Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Farkli Spor Anlayişi İçin Number 16 Sport Center

Number 16 Sport Center, Seçkin Esenyer antrenörlüğünde bire bir özel eğitim anlayışıyla Bursalların en güvenilir adresi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 01:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Farkli Spor Anlayişi İçin Number 16 Sport Center

 

 

2014 yılında kurulan Number 16 Spor Salonu işletme sahibi Seçkin Esenyer Bursa'da yoğun ilgi gördüklerini ve bunu özel bire bir ilgilenmelerini bağlı olduğunu belirtirken spor salonlarında fitness pilates boks gibi alanlarda direkt kendisinin ilgilendiğini söyledi. Esenyer, “Biz sadece insanları üye yaparken değil, üye olduktan sonra da yalnız bırakmıyoruz” diye konuştu.


26 yıllık spor geçmişi olduğunu vurgulayan Number 16 Sport Center işletmecisi Seçkin Esenyer aynı zamanda vitamin kafelerinde sporcu menüsü hazırlayarak müşterilerine sağlıklı yaşam koçluğu da yaptığını belirtti. Of günlerini mutluluk günü diye adlandıran Seçkin Esenyer hali hazırda 300’ü aşkın üyelerinin olduğunu belirterek her geçen gün üye sayısının arttığını ifade etti.

Aynı zamanda hedeflerinin ikinci şube açmak olduğunu belirtirken geniş kitlelere hitap ederek bilinenden farklı bir spor salonu kurmak olduğunu kaydeden Esenyer, aynı zamanda Franchise vermeyi düşündüklerini de kamuoyuna duyurdu. Seçkin Esenyer, Spor salonu işletmeciliğinde Bursa'da bir numara olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

GENETIC TRAINER DEVRI BAŞLIYOR

Bursada bir ilke imza atmaya hazırlanan Number 16 Spor Salonu genetik trainer sayesinde herkese uygun çalışma yaparak daha verimli sonuçlar elde etmeye hazırlanıyor. Peki nedir bu genetic trainer?

“Genetic trainer sistemi sporcuların genetik test yöntemiyle belirlenen kas tipi ve kardiovasküler kapasitesine uygun antrenman ve beslenme programlarıyla sportif performanslarını maksimum seviyeyede kullanmalarını sağlarken, spora yeni başlayan çoçukların ise genetik yapısına en uygun spor branşlarına yöneltilerek sportif yeteneklerinin genetik yatkınlıkla birleştirilmesi sonucunda geleceğin olimpik atlet ve yıldız sporcuların yetiştirilmesine büyük katkı sağlayan bir sistemdir.”

Number 16 Spor Salonu işletme sahibi Seçkin Esenyer, işletmeyi ve hizmet ilkelerini şöyle anlattı:

 

ÖZEL EĞİTMEN HİZMETİ

Kişisel antrenman anlamına gelen personal training (P.T.) son 20 yılda gelişmiş ülkelerdeki iş yoğunluğu, sağlıksız beslenme , hareketsizlikten oluşan hastalıklar, postür bozuklukları gibi oluşan rahatsızlıklara karşı önlem alabilmek için konusunda uzman Personal Trainer (Kişisel Antrenör) ile birebir çalışmaya ihtiyaç duyulmuştur. Bu durum Türkiye’de 2000’li yıllarda hızlı bir şekilde yayılmaya başlamış ve bu sistem günümüzde ihtiyacı olan kişilerin vazgeçilmez tercihi haline gelmiştir. Personal training uygulamasında amaç; zaman kaybı olmadan, kişinin eğitmenle özel olarak yapacağı antrenmanlarla, günlük programına ve beslenmesine en uygun egzersiz programının oluşturularak yüksek performansla en iyi neticeyi kişiye en kısa zamanda kazandırmaktır. Bunu yaparken sadece tek bir branşa sadık kalınmadan eğitmeniniz fitness-cardio ağırlıklı bir programın yanında bazen size Tae-bo antrenmanı yaptırırken bir başka gün Pilatesin yardımıyla daha derin kaslara yönelik bir program sunacak, bir diğer gelişinizde sizi zorlu bir hız koşusu beklerken bir diğerinde hafif bir koşu ile yetinebileceksiniz. Personel Training’in en önemli özelliklerinden biri de planlanması ve uygulanması zor olan fonksiyonel egzersizleri, doğru ve güvenli yapabilme olanağı sunmasıdır. Fonksiyonel egzersizler birçok kas grubunuzu aynı anda ve doğru çalıştırabilmenizi sağlar. Bu özellik, hedeflerinize ulaşmanızda en önemli silahlarınızdan biri olacaktır.

 

PLATESİN FAYDALARI

Sıkı ve kuvvetli karın kasları sağlar.

Kuvvetli ve esnek kaslar oluşturur.

Vücut duruşunu destekler.

Kas kontrolünü sağlar.

Dolaşım sistemini etkileyerek rahatlamayı sağlar.

Fiziksel uygunluk düzeyini arttırır.

Sakatlanma riskini azaltır.

Konsantrasyon gücünü arttırır.

Atletik performansı arttırır.

Kendine güveni geliştirir.

 

HAKKIMIZDA

Hızla gelişmekte olan sektörü yakından takip ederek, etik değerlerden ödün vermeden profesyonel ekibimizle birlikte başarının sürekliliğini kurum kültürü haline dönüştürerek sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Bireysel değil "Takım", Sıradan değil "Farklı", önemli değil "Değerli", Statik değil "Dinamik" bir grup olarak önce müşteri memnuniyetini planda tutarak beklentilere mutlak kalite ve güvenle karşılık veren kurumsal bir işletme olmak için çalışıyoruz. Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri de aramızda görmek istiyoruz..

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Number 16 Spor Merkezi

Özlüce 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Arena AVM Kat:2 B/Blok No:33 Nilüfer / BURSA

0224 413 70 80 GSM 0532 233 40 99 - 0551 707 23 84

 

info@numberonespormerkezi.com

 

 

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.