Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Gelin, Engelleri Beraber Aşalım "

2009 yılında başladığı iş yaşantısını 2012’de kurduğu ortaklıkla daha da ileri götüren Ali Düzen, A+Lift Engelli Sistemleri’ni anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 00:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Gelin, Engelleri Beraber Aşalım      "

Engellilerin sosyal alanların her noktasına özgürce ve kolaylıkla erişilebilir kılınması en temel insan hakları arasında olduğunu hatırlatan Düzen, “Azimleri ile bedensel engelleri aşan engelli bireylerimiz, sosyal hayata karışmak istediklerin de karşılarına çıkan engelleri aşmakta sıklıkla zorlukla çekmektedirler. A+Lift Engelli Sistemleri de bu engellerin ortadan kaldırılması için sektörün en kaliteli en güvenilir ve ekonomik ürünleri ile yardımcı olmaktadır” dedi

 


Sayın Ali Düzen sizi ve firmanızı yakından tanıyabilir miyiz?

Elbette öncelikle hoşgeldiniz

A+Lift Engelli Sistemleri; firmamızı kurucu ortağı ve genel müdürü olarak  asansör sektöründe hizmet vermek amacı ile 2009 yılında şahıs firması olarak kurduk.

Sektörde, dürüst, kaliteli ve hızlı hizmetinin karşılığı olarak emin adımlarla büyüyerek ürün yelpazesini genişletmiştir.

2012 yılında 22 yıllık sektör tecrübesine sahip Mak. Müh.İsmail Sarıgüzel ile firmalarını birleştirme kararı doğrultusunda Düsa Mühendislik Ltd. Şti. kurup daha güçlü bir teknik altyapıya sahip bir kurumsal firma ile yoluna aynı hizmet ve kalite felsefesinde devam etmektedir.

A+Lift Engelli Sistemleri bu şirketin engelli ürünlerinde adını markalaştırarak Bursa ve çevre illerde yaptığı proje ve uygulamalarla duyurmuştur.

 

ENGELLİLERİ ÖNEMSİYORUZ

Engelli bireylerin sosyal hayata daha fazla katılması son yıllarda önem kazanan bir olgudur.

Bu olguyu insan hakları ve eşitlik kavramları açısından bakmak gerekmektedir. Sadece engelsiz bireyler için tasarlanan yaşam alanları, toplumun kayda değer bir kısmı olan engellileri sosyal hayattan soyutladığı gibi eşitsiz bir dünya oluşturduğu aşikardır.

Bu nedenle engellilerin eşit olanaklara sahip ve sosyal alanların her noktasına özgürce ve kolaylıkla erişilebilir kılınması en temel insan hakları arasında değerlendirilmelidir.

Azimleri ile bedensel engelleri aşan engelli bireylerimiz, sosyal hayata karışmak istediklerin de karşılarına çıkan engelleri aşmakta sıklıkla zorlukla çekmektedirler.

A+Lift Engelli Sistemleri de bu engellerin ortadan kaldırılması için sektörün en kaliteli en güvenilir ve ekonomik ürünleri ile yardımcı olmaktadır.

 

ÇALIŞMA ALANLARI

 

A+Lift Engelli Sistemleri, adından da anlaşılacağı üzere Türkiye nüfusunun %13’üne ve dünya nüfusunun da yaklaşık %10’una sahip engelli bireylerine engelli taşıyıcı asansörler ve taşıyıcı ekipmanlar sunan bir firmadır.

 

Bu arada belirtmek isterim ki, Firmamız sadece engellilere değil yaşlı, yürüme zorluğu çeken ve aşırı kilolu bireylerinde sosyal yaşantısını kolaylaştıracak ürünleri de bünyesinde bulundurmaktadır.

 

Bu ürünleri kısaca adlandıracak olursak; kapalı ve açık tip engelli asansörleri, merdiven tipi taşıyıcılar olan koltuk ve tekerlekli sandalye asansörleri, akülü taşıyıcılar, araç ulaşımı kullanımı için rampa ve araç asansörleri, ev tipi home lift veya ev içi özel asansörler ve yine engelli, yaşlı ve kilo problemi çekenler için havuz asansörleri ile adlandırılabilir.

 

HEDEFLERİMİZ

 

Sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip edip, içinde bulunduğumuz engelli sektöründeki ürünlere uyarlamak ve bu ürünlerin gelişmesini sağlayarak ürün kalitesini arttırmaktır.

Firmamız sektöre bu tip teknolojik ürünler sunarak, sektörün bilinen ve tercih edilen bir firması olarak yoluna devam etmek istemektedir.

Sadece iç piyasada değil, yönetim, idari yapı ve fiziksel yapısı değişen ve gelişen Ortadoğu

ülkelerinde bu bağlamda 2016 yılının ikinci yarı dilimi ve 2017 yılında Ortadoğu ülkelerinde gerçekleşecek olan fuarlara katılımlarını sürdürerek bu ülkelerde de söz sahibi olmak istemektedir.

Bazı uygulamalar,

Köfteci Yusuf ( Yalova Şubesi )

Gümrük Müdürlüğü ( Mudanya )

Asil Çelik A.Ş. ( Bursa )

M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Bursa )

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ ( Çanakkale )

PTT Hizmet Binası ( Bursa )

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( Eskişehir )

 

MERKEZ OFİSİMİZ

 

Ömerbey Mah. Deniz Caddesi

Akarsu Sitesi C Blok No: 14-A

(İlçe Emniyet Müdürlüğü yanı)

16940 Mudanya / Bursa

Tel: 0224 543 0 300

bilgi@bursaengelliasansoru.com

Fax: 0224 544 4 725



 

 

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.