Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Emirhan Sofrası Münevver Sultanın Yeri’ LEZZETTE EZBER BOZUYOR

Emirhan Sofrası firma müdürü Erkan Kılıç Bursa Haber Gazetesine konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Yaklaşık 10 yıldır hizmet veren firma Emirhan Sofrası Münevver Sultanın Yeri isim değişikliğiyle 1 yıldır hizmet vermekte ve bütün Bursalıların adeta uğrak mekanı olduğunu vurgulayan Erkan Bey yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirirken neden tercih ediliyorsunuz sorumuza ise uygun fiyata kaliteli ürün sunmamız hijyenik ortamda aile müşterilerimizi ağırlamamız ve günlük üretim yapmamız büyük etken derken, uzun vadede hedeflerinin aynı vizyonla devam edip kaliteli ürünleri kaliteli müşterilerle buluşturmaya devam etmek olduğunu bildirdi.

KALİTELİ HİZMET EMİRHAN SOFRASI

Bursa, Osmangazi İlçesi Emek’te bulunan Emirhan Sofrası, 2007 yılından bu yana hizmet veriyor. Yaklaşık 60 kişilik ziyaretçi kapasitesine sahip olan işletme, aile ve arkadaş grupları için gayet uygun. Hızlı ve temiz servisiyle ön plana çıkan Emirhan Sofrası, Türk mutfağı lezzetlerini başarıyla işliyor. Ayrıca not olarak düşelim ki, Emirhan Sofrası’ nın en sevilen tatları arasında “ pide - cantık çeşitleri, acılı ezme, çorba, salatalar ve kebap çeşitleri“ ve leziz künefe bulunuyor.

MİSYONUMUZ

Biz; Kaliteli hizmetin herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Bunun için “koşulsuz müşteri memnuniyeti “ ilkesini benimseyerek insan sağlığına olan saygımızla gıda kalitesini sürekli kılmak, kendi değer ve hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyerek ürün çeşitliliğinde kendimizi yenilemek, imal ettiğimiz her ürüne lezzetinin hakkını vermek ve karşılıklı güveni kazanmak için Akpınar Yıldızlı Ailesi olarak profesyonel bir ekiple çalışıyoruz.

VİZYONUMUZ

Gıda sektöründe müşteri memnuniyeti ve hijyen kurallarına odaklı hizmet anlayışıyla Bursa’nın ilk akla gelen ve tercih edilen markası olmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Emirhan Sofrası  olarak biz, satın alma, imalat ve üretimimizin her aşamasında hijyenik ve lezzetli yemekler sunmayı, beslenme ve gıda tüketim şartlarına uyarak, insan sağlığı ve çevrenin korunmasını sağlamayı, bütün müşterilerimizin memnuniyetini sürekli ölçerek kendimizi, ürün ve hizmetlerimizi daima geliştirmeyi en asil ve birincil politikamız olarak belirlemekten gurur ve memnuniyet duymaktayız.

HİJYEN POLİTİKAMIZ

Emirhan Sofrası Münevver Sultanın Yeri olarak biz, halk sağlığının ve güvenliğinin en üst seviyede korunmasını sağlamaktan yola çıkarak müşterilerimize en lezzetli ama asla sağlık koşullarından ödün vermeyen yemekleri sunmak şirket politikalarımızdan birisidir. Personelin kişisel temizliği ve periyodik portör kontrolleri dikkat ettiğimiz konulardır. Üretimde kullanılan gıdaların üretimden önce gereken temizliği ve üretim sırasında gösterdiğimiz hassasiyet hijyen politikamızın prensiplerindendir. Yemek üretilen ortamın, üretiminde kullanılan araç ve gereçlerin temizliği ve bakımı asla göz ardı etmediğimiz hususlardır. Hijyen sadece temizlik değildir, tüm hastalık oluşturabilecek insan sağlığına zararlı mikroorganizmalardan; bakteri, küf, mantar, virüs vb... mikroplardan arındırma işlemidir. Emirhan Sofrası Münevver Sultanın Yeri olarak gıda sektöründe faaliyet gösterdiğimizden dolayı gıda sektöründe kullanmaya uygun ürünlerle dezenfekte ediyoruz.

İLETİŞİM

ADRES: ZEKAİ GÜMÜŞDİŞ MAH. TURGUT ÖZAL CAD. D: 7/B (KORUPARK KARŞISI EMEK GİRİŞİ) OSMANGAZİ / BURSA

ALO PAKET SERVİS: 241 33 63-242 48 44

GSM: 0538 379 34 34

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.