Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Evcil Hayvan Sahiplenmeye Karar Verdiğinizde Mutlaka Bize Danışın”

Doğanbey’de kısa bir süre önce açılan Pink Paws Pet Shop, ırk ve sağlık güvencesiyle özellikle kedi-köpek yavrusu satışında zirvede.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Evcil Hayvan Sahiplenmeye Karar Verdiğinizde Mutlaka Bize Danışın”

 

 

Paws Pet Shop"un genç işletmecisi Barış Kepir, devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış personelle çalıştığını belirterek, “Okurlar, Pink Paws Pet Shop facebook adresinden de bizleri takip edebilecekleri gibi evcil hayvanlarımızın fotolarını da görebilirler. Sitede temsili fotoğraf kullanmıyoruz” dedi.

 

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

Doğanbey Mahallesi’nde hemen TOKİ yüksek konutlarının üst tarafında bulunan, daha yeni açılmış olmasına rağmen kısa zamanda müşterilerine güzel intiba bırakarak kendini kanıtlayan "Pink Paws Pet Shop"un genç işletmecisi Barış Kepir’e işyerlerinde konuk olduk. Barış Kepir, işletmeyi ve hizmet esaslarını şöyle anlattı:

HAKKIMIZDA

“1986 yılında Bursa'da doğdum. Doğma büyüme Bursalıyım. Bursa Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'ni 2005 yılında bitirdikten sonra, uzun süre Pet Shop toptancılığı yaparak gelecekte yapacağım işin toptancılığını yaptım ve 2016’nın başlarında işyerimizi açtık.”


IRK VE SAĞLIK GÜVENCESİ İLE SAHİPLENDİRİYORUZ

“Türkiye’nin en güzel ve en kaliteli kedi-köpek yavrularına sahip olmak istiyorsanız, sizi  mağazamızda görmekten mutluluk duyarız...

Irk ve sağlık güvencesiyle satışını yaptığımız yavrularımızı Türkiye’nin bütün illerine aynı gün içerisinde sağlık karneleri ve taşıma çantalarıyla birlikte gönderim sağlamaktayız…

Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır.

Pink Paws Pet Shop facebook adresinden de bizleri takip edebilecekleri gibi evcil hayvanlarımızın fotolarını da görebilirler.

Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır…”


 

HİZMETLERİMİZ

·         Kedi, Köpek mamaları ve hizmetleri

·         Kuş ve kuş malzemeleri ve hizmetleri

·         Balık malzemeleri ve hizmetleri

 

KEDİ, KÖPEKLERİMİZ MALZEMELERİ VE HİZMETLERİ

Kedi, Köpek malzemeleri, mamaları, oyuncakları, tuvaletleri, kumları, vitamin ve taşıma malzemeleri, yatakları, tırnaklamaları, mama kapları gibi aklınıza gelebilecek her türlü malzemelerimiz vardır. Kedi ve Köpek üzerine ihtiyaç duyulan her şey Tarım Bakanlığı onaylı malzemelerle müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 

KUŞ VE KUŞ MALZEMELERİ İLE HİZMETLERİ

Değişik türlerdeki kuşlarımızla birlikte, kuş yemi ve mamaları, kafesler, kafes malzemeleri, taşıma kafesleri, ilaçları, vitaminleri,kuş oyuncakları, kuş ve kuş üzerine ihtiyaç duyulan her şey Tarım Bakanlığı onaylı malzemelerle müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 

BALIK MALZEMELERİ VE HİZMETLERİ

Çeşit çeşit balıklarımız, her ebatta akvaryumlarımız mevcuttur. Sipariş üzerine değişik modellerde akvaryum yaptırabiliyoruz. Balık yemleri, ilaçları, vitaminleri, akvaryum malzemeleri balık ve akvaryumla ilgili her çeşit malzemeler bulunmaktadır. Hepsi Tarım Bakanlığı onaylıdır.


UKRAYNA'DAN ÖZEL IRK İTHALATINA BAŞLADIK

Özel ırk kedi köpekleri Ukrayna'nın Başkenti Kiev'den getirtiyoruz. Aynı zamanda  Scottish  Fold ,British  Shorthair ,Persian  ,Egzotic, Shorthair  başta olmak üzere tüm kedi ırklarını getirte biliyoruz.

7/24 SAĞLIK HİZMETİ

Kedi ve Köpeklerimizi Artemis Veteriner Kliniği'ne bağlı olarak çalışan aynı zamanda bizimle de anlaşmalı çalışan Veteriner Hekim M. Turgut Topaloğlu tarafından muayene,kontrol ve iğneleri yapıldıktan sonra sahiplendirilme aşaması başlıyor.

Müşterilerimize hayvanlarımızı sahiplendirdikten sonra kesinlikle iletişimimiz kesilmiyor, 7/24 Sağlık ve Danışma hizmetimiz devam ediyor. Herhangi bir problemde soru sorabiliyor gerekirse Veteriner Hekimimiz tarafından evlerine kadar giderek hizmet verilebilmektedir.

NİLÜFER VE BALAT BÖLGESİNE ŞUBELER AÇMAK İSTİYORUZ

Nilüfer ve Balat'a da şubeler açarak hizmetlerimizden buralarda yaşayan insanlarımızı da tanıştırmak istiyoruz.

BELGESİZ VE YETKİSİZ ÇALIŞANLAR BÜYÜK SORUN

Belgesiz ve yetkisiz bir şekilde piyasada çalışarak evcil hayvan satanlar yakalandıklarında ceza almaları gerektiği halde, müdahale edilmediğinden her hangi bir işlem yapılmamaktadır. Halkımızın mutlaka yetki belgeli yerlerden alışveriş yapmalarını öneriyoruz. Çünkü sonrasında olabilecek sağlık sorunlarında hayvanlarının sıkıntıya düşmemeleri için mutlaka yetkili ve resmi belgeli shopları tercih etmeleri büyük önem kazanmaktadır.

SOSYAL PROJELERİMİZ

Yıldırım Belediyesi'nin Emir sultan Mahallesinde yaptığı hayvan barınağa gönüllü hayvan severler sahip çıkıyor. Bizde bu barınağa sürekli mama desteği vermekteyiz.

Ayrıca, “yerel hayvan koruma görevlisi" belgemiz ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden "Ev ve süs hayvanları satışı” belgesinin de sahibiyiz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Doğanbey Mahallesi Yentürk Sokak Tuğsa İş Merkezi No:2/ C 1 Osmangazi/BURSA

GSM: 0 532 277 31 00

 

 

 

 

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.