Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf Kefaletten 5 milyon TL yardım

Esnaf Kefalet Bursa şube Başkanı Bahri Şarlı 15 Temmuz askeri kalkışmasında şehit olanların aileleri ve gaziler için 5 milyon TL yardım topladıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esnaf Kefaletten 5 milyon TL yardım

15 Temmuz darbesini Vatansever askerlerimiz güvenlik güçlerimiz emniyet mensuplarımız ve tankların önünde kendini atacak kadar kahramanlık gösteren milletimiz bu darbe girişimini engellemiştir ve bundan dolayı çok mutluyuz diyen Bahri Şarlı ‘Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlara inin demiştir ve genel başkanımız da yine aynı yönde esnaf ve sanatkarlarımızı miting için davet etmiştir. 7 Ağustos İstanbul mitinginde teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla bütün milletimiz dosta düşmana karşı Türkiye'nin ne olduğunu bir kez daha göstermiştir’ dedi.

‘HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR’

Her şerde bir hayır vardır diyen Bahri Şarlı ‘Darbe girişiminden sonra siyasi birliktelik sporda birliktelik ülkemiz için önemli fırsat olmuştur’ ifadesini kullandı. Şarlı; Sayın Cumhurbaşkanımızın çabaları ile İsrail ve Rusya ile olumlu adımlar atılmış olup hükümetçe alınan ekonomik tedbirler sayesinde konut kredilerinde Faiz indirimine gidilmiştir. Yabancı yatırımcılar yeniden yatırım yapmaya başlamışlardır ve bu olumlu çalışmalar ekonomimize büyük katkı sağlayacaktır diye belirtti.

1 GÜNDE 5 MİLYON

Kooperatifler ve Merkez Birliği katkısı ile bir günde esnaflarımızdan 5 milyon TL toplayarak genel başkanımız Kadir Akgün ile birlikte şehit ailelerine ve gazilerimize verilmek üzere destek olduk diyen Şarlı ‘böyle teşkilatlarımız olduğu için gurur duymaktayım ve iste Esnaf Bu!’ ifadesini kullandı. Ayrıca Şarl, her zaman devletinin ve milletinin yanında olan ve sahip çıkıp kendi lokmasını paylaşan esnafımız var ve gurur duyuyoruz diye belirtti.

İşlerde durgunluk olabilir ama alınan tedbirlerle en kısa sürede toparlanacağız ve son olarak şunları söylemek istiyorum diyen Bahri Şarlı, katil fetö her şeyi tezgahlamış olabilir ama bir şeyi hesaba katmamış oda Türk milletinin asil duruşudur.


HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.