Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenle çalışabileceğiniz adres: 'Ertürk Gayrimenkul'

Güvenli yatırımın adresi olan Ertürk Gayrimenkul’un sahibi Ercüment Ertürk gayrimenkul sektörüne dair açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güvenle çalışabileceğiniz adres: 'Ertürk Gayrimenkul'

Toprağa yatırım hiçbir zaman yatırımcısını üzmez diyen Ercüment Ertürk’ her zaman ve şartta toprağa yatırım yapılmalı, yatırımcısını kesinlikle üzmeyeceği kanısındayım’ dedi.

Ercüment Bey sizi tanıyabilir miyiz?

 

1959 Artvin-Borçka Doğumluyum. Artvin Ticaret Lisesini 1980 yılında mezun oldum. Okul bitimi ve askerlikten sonra 1988 yılında Bursa'ya geldim. Bir mali müşavir yanında 1 yıl kadar çalıştıktan sonra dost tavsiyesiyle tesadüfen Eski Fakülte kavşağında bir işyeri tutarak sektörde fazla bir bilgimiz olmamasına rağmen 27 yıl önce "Ertürk Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı"nı kurduk. Kuruluş aşamasında ve çalışmalarımızda daima eşim Meryem Ertürk'ten büyük destek ve yardım gördüğümü belirtmeden geçemeyeceğim. Aynı zamanda 2 kız ve 1 erkek çocuğu babası olduğumu da söylemek isterim.

 

Ercüment Bey, yatırımlarını ertelemiş veya yatırım yapmak isteyen kişilere neler önerirsiniz, nerelere yatırım yapmalarını tavsiye edersiniz?

 

Toprak, Toprak, Toprak… Toprağa yatırım hiçbir zaman yatırımcısını üzmez. Yatırımın anası olarak toprağa yatırımı görüyorum. Sebebi ise; Toprağın üretimi yoktur, çoğaltılması mümkün değildir, gelişen dünyada toprak çok daha önem kazanan bir unsurdur. O yüzden her zaman ve şartta toprağa yatırım yapılmalı, yatırımcısını kesinlikle üzmeyeceği kanısındayım.

 

‘GÜVEN ESASLI BİR SEKTÖRÜMÜZ VAR’

Bütün ticaret dallarında olduğu gibi sektörümüzde de sıcak para ilişkileri ve alışveriş hareketlerinden dolayı insani değerler ve ilişkiler çok önemlidir. Ve tabi ki güven güvenmek insanların için en önemli değerlerinden biridir. Bu güveni kötü kullanıp insanları dolandıran çantacı emlakçılarla çalışmamak. Bilinen, tanınan, güvenilir, BEMO üyesi emlakçılarla çalışılmalıdır. Durum böyle olduğu halde hala piyasada çantacılar iş yapmaktadır. Emlakçılarla iş yapacak olan kimselerin mutlaka işyerlerinde "BEMO" yani "Bursa Emlak Müşavirleri Odası" arması olup almadığını mutlaka kontrol etmesi, gerekli görürse Odayı arayarak soruşturması ve böyle bir adreste bulunan emlakçının kayıtlı olup olmadığını öğrendikten sonra onlara güvenerek iş yapabilirler.

 

Kuruluşunuzda olsun, çalışmalarınızda olsun eşinizin desteğini üzerine basa basa vurguladınız bu konuyu biraz açar mısınız?

Bursa'daki hayatımız olsun, yaşamsal ihtiyaçlarımız olsun, maddi manevi kazancımız olsun, kendimin ve eşimin emekli olması olsun hepsini buradan karşıladık. Ve hatta 27 yıllık serüvenimizde her üç çocuğumuzun da fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalarını da yine sektördeki bu iş yerine borçluyuz. Çocuklarımızın toplum adına, gelecek adına yararlı birer birey olmalarını sağlamaya çalışmaktayız.

Güzel sohbeti ve güven veren konuşmasıyla kısa zamanda, güzel ilişkiler yaşadığımız Ercüment Bey’e bundan sonraki iş hayatında da başarılarının devamının gelmesini diliyorum.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

152 EVLER MAHALLESİ

PROF.TEZOK CADDESİ NO:32

YILDIRIM /BURSA

GSM: 0 532 341 19 69

TEL: 0 224 363 36 08

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.