Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ES 16 AUTO DESİGN’DE ARAÇ YENİLEMEDE SINIR YOK

Beşevler Mahallesi, Yıldırım Caddesi üzerinde bulunan "Es 16 Auto Design" İn genç ve başarılı işletmecisi Sayın Eren Şahin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ES 16 AUTO DESİGN’DE ARAÇ YENİLEMEDE SINIR YOK

Es 16 Auto Design esnaf ve insan ilişkilerine özen gösteren,  her zaman kaliteli işçilikle müşterilerini diğer müşterileri getiren unsur olarak gören bir kurumdur.

Öncelikle Eren Bey sizi tanıyabilir miyiz?

   Elbette, 1984 doğumluyum. Uludağ Üniversitesi Doğal Gaz teknolojileri Bölümünden 2002 yılında mezun oldum. 2000'li yıllardan itibaren araç yenileme ve modifiye işleri sektörü yeni yeni oluşmaya başladığı yıllardan itibaren benimde arabalara olan merakımla birlikte bu sektöre ilgim daha da arttı, sonrasında Eskişehir'in yerel gazetelerinden olan Burç Gazetesinde 2 yıl kadar Spor Muhabirliği yaptıktan sonra, Fiat yetkili servisinde de 1 yıl kadar çalıştığımı da burada eklemek isterim.

     Hayatımdaki en büyük satırbaşı olarak rahmetli babam Hasan Şahin'i 2006 yılında kaybetmemiz oldu diyebilirim. O yıla kadar babamız başımızda olduğundan hayat bir şekilde geçiyordu, onu kaybettikten sonra ise hayatın gerçekleriyle daha fazla yüzleştim, en büyük ağabey olarak sorumluluklarım arttığından iş hayatına ve dünyaya bakış açım değişti. Her zaman aklımda olan araç yenileme ve modifiye işlerine atılmaya karar verdim, çünkü bu meslek benim için iş değil, bir aşktı.

Ve ilk işyerimizi "Es 16 Auto Design" adıyla 2008 yılında büyük maddi zorluklara rağmen Dikkaldırım'da açtık ve çok güzel çalışmalara imza atarak adımızı duyurmaya çalıştık. 2011 yılında halen bulunduğumuz yere geçerek hizmetlerimizi bu bölgeye taşımaya karar verdik. Burada küçük kardeşim Sercan'la birlikte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hafta sonları diğer kardeşim Ersel' inde  burada bizlere yardım etmeye geldiğini  eklemek isterim.

 

Bu güzel girişten sonra Eren Bey, ne tür hizmet ve uygulamalar yaptığınız hakkında değerli okuyucularımızı bilgilendirir misiniz?

Oto Müzik Ve Görüntü Sistemleri (Multi Medya, Android)

Oto Cam Film Yenilemeleri

Araç Kaplama İşleri(Sökülebilir Boya Uygulaması-Plasti Dip)

Boya Koruma

Seramik Kaplama

Bina Dekoratif Ve İzolasyon Cam Filmi Uygulamaları

 

Eren Bey, az önce sökülebilir boya dediniz bu durum oldukça ilgi çekici, bu sökülebilir boya uygulamasını biraz açar mısınız?

   İki enteresan iş yaptık, sökülebilir boya ile mutfak dolapları ve CNC tezgâhlarını kapladık. Bu işler ve ardından yaptığımız diğer kaplama işlere çevreden çok olumlu tepkiler geldi ve bu sistemi araçlarda da uygulamaya başladık. Araçlarda da çok olumlu tepkiler geldi, 1 yıl içinde aynı uygulamayı 74 araçta gerçekleştirdik ve hepsi de çok beğenildi.

 

Bu uygulamanın maliyeti ne kadar oluyor acaba?

   Araç başına kampanyalarımız doğrultusunda ortalama 1250 TL civarındadır diyebilirim. İlk gelen müşterilerimiz ilerleyen zamanda arkadaşımız, dostumuz olması da bizi gerçekten de çok mutlu etmektedir.

 

Eren Bey, gelecek planlamalarınızı sorsam neler söylersiniz?

  İşlerimiz her geçen gün büyümektedir ve bu durum karşısında daha büyük bir işyerine geçme planlamalarımız bulunmakta.

Ayrıca;

Bu işlerin yanı sıra, teknik servis ve oto bakım hizmetleri de sunmayı planlamaktayız.

   Bu güzel bilgiler ve yeni uygulamalarıyla araç yenileme ve modifiye işlerine yeni bir soluk kazandırmış olan "Es 16 Auto Design" in genç girişimcisi Eren Bey'e bu güzel röportaj vesilesiyle Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkür eder, yenilikçi uygulamalarının devamını dilemekteyiz.

 

İLETİŞİM

ADRES: BEŞEVLER MAHALLESİ YILDIRIM CADDESİ NO:176 NİLÜFER/ BURSA

GSM:0 553 305 47 00

 HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.