Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güven Veren Firma ‘Akyüzler Yapı Malzemeleri’

Üstün kalite ve zengin çeşitlilik anlayışı çerçevesinde hizmet veren Akyüzler Ticaret sahibi Mehmet Akyüz ile sektöre dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güven Veren Firma ‘Akyüzler Yapı Malzemeleri’

Kaliteye önem veren anlayış ile daha birçok faaliyete imza atmayı hedeflemekteyiz diyen Akyüz ‘Vazgeçemeyeceğimiz "güven" ilkesi ve "kalite" anlayışı ile bugün ve yarın başarılarını sizinle paylaşmak arzusundadır’ dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK


BURSADA MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜZ OLDUKÇA GENİŞ BUNU NEYE BORÇLUSUNUZ?

Bizim firmamız 1995 yılında babam İhsan Akyüz ve amcam Ayhan Akyüz tarafından kurulmuş ve bizde şu anda ben Mehmet Akyüz ve kuzenim Hakkı Akyüz ile beraber aile şirketimizi devam ettiriyoruz. Bu söylememdeki başlıca neden istikrar çok önemlidir müşterilerimiz bizi yakından tanırlar ve güven duyarlar en önemli sebep kesinlikle güven ve samimiyettir. Ve diğer bir etken ise biz de yok yok tur her türlü talebe cevap veriyor olmamız ve ürünlerimizin kaliteli olması da her gün artan müşteri potansiyelimizi getiriyor.


FİRMANIZI YAKINDAN TANIYALIM
          Akyüzler Ticaret 1993 senesinde faaliyetine başladığı Gazcılar Caddesinde siz değerli müşterilerine üstün kalite ve zengin çeşitlilik anlayışı çerçevesinde hizmet etmektedir.

         Perakende sektöründe Bursa halkına kaliteyi ucuza, en hızlı şekilde, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayış ile hizmet etmekteyiz. Firmamız perakende hizmetinin yanı sıra firma ve kuruluşlara da tedarik hizmeti sağlamakta ve zengin ürün yelpazesinin sağladığı faydayı çalıştığımız firmalara yansıtmaktayız. Firmamızı tercih eden müşterilerimize, sorumluluk bilincinde en gerekli ve en fazla faydayı sağlayan ürünü tedarik etmek ilkelerimizdendir. Satışı siz değerli müşterilerimize amaç değil iyi hizmet edebilmenin aracı olarak gören firmamıza yıllardır göstermiş olduğunuz teveccühe de sonsuz teşekkür ederiz. 


        Ürün yelpazesini geniş tutarak istenen her marka ve ürünü en kısa zaman ve en uygun fiyat  ile açıldığı ilk günün heyecanını kaybetmeden ilke edindiğimiz hızlı ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden siz değerli müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.

ÜRÜNLER

BACAVALF
KİLİTLER
MOBİLYA AKSESUAR
ÖZEL ÜRÜNLER
ARMATÜRLER
EV MALZEMELERİ
KAPI KOLLARI
TESİSAT MALZEMELERİ
FİTTİNGS MALZEMELERİ
VİTRİFİYE
İNŞAAT GRUBU
EL ALETLERİ
ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ
YAPIŞTIRICILAR
KESİCİLER
MENTEŞE GRUBU
OTEL SERİLERİ
VİDA VE MONTAJ GRUPLARI
BAHÇE GRUBU
HIRDAVAT GRUBU
MOBİLYA EKİPMANLARI

MİSYONUMUZ
Misyonumuz ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılarken kalitenin sürekliliğini sağlamak ve geliştirmektir.
Hedefimiz ürün ve sistem kalitesinde mükemmele ulaşmak için tedarikçilerimiz ve tüm elemanlarımızdan üstün performansı talep ederek vizyonumuza ulaşma yolunda çalışmaktır.

VİZYONUMUZ;

Yakalamış olduğu başarı ile büyüme ivmesi ve kaliteyi prensip edinmiş kadrosu, dinamik yapısı ile sürekli büyüyen kaliteye önem veren anlayışı ile daha birçok faaliyete imza atmayı hedeflemektedir. Vazgeçemeyeceğimiz "güven" ilkesi ve "kalite" anlayışı ile bugün ve yarın başarılarını sizinle paylaşmak arzusundadır.

İLETİŞİM

AKYÜZLER TİCARET

Adres: Gazcılar Cad. No: 151 Osmangazi/Bursa ŞUBE: Beşevler mah. Yıldırım cad. no:128 Nilüfer/Bursa
Telefon:0 224 250 63 38 Şube: 0 224 451 12 10
Faks: 0 244 250 63 37
Web : www.akyuzlerticaret.com
Email : info@akyuzlerticaret.com


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.