Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FIRINCILIKTA 35 YILLIK TECRÜBE‘KARTALLAR UNLU MAMÜLLERİ’

Kartallar Unlu Mamüllerin sahibi Levent Kartal ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIRINCILIKTA 35 YILLIK TECRÜBE‘KARTALLAR UNLU MAMÜLLERİ’

Fırıncılık sektöründe 35 yıllık tecrübesiyle dikkat çeken Levent Kartal güçlü bir unlu mamuller üreticisi olarak, tüketicinin ihtiyaçları ve lezzet anlayışı doğrultusunda kaliteli, lezzetli ve sağlıklı ürünler üretmeyi hedefliyor.

Levent Bey bize firmanızla ilgili ve sektördeki tecrübeniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Öncelikle ben bu mesleğe çocuk yaşlarda başladım. Baba mesleği olan fırıncılığı halen devam ettirmekteyim. Yani işin mutfağından gelmekteyim. Fırınımızda sabaha karşı 05.00 ekmek ve poğaça çeşitleri hazır olmaktadır. Akşam 20.00 dahi sıcak ekmek üretimi yapılmaktadır. Simit, poğaça çeşitleri yanı sıra, tam buğday ekmeği, tandır ekmeği, pide, lavaş ile cemiyetlere sipariş almaktayız.

Hedefleriniz nelerdir?

Öncelikle uzun vadede, Nilüfer Bölgesine şube açmayı hedeflerken, aynı kaliteyi uzun yıllar taşımak ve sürekli taze ürünler ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmek en büyük hedefimizdir.

Neden tercih ediliyorsunuz?

Öncelikle, kaliteli hammaddelerden, kaliteli ve sürekli taze ve sıcak ürünler ürettiğimiz ve uzun yıllardır sektörde olduğumuz için bizi tercih ettiklerini düşünüyorum. 

Vizyonunuz, misyonunuz ve kalite politikalarınız hakkında okurlarımıza neler söylemek istersiniz?

Kartallar unlu mamuller olarak vizyonumuz; sektörde standartları yükseğe çeken, kendi alanında örnek ve önder bir kuruluş olmaktır. Müşterilerimizden aldığımız destek ile kalite ve ağız tadında, gıda güvenliğinden ödün vermeden, işlerimizi büyütmektir.

MİSYONUMUZ;

Güçlü bir unlu mamuller üreticisi olarak, tüketicimizin ihtiyaçları ve lezzet anlayışı doğrultusunda kaliteli, lezzetli ve sağlıklı ürünler üretmek ve müşterilerimize sunmak, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyelere çıkarmak, yasalara ve iş ahlakına uygun şekilde çalışmak, kaynaklarımızı verimli kullanmak, tedarikçileri ve çalışanları ile birlikte sürekli gelişen bir konumda olmak, çevre bilinci yüksek, sürdürülebilir karlı büyümeleri yaratan, rekabetçi bir firma olmaktır.

KARTALLAR UNLU MAMULLER OLARAK KALİTE VE GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ;

Ürettiğimiz tüm ürünlerde hammadde kabulünden,  son ürün sevkiyatına kadar olan her aşama yasalara ve gıda güvenliği ile ilgili yurtiçi ve yurt dışında kabul edilmiş standartlara göre tanımlanmış ve düzenlenmiş yasalara göre üretim yapmak ve ürettiğimiz ürünlerimizin dağıtımını yapmaktır.

Müşteri odaklılık
Müşteri memnuniyetini daima en üst düzeyde tutmaya çalışırız. Müşterilerimizin hayatına değer katacak ürünlerimizle, uzun soluklu bir birliktelik kurmayı hedefleriz.

Takım çalışması
Tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte daima en iyiye ulaşmak için çalışırız.

Yenilikçilik
Her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre yenilikleri yapmak, kendimizi geliştirmek için çalışırız.

İLETİŞİM

ADRES: DEĞİRMENÖNÜ MAH. CUMALIKIZIK CAD. NO:6 YILDIRIM/BURSA

E-MAİL: kartalevent08@hotmail.com

TEL: 0539 214 12 99

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.