Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emlakta Güvenin Sarsılmaz Adresi ‘Çağdaş Emlak’

Uzun yıllar Bursa'nın çeşitli semtlerinde Emlakçılık yaparak haklı bir yer edinmiş olan Sinan Gökçer'in Alipaşa Mahallesindeki işyerinde sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emlakta Güvenin Sarsılmaz Adresi ‘Çağdaş Emlak’

Emlakçılık insanlara hizmet edildiği için çok zevkli bir meslek olduğunu söyleyen Gökçer ‘Elimizden geldiğince tam bir hizmet erbabı olarak çalışarak bu yıllara geldik’ dedi

 

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

HAKKIMIZDA

39 yıldır inşaat sektöründe bulunmaktayım. Bursa Tıp Fakültesi Kampüsü’nde 5 yıl inşaat kalfası olarak çalıştım. Daha sonrasında Nalbantoğlu'nda ve Heykel çevresinde Dekorasyon üzerine Bursa Çağdaş Dekorasyon adı altında 12 yıl kadar sürdü.

2002 yılında Hürriyet sonrasında Mihraplı' da iki yıl kadar, Beşevler Konak Caddesinde Gayrimenkul alım satım işyerleri açtım. Son olarak 2010'dan bu yana Ali Paşa Mahallesindeki işyerimizde hizmet vermekteyiz.


HALKA HİZMET EN BÜYÜK DESTURUMUZDUR

Hiçbir zaman Emlakçılığı profesyonel olarak girmedim .Vatandaşlara hizmet etmek ve onlara hayallerini süslediği evi yada gayrimenkulleri aldıklarında yüzlerinde oluşan tebessümü gördüğümde gerçekten çok mutlu oluyor ve müthiş memnun oluyorum.

HER MESLEK GRUBUNDA OLDUĞU GİBİ BİZİM MESLEĞİMİZDE DE ÇÜRÜK ELMALAR VAR

Bazen etraftan duyduğumuz yada gördüğümüz, bazı emlakçı arkadaşlar 3-5 kuruş fazla kazanmak için, yalanla, düzenle akla hayale gelmeyecek işler yapıyor olmaları bizlere de mesleki olarak geri dönüşleri iyi olmuyor .O yüzden mutlak içimizdeki çürük elmaları mutlaka temizlememiz gerekmektedir.


Bununla kalmayıp piyasada çantacı, ayakçı diye tabir edilen emlakçılar yüzünden mesleğimizi tam icra edemiyor ve bazı zamanlar halkımız tarafından suçumuz olmamasına rağmen aşağılanıyor ve zor durumda kalabiliyoruz.

Emlakçı olarak satacağım veya alacağım demirbaş menkulün tapu fotokopisiyle ilgili resmi kurumlardan araştırmamı yapar. Tüm bilgilerden emin olduktan sonra bunu müşterimle paylaşırım ve bir fotokopi ona vererek gerekli resmi yerleri de tarif ederim. Bu bilgilerin teyidi sağlandıktan sonra almasına yardımcı olurum.


Emlakçılık insanlara hizmet edildiği için çok zevkli güzel bir meslek ama çokta sorumluluk yükleyen yanı da var. Elimizden geldiğince tam bir hizmet erbabı olarak çalışarak bu yıllara geldik dedi.

EĞİTİMİN YAŞI YOKTUR

Daha hala haftanın dört günü Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Halk Eğitim Kurslarında emlakçılıkla ilgili gelişmeleri  ve eğitimleri takip ederek kendimi hala geliştirmeye çalışıyorum.

Sİnan Bey'in değerli dostu İsmail Yaylalı'da söze girmek istedi.

 

 

 

 

İsmail YAYLALI:

İnsanı tanımak için bir kez olsun o kişiyle iş yapmanız lazım. O yüzdendir ki Sinan Bey hayatımda gördüğüm ender dürüst insanlardandır ve mahallemizde parmakla gösterilen bir insandır.   Diyerek konuşmasını bitirdi.

Ayrıca söyleşimizde yardımlarından dolayı Sn Recep Yılmaz (57) ve Sn Selin Erğan'a (22) Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 BİZE ULAŞIN!

Çağdaş Emlak Ofisi olarak Bursa'da gayrimenkul ile ilgili her türlü işlem ve danışmanlık hizmetleri için bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Alipaşa Mah.,
İnebey Cad. No: 8/A
Osmangazi / BURSA

(0224) 226 00 44
(0542) 206 33 00
(0537) 516 88 75


www.bursacagdasemlak.com

Info@bursacagdasemlak.com

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.