Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenilir Adres ‘Vts Teknik’

2015 yılında Bursa'da kurulan VTS Teknik’in kurucusu Sami Vatansever 1998 yılında sektöre girdiğini ifade ederken firmasının çalışma alanlarını Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 02:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 02:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güvenilir Adres ‘Vts Teknik’

Kombi, petek, doğal gaz, montaj, mekanik tesisat gibi alanlarda faaliyet gösteren VTS Teknik güler yüzlü ve anlayışlı en üstün hizmeti vermek adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABER VE FOTOĞRFAF: ERDEM BERK

Firmanızı tanıyalım.

VTS TEKNİK; 2015  Ocak  ayı  itibarı ile  Bursa’ da tesisat  teknolojileri  alanında faaliyet gösteren  firmamız  alanında  öncü  kuruluş  olma  ilkesi  ile  müşterilerimizin  hizmetine sunulmuştur. Halen  yürütmekte  olduğumuz  projeler  ve  teknolojiyi takip aşamasında Bursa ’da tesisat   teknolojisi  alanında   bir  çok   ilki   alanında   gerçekleştirdik.  Genç, dinamik, tecrübeli ve arzulu ekip ile hem proje hem tesisat, satış sonrası servis  ve  periyodik   bakım  ile güler yüzlü ve anlayışlı en üstün hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


Hangi alanda faaliyettesiniz?

 FALİYET ALANLARIMIZ

MEKANİK TESİSAT 
KAZAN DAİRESİ (KASKAD SİSTEM) 
YERDEN ISITMA ve SERİNLETME 
GÜNEŞ  ENERJİSİ  ENTEGRELİ  SICAK SU ve ISITMA SİSTEMİ 
FOTOVOLTAİK GÜNEŞ PİLİ SİSTEMLERİ 
ISI POMPASI SİSTEMLERİ 
DOGALĞAZ İÇ TESİSAT ve PROJE 
KLİMA SİSTEMLERİ 
SERVİS, YEDEK PARÇA HİZMETLERİ 
SATIŞ SONRASI DESTEK 
TAAHHÜT ve MONTAJ 
MOBİL SİSTEM KALORİFER TESİSATI 
KOMBİ, PETEK SATIŞ ve MONTAJ


VİZYON 
Girişimcilik, yenilikçilik ve güvenilirlik ile şekillendirdiğimiz iş anlayışımızla, odaklandığımız her alanda dokunduğumuz her hayata sürdürülebilir değerler katmak.

MİSYON 

 İnsanlık ve ekonomi için değer yaratan, çevreye  ve rakiplerine saygılı, girişimci, lider ruha sahip ve en başarılı firmalar arasında yer almak; Bu amaç için hareket ederken faaliyet gösterdiğimiz müşterilerimizin ve şehrimizin kalkınmasında katkıda bulunmak.

HEDEFİMİZ 

 İlerleyen teknolojiyi takip ederek  tesisat  teknolojisi alanında ilk 10 firma arasına girmek.

 

Kombi nedir?

Konutun hem ısıtma hem de sıcak su gereksinimini karşılayan bir cihazdır. Bu nedenle kısaca Kombi (İngilizcede Combined/Birleşik) olarak adlandırılır. 

Kombi kullanmanın avantajları nelerdir? 

Bireysel ısınma özgürlüğü sağlar. Kullandığınız kadar yakar ve ödersiniz. Ayrıca sıcak kullanım suyu konforu sağlar. Sıcak su için ayrı bir cihaz (şofben, termosifon, boyler v.s.) kullanmanıza gerek kalmaz.

Kombi ile güvende miyim? 

Kombilerde baca tepmesine ve çekmemesine, aşırı ısınmalara, alev sönmesine, donmaya ve gaz kaçağına karşı TSE standartlarının ön gördüğü her türlü önlem ve tertibat alınmıştır. 

Kombi alırken nelere dikkat etmeliyim? 

Nasıl bir ürün alacağınız hakkında araştırma yapın. Isıtma sistemleri ile ilgili satış ve teşhir yapan bayileri gezin, broşür alın, teknik bilgi edinin. Tavsiye edilen cihazın kapasitesinin yeterli gelip gelmeyeceğini öğrenin. Bilinen, geniş servis ağı olan ve güçlü firmaların ürünlerini tercih edin ve mutlaka TSE damgası arayın. Ayrıca kombi tercihinde ilk maliyet değil, tüketim bedeli ve servis maliyetlerinin de önemli olduğu unutulmamalıdır. 

Evime kombi kurdurmak çok vaktimi alır mı?
 

Hayır almaz. Kalorifer tesisatı hazır ise kombi, çok kolaylıkla monte edilebilen bir cihazdır. 

VTS TEKNİK

SATIŞ-SERVİS-MEKANİK-DOĞALGAZ

Yeni karaman mah. 7.Tepe sok. No:3
Nilüfer/BURSA

SAMİ VATANSEVER – 0 532 317 88 99

0224 2461149

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.