Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü Yapılar ‘İdeal Zemin’ İle Yükselir

İdeal Zemin Yönetim Kurulu Baskani jeoloji Mühendisi İlkay Kartal yaptığı çalışmaları Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güçlü Yapılar ‘İdeal Zemin’ İle Yükselir

Bursa’nın çok göç alan, büyüme potansiyeli yüksek olan ve aynı zamanda 1. Derece Deprem Bölgesinde olduğunu söyleyen İlkay Kartal ‘yapılan konutların sağlam ve güçlü zeminlere oturması insan hayatı bakımından birinci önceliktir’ dedi.

 

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

SİZİ VE ŞİRKETİNİZİ TANIYABİLİR MİYİZ?

 

Çalışma hayatına 2005 yılında özel bir şirkette başladım. Daha sonra 2007 yılında buradan ayrılarak kendi şirketimi kurdum. Daha sonra zemin etüd ve imar planına yönelik jeolojik etüd projeleri yaptım. Bursa’ da inşaat sektörünün hızla gelişmesine paralel olarak, zeminlerin çokta iyi olmadığı alanlarda yapılaşmanın artması ve bu alanlarda zemin iyileştirme gereksinimlerinin ortaya çıkması bizimde bu alanda hizmet vermek için makine parkımızı geliştirmeye yöneltti. Şirket ortakları tarafından ülkemizde inşaat sektörünün hızla yükselmesine paralel olarak ortaya çıkan ‘’Zemin ve Temel Mühendisliği Problemlerine’’ çözüm üretebilmek amacıyla bilgi ve tecrübelerini birleştirerek 2013 yılında İdeal Zemin Mühendislik Ltd. Şti.’ni kurduk.

 

     Kurulduğu zamandan bu yana şirketimiz, zemin iyileştirme, derin kazı – iksa, kazıklı temeller gibi zemin ve temel mühendisliği alanında çok sayıda proje ve imalatı başarı ile hayata geçirmiştir.

 

BURSA DEPREM RİSK ALANINDA BULUNUYOR!

 

  Bursa ilimiz çok göç alan, büyüme potansiyeli yüksek olan ve aynı zamanda 1. Derece Deprem Bölgesinde bulunmaktadır. Bu yüzden yapılan konutların sağlam ve güçlü zeminlere oturması insan hayatı bakımından birinci önceliktir. Bizde bunun için Bursa’mızın farklı yerlerin de farklı projelerde çalışarak gerek özel sektördeki inşaat firmalarına, gerekse kamu kuruluşlarına hizmet veriyoruz.

 

KALİTE ANLAYIŞINIZ NEDİR?

 

Yaptığımız işlerin çoğu zemin altında kaldığı için yani gözle görülmediği için doğru ve projesine uygun yapılması çok önemli. Bunun için biz İdeal Zemin Şirketi olarak kesinlikle kaliteden ödün vermeden, zamanında projelendirme – imalat ve ekonomik çözümler oluşturma gayretindeyiz. Unutmayalım ki sadece binaların çok sağlam yapılması yeterli değil, sağlam binaların aynı zamanda sağlam zeminlere oturması çok önemli. Maalesef 1999 depremini yaşadık hepimiz. Orada gördük ki zemin sağlam olmadığında yapı istediğimiz kadar sağlam olsun, yapının zeminin içine girmesi, sağa, sola devrilmesi, çökmesi gibi problemler ile karşılaşılıyor. Bunun için konut alacak vatandaşlarımızın da bu konular hakkında bilgilendirilmesi şart. Çünkü halk olarak çok çabuk unutuyoruz. Tabi ki eskiye oranla konut alacak vatandaş çok daha bilinçli, gelişen teknoloji ile yapılar çok daha güvenli, zeminler çok daha sağlam. Bunlarda İnşaat sektörü bakımından sevindirici durumlar.

 

Artık teknoloji o kadar ilerlemiş durumda ki denizin ortasına bile bina yapılabilir hala geldi. O yüzden inşaat alanında istenildikten sonra her türlü güvenli ve güzel projeler hazırlaya bilmek mümkün.

 

Bizim hedefimizde inşaat piyasasında daima kaliteli ve güvenilir hizmet sunabilmek. Yenilikleri takip ederek hizmet alanımızı genişletebilmektir. Bizim bir iddamız var oda; ‘’Güçlü Yapılar İdeal Zemin İle Yükselir’’.   

 

HİZMET ALANLARI

 

1.Jet grout

2.Fore Kazık

3.Mini Kazık

4.Ankraj

5.Enjeksiyon     

 

NASIL ULAŞIRIZ?

 

İdeal Zemin Etüd Sondaj İnş. Mim. Müh. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

Adresi: 23 Nisan Mh. 240 Sk. Karya Mustafa İlhan Sitesi B Blok No:4B/1/17 Nilüfer Bursa

Telefon: 0224 452 52 00 

Faks: 0224 452 52 00

E-posta:info@idealzemin.com

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.