katılmamızda olsun, malzeme ihtiyaçlarında olsun bizlere her zaman destekleriyle yanımızda olan Kestel Belediye Başkanımız Yener Acar'a tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Özdoğan Hocam, gerçekten de 3 yıl büyük bir yol kat etmişsiniz, bu konuda neler söylersiniz?

   Kestel'de biz bu kadar başarılı isek ben değil biz olgusunu bizlere öğreten Sayın Belediye Başkanımız Yener Acar'a emek ve desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum.

    İlçe Kaymakamımız, Sayın Ziya Polat'a Kestel gençliğinin spor yapabilme olanaklarına yapmış olduğu katkılar ve Spor Kulübümüzde faaliyet gösteren sporcularımıza da ekstra desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

Ayrıca;

Kulübümüze yapmış olduğu desteklerden ötürü, İlçe Spor Müdürümüz, Turan Yavuz'a ve yine spora desteklerinden ötürü Kestel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Yıkmış' a ayrıca Gençlik Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Kurulalı 3 yıl olmasına rağmen milli takımlara sporcu gönderme başarısı gösteren "Orbay Spor Kulübü" Kurucu Başkanı ve hâlihazırdaki Başkanı Sayın Özdoğan Orbay'a bu güzel başarılarının devamını ve milli takımlara göndermiş oldukları sporcuların sayılarının daha da artmasını Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak temenni ediyoruz.

İLETİŞİM

ŞUBE:1 AHMET VEFİK PAŞA MAHALLESİ GAZİ CADDESİ NO:10 KESTEL/BURSA 

GSM:0 532 268 23 27

ŞUBE:2 MERKEZ YENİ MAHALLE ESENTEPE SOKAK NO:4/A KESTEL/BURSA

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.